Mislim da kod ovih perioda umora kod Novaka se vidi ta njegova crta hipohondrije gdje on daje tome preveliki značaj i previše gubi vremena na gestikulacije da mu je loše i slično. A to čuđenje što Nadal pogodi duboku loptu mi je nešto najsmiješnije.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2014.
Collapse
X
-
Originally posted by EdinTM87 View PostNovakva kriza nije trajala cijeli 2. i 3. već se pojavila pred kraj 2. seta i trajala početkom 3.seta. Novak je sve karte bacio da vrati brejk na 4-2 u 3.setu i kada to nije uspio bacio je 3.set niz vodu a on se vratio sredinom tog seta.
Comment
-
Originally posted by skeptik View PostGresis, ceo 3.set Novak je bio u krizi i fizicki patio na terenu. Mislim da je Nadal bacio sve svoje snage u 3.setu jer je namirisao "krv" zato je malo pao u 4.setu mada nararvno treba pomenuti i nesto prijatnije vreme za Novaka.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by skeptik View PostGresis, ceo 3.set Novak je bio u krizi i fizicki patio na terenu. Mislim da je Nadal bacio sve svoje snage u 3.setu jer je namirisao "krv" zato je malo pao u 4.setu mada nararvno treba pomenuti i nesto prijatnije vreme za Novaka.
Ali siguran sam da sam primjetio da je Nadal ulazio u krizu krajem 3.seta. Sve u svemu ja se sjećam dosta dobrih poena iz meča, tako ne treba skroz potcjenjivati opći kvalitet meča jer je bilo dobrih poena.
Comment
-
Originally posted by EdinTM87 View PostSve u svemu ja se sjećam dosta dobrih poena iz meča, tako ne treba skroz potcjenjivati opći kvalitet meča jer je bilo dobrih poena.
Comment
-
Originally posted by forum1nick View PostNovak bi hitno morao da vrati onog doktora u svoj tim. Ima veliki problem u fizičkoj spremi.
To mašina kao Nadal vješto koristi. OK, sada idemo na najvažniji GS, na travu. Nadam se da će se već tamo Novak revanširati.
Comment
-
Originally posted by proudNolee View PostJesi gledao ti meč do kraja, nije Novak plakao zbog poraza već zbog publike
Mislim nisam ništa gledala od pozdravljanja na mreži.. ali ne mogu da verujem da je ovo istina.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Tezak mec za obojicu, tesko vreme, mnogo gresaka, ali Rafa srce sampionsko. Uvek izvuce najbolje iz sebe kada je najbotrebnije. Dosta fizickih problema su imali obojica, a Djokovic zaokupljen svojim nije ni primetio Nadalove u 4 setu, da je video ranije dobio bi set, a onda ko zna sta bi bilo. Bravo Rafa, nevidjeno dostignuce, a Novak bez brige, osvojice on to.
Inace cestitke Skeptiku, skoro pa komplet pogodio razvoj meca.Last edited by Niki; 08-06-14, 21:37.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostTi to ozbiljno? Kako znaš, jel je rekao nešto...
Mislim nisam ništa gledala od pozdravljanja na mreži.. ali ne mogu da verujem da je ovo istina.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Ne, rekoh da nisam ništa posle pozdravljanja na mreži...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostNe, rekoh da nisam ništa posle pozdravljanja na mreži...http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostTi to ozbiljno? Kako znaš, jel je rekao nešto...
Mislim nisam ništa gledala od pozdravljanja na mreži.. ali ne mogu da verujem da je ovo istina.* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
-
Aaaaaa u tom smislu zbog publike... ok,ovo je razumljivo...
Ali su emocije jače i zbog velikog neostvarenog očekivanjaLast edited by miloolja; 08-06-14, 21:48.sigpic
Comment
Comment