Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mislim da kod ovih perioda umora kod Novaka se vidi ta njegova crta hipohondrije gdje on daje tome preveliki značaj i previše gubi vremena na gestikulacije da mu je loše i slično. A to čuđenje što Nadal pogodi duboku loptu mi je nešto najsmiješnije.

Comment

• Originally posted by EdinTM87 View Post
      Novakva kriza nije trajala cijeli 2. i 3. već se pojavila pred kraj 2. seta i trajala početkom 3.seta. Novak je sve karte bacio da vrati brejk na 4-2 u 3.setu i kada to nije uspio bacio je 3.set niz vodu a on se vratio sredinom tog seta.
      Gresis, ceo 3.set Novak je bio u krizi i fizicki patio na terenu. Mislim da je Nadal bacio sve svoje snage u 3.setu jer je namirisao "krv" zato je malo pao u 4.setu mada nararvno treba pomenuti i nesto prijatnije vreme za Novaka.

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
        Gresis, ceo 3.set Novak je bio u krizi i fizicki patio na terenu. Mislim da je Nadal bacio sve svoje snage u 3.setu jer je namirisao "krv" zato je malo pao u 4.setu mada nararvno treba pomenuti i nesto prijatnije vreme za Novaka.
        Naravno, jos je Nadal mnogo bolji predator od Novaka, ako je Novak uopste predator
        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
          Mislim da mu se kriza tada završila ali on mislim da nije bio raščistio sa njom.
          Ali siguran sam da sam primjetio da je Nadal ulazio u krizu krajem 3.seta. Sve u svemu ja se sjećam dosta dobrih poena iz meča, tako ne treba skroz potcjenjivati opći kvalitet meča jer je bilo dobrih poena.

Comment

• Originally posted by EdinTM87 View Post
            Sve u svemu ja se sjećam dosta dobrih poena iz meča, tako ne treba skroz potcjenjivati opći kvalitet meča jer je bilo dobrih poena.
            Po meni ovo je bio jedan od losijih meceva izmedju njih. Ne kazem da je mec bio los ali sam ocekivao veci spektakl i vise dobrih poena. Ovo je naravno moje subjektivno vidjenje meca.

Comment

• Halep i Masha su bile zanimljivije

Comment

• Novak bi hitno morao da vrati onog doktora u svoj tim. Ima veliki problem u fizičkoj spremi.
                To mašina kao Nadal vješto koristi. OK, sada idemo na najvažniji GS, na travu. Nadam se da će se već tamo Novak revanširati.

Comment

• Originally posted by forum1nick View Post
                  Novak bi hitno morao da vrati onog doktora u svoj tim. Ima veliki problem u fizičkoj spremi.
                  To mašina kao Nadal vješto koristi. OK, sada idemo na najvažniji GS, na travu. Nadam se da će se već tamo Novak revanširati.
                  Novak nema sta na travi da trazi, on u matchupima protiv Murraya i Federera nema sanse, Andy je prvi favorit i ima veliku sansu da odbrani titulu (odlican povratak nakon povrede), a Fedex je savrseno tempirao formu za travnatu sezonu (kao i uvijek), a tesko da ce se ponoviti neki ludi Stahovsky, znaci polufinale mu je krajnji domet posto travu preuzimaju 3. i 4. nosioci. Nadal svakako ispada rano pa mu se nece moci ni revansirati

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
                    Jesi gledao ti meč do kraja, nije Novak plakao zbog poraza već zbog publike
                    Ti to ozbiljno? Kako znaš, jel je rekao nešto...

Mislim nisam ništa gledala od pozdravljanja na mreži.. ali ne mogu da verujem da je ovo istina.
                    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Tezak mec za obojicu, tesko vreme, mnogo gresaka, ali Rafa srce sampionsko. Uvek izvuce najbolje iz sebe kada je najbotrebnije. Dosta fizickih problema su imali obojica, a Djokovic zaokupljen svojim nije ni primetio Nadalove u 4 setu, da je video ranije dobio bi set, a onda ko zna sta bi bilo. Bravo Rafa, nevidjeno dostignuce, a Novak bez brige, osvojice on to.
                      Inace cestitke Skeptiku, skoro pa komplet pogodio razvoj meca.
                      Last edited by Niki; 08-06-14, 21:37.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post

Mislim nisam ništa gledala od pozdravljanja na mreži.. ali ne mogu da verujem da je ovo istina.
                        je l' si gledala dodelu pehara?
                        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                        with experience.

Comment

• Ne, rekoh da nisam ništa posle pozdravljanja na mreži...
                          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

Ne, rekoh da nisam ništa posle pozdravljanja na mreži...
                            Pa dobio je standing ovations, koje su bas potrajale, mislim da to nikad u karijeri nije doziveo, tako da se nije bukvalno rasplakao, ali imao je suze u ocima
                            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                            with experience.

Comment

* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                              * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                              NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Aaaaaa u tom smislu zbog publike... ok,ovo je razumljivo...
                                Ali su emocije jače i zbog velikog neostvarenog očekivanja
                                Last edited by miloolja; 08-06-14, 21:48.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X