Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by FeliLopez View Post
    nemoguce je da vec godinama ima snage kao zver i bude fizicki besprekorno pripremljen na sve, a onda bas sad kad treba da pruzi najvise on zakaze po tom pitanju.. no way
    Nije istina da se to tek sad desava.

Comment

• Originally posted by EdinTM87 View Post
      Pa s obzirom da bi morao cekati da Rafa napuni 29 ili da udje u cetvrtu deceniju zivota a prije toga izgubio 6 puta bez i jedne pobjede, ne znam kako to drugacije da nazovem.
      Pa nije Djokovic 5 godina mladji nego samo godinu dana, ako Nadal udje u cetvrtu deceniju, nije ni Djokovic daleko
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Ma nema veze, ide W, osvaja Nole titulu
        sigpic

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
          Pa nije Djokovic 5 godina mladji nego samo godinu dana, ako Nadal udje u cetvrtu deceniju, nije ni Djokovic daleko

Pa maloprije si rekla da ce Novak puno vise trajati od Nadala jer ovaj od 2004. na touru ima toliko meceva u nogama a i problema sa povredama. Ubi te kontradiktornost.

Comment

Pa maloprije si rekla da ce Novak puno vise trajati od Nadala jer ovaj od 2004. na touru ima toliko meceva u nogama a i problema sa povredama. Ubi te kontradiktornost.
            Da, smatram da ce duze trajati, ali ako Nadal udje u finale sa 30 godina, znaci da sam nisam bila u pravu i da je jos uvek jak, i ako tada igra protiv Djokovica (koji ce imati 29) i Djokovic ga dobije, tvoj argument pada u vodu, je l' ti je sad jasnije?

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
              Lendla vise nema ali objasni mi ovo najdominatniji igrac na hardu. Kako si ti to zakljucio? Daj mi neke objektivne parametre: titule, pobede, H2H ... pa da diskutujemo.
              Mislio sam po igri koju posjeduje kad je fit, poslije te velike barijere osvajanje GS-a se preporodio, uvijek je imao igru za velike stvari, ali cekalo se da prelomi u ludoj glavi i osvoji GS, zatim je uzeo jos jedan, pa zlato u Londonu, i svaki put je tamburao upravo Novaka koji mu bio glavna prepreka 2 finala i 1 polufinale - steta sto je dosla ta povreda, ali se sada skoro vratio, jer nikad nije bolje igrao na sljaci kao ove sezone i potpuno se tempirao na drugi dio sezone i njegovo tek dolazi, dok Novakovo polahko odlazi.

Comment

Da, smatram da ce duze trajati, ali ako Nadal udje u finale sa 30 godina, znaci da sam nisam bila u pravu i da je jos uvek jak, i ako tada igra protiv Djokovica (koji ce imati 29) i Djokovic ga dobije, tvoj argument pada u vodu, je l' ti je sad jasnije?
                Ne mora da znaci da je jos uvijek dovoljno jak za Novaka koji je igracki dosta mladji od njega vec da je konkurencija takva da on i preko 30 godina moze pobjedjivati one koji ga ne mogu ugroziti. Jasno?

Comment

• Ma kakavi ovi. Ni Djokovic ni Nadal nece moci trajati preko 29 godina. Sa 30 pocinje i gubitak koraka i laganini ce da se gase. Tehnicki njihovi udarci nisu besprijekorni, odnosno svaki njihov udarac zahtjeva mnogo energije, koje ce biti sve manje i manje kako godine odmicu
                  sigpic
                  "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                  AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

Ne mora da znaci da je jos uvijek dovoljno jak za Novaka koji je igracki dosta mladji od njega vec da je konkurencija takva da on i preko 30 godina moze pobjedjivati one koji ga ne mogu ugroziti. Jasno?
                    Po tebi ce znaciti da i corava koka ubode neko zrno, tako se rekao

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by SonjaFan View Post
                      Nije istina da se to tek sad desava.
                      kad poslednji put nije mogao da stoji na nogama posle manje od 2h igre?

Comment

• Originally posted by shpageti View Post
                        Aj ok,kakav je njihov uchinak do sad na GS-ovima protiv njega ? sa Nadalom ako ne grijeshim 7-3 ...a sa Fedom valjda 5 5 ...to je neka velika razlika po tebi ?
                        9-3 za Rafu i 6-5 za Federera.Protiv Rafe je ipak povelika razlika.
                        Ja sam mislio uopšte da nije baš šampion kao njih dvojica.
                        Rafa i Roger ne bi nikad dozvolili Endiju da preko njihovih leđa uzme 2 GS-a.
                        "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                          Ma kakavi ovi. Ni Djokovic ni Nadal nece moci trajati preko 29 godina. Sa 30 pocinje i gubitak koraka i laganini ce da se gase. Tehnicki njihovi udarci nisu besprijekorni, odnosno svaki njihov udarac zahtjeva mnogo energije, koje ce biti sve manje i manje kako godine odmicu
                          Stvarno vjerujes u ovo? Za Djokovica ne mogu garantovati jer je pitanje koliko ce biti u tenisu od sledece godien, ali Nadal ima da traje lagano jos cetiri godine na ovom nivou. Ko da ga zaustavi, Dimitrov? Novih nema, on moze da igra na 80% i da pjeske osvaja.
                          sigpic

Comment

Po tebi ce znaciti da i corava koka ubode neko zrno, tako se rekao
                            Zovi to kako hoces ali te tvoje teorije o mogucoj superiornosti Novaka nad Rafom na RG su vise nego smijesne. Nemas uporiste i necu vise o ovoj temi, pricati cemo kada ga Novak dobije.

Comment

• Није било лако ни Рафи, има и он лимит.. надам се само да ће костур за турнир бити реалније постављен, а не без муке да дође до финала... ако је тако, онда и Рафа може тако још дуго година... ако је свету потребна таква легенда, онда ће тако и бити!
                              sigpic

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                                Ma kakavi ovi. Ni Djokovic ni Nadal nece moci trajati preko 29 godina. Sa 30 pocinje i gubitak koraka i laganini ce da se gase. Tehnicki njihovi udarci nisu besprijekorni, odnosno svaki njihov udarac zahtjeva mnogo energije, koje ce biti sve manje i manje kako godine odmicu
                                Ja trenutno ne vidim ko bi u dogledno vrijeme moga da zaustavlja njih dvojicu da ne igraju u finalima jedan protiv drugog.Barem ne do 2017.
                                "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

Working...
                                X