Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Јесте да Гулбис има добрих резултата, па не долази се у топ 10 са две победе, али ми је још увек некако недоказан... ок, Бердих уме да буде некима закрпа, али ме збуњује изјава Федерера кад каже да је овај пораз један од оних када ти је криво што си изгубио.. е ту ми је нешто загонетно, на шта ли је Федерер конкретно мислио? Ипак је он компетентан да да оцену нечје снаге у овој игри! Сетимо се да га је Рафа победио неки дан. Значи има простора да се Гулбис победи. У мечу са Новаком ће нам бити ипак све јасно!

Што се тиче његових изјава, мислим да је он крајње опуштен, нема никаквих разлога да се удодвара новинарима, публици, није жељан обожавања и да се спрда у тим изјавама као да је у кафићу са ортацима.. не верујем да је он неким стварима оптерећен и да је искористио прилику да то јавно искаже ... то су изјаве у афекту испровоциране изненадним питањима и у добром расположењу одвали шта му у тум тренутку падне на памет...

Што се тиче Бојане, нисам сигуран да га мрзи, сви ми што волимо тенис, волимо сваког играча који добро игра... мислим да су бојанина осећања: љутња што је победио Федерера... и ја бих исто био на Гулбиса јако љут, као што сам био љут на Вавринку, када је победио Новака из чиста мира.. а бићу страшно љут на Гулбиса ако сутра победи ... и тако то иде кад имаш свог љубимца!!!
    sigpic

Comment

• Originally posted by NI View Post
      Sandugp,

Sport je uvijek ljepsi kad se za nekog navija.
      NI polako .... jos nisam dobio odgovor. I btw hvala, znam
      Druga stvar je meni na pameti trenutno...
      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by FeliLopez View Post
        kisa
        Odlozish sve obaveze,smjestish se ...
        SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Trebalo bi da prekine kisa za max nekih pola sata i nece padati do kraja dana
          OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
            Trebalo bi da prekine kisa za max nekih pola sata i nece padati do kraja dana
            Jesi li siguran ?

Comment

• Није лоше што пада киша, да искористим и ја да прошетам по сунцу и видим дан, ових недеља само гледам тенис и шетам ноћом, ублеђео сам као мртвац, кад се погледам у огледало узвикнем: "ЈАООООО"....
              Last edited by Žika; 04-06-14, 13:13.
              sigpic

Comment

• Originally posted by shpageti View Post
                Jesi li siguran ?
                Da da, pise da nece imati problema nakon 3 popodne Ne brini nisi odlagao obaveze za djabe
                OVAKO

Comment

• Kisa odgovara Fereru, brzi SL, vlazni uslovi, doslo je Davidovo vrijeme.
                  sigpic

Comment

Da da, pise da nece imati problema nakon 3 popodne Ne brini nisi odlagao obaveze za djabe
                    Hvala,nadam se da cesh ovoga puta biti bash u pravu

Sad gledam Djokovic x Raonic...da navijam malo za Raonica,dosadno i prazno je skroz gledati a ne navijati ;)
                    Last edited by shpageti; 04-06-14, 13:15.

Comment

• Ja sabajle odgledao TB drugog seta izmedju Nole i Raonica. Na 2-2 Milos napravio neiznudjenu gresku i Nole je stisnuo pesnicu i rekao AJMO. Dali je Nole isto odvratan kao i Sarapovu? Vjerovatno da, spored logiku nekih
                      OVAKO

Comment

Ja sabajle odgledao TB drugog seta izmedju Nole i Raonica. Na 2-2 Milos napravio neiznudjenu gresku i Nole je stisnuo pesnicu i rekao AJMO. Dali je Nole isto odvratan kao i Sarapovu? Vjerovatno da, spored logiku nekih
                        Ne skreci sa teme Stefane, gubi ti Nadal danas, sve se crta Davidu
                        sigpic

Comment

Ja sabajle odgledao TB drugog seta izmedju Nole i Raonica. Na 2-2 Milos napravio neiznudjenu gresku i Nole je stisnuo pesnicu i rekao AJMO. Dali je Nole isto odvratan kao i Sarapovu? Vjerovatno da, spored logiku nekih
                          Vidi Stefke,ono juche je po meni malo preshlo granicu dobrog ukusa...vrishtanje sve jache i jache na svaki poen,iritira i gledaoce a kamoli protivnika,onaj ubilachki pogled...mislim da bi Masha idealna bila za novi serjal Nikita

Comment

Sve zavisi za koga navijas.

Slozices se ipak, da je Raonicu jako tesko uzeti poen na servis, zato ne budi tako strog na Novakovu pesnicu.

@Vladane

Stvara se atmosfera da je Rafa gotov.

Polako, jedan spanski kralj je abdicirao ove nedjelje, nisam siguran da ce se drugi tako lako dati. Sampion je to.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                              Ne skreci sa teme Stefane, gubi ti Nadal danas, sve se crta Davidu
                              I prosle godine u finalu je padala sitna kisa tokom celog meca
                              @shpageti
                              Fakt je da kad ovih sa vrha gube, oni se raduju na sve sto se moze radovati. Nadal vamosira i kad protivnik napravi duplu, Nole AJMOsira kad neko zakaci mrezu i loptica ide u aut, Marija se dere na sve sto se moze izdrati itd itd, a to je sve zbog to sto hoce da pokupe samopouzdanje i da nanesu nesigurnost kod protivnika. Zato sam i spomenuo Noleta, jer 90% od ovog foruma navija za njega, a nije da je meni smetalo to sto se obradovao na gresku Raonica.
                              OVAKO

Comment

• Padala na Satrijeu, na Lenglanu ce Davidovi udarci biti mnogo ucinkovitiji, a Nadal prosle godine bio cudoviste, sad nije na tom nivou
                                sigpic

Comment

Working...
                                X