Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Navijamo telefone sutra u 14:30 za svaki slucaj

Idemo noleeee

Comment

• Bio sam blizu zice ali nisam uradio fike fike. Neka nama Vladana, kad` i njega Nole danas iznenadi i usreci bice mi jos draze tj. milije nego presecanje zice

Nema teorije da zaspem! Nece mi san na oci... prevelika su "francuska" razmisljanja a o nadanjima i da ne govorim..
      >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Vidim da je i Patrik Mekinro promijenio prognozu. Nadal je dosao u top formu, a na sljaci, pogotovo u Parizu, Nadal je nepobjediv kad je u top formi.

Paljiaro obrazlaze dao je Nadal dosao u formu i na centralnom terenu ima vise prostora nego u Rimu.

MekGrogan vjeruje da ce Rafa naci nacina na centralnom terenu u Rg-u.

Bodo kaze da Novak nema ni igru (definitivno ima) ni hrabrost da obavi posao. Sto se hrabrosti tice za to je iznajmljen Beker.

Sve u svemu bez pravog objasnjenja, osim pola Bodovog. Novak treba da demantuje i tu polovinu.

------

S druge strane Tignor je jasan, kaze Djokovic zato sto vjeruje da Novak protiv Nadala nece biti letrgican. Tignor mozda nije u pravu sto se letargicnosti tice, ali za razliku od drugih jasno misli.

Comment

• Danas je praznik.
          Praznik igre!
          Malo drugojačiji od staroslavnih svečarskih kojima se uvek radujemo ili novoproklamovanih na koje se teško navikavamo.
          Drugojačiji i zato što ga ne određuje datum, nijedan zakon ili bilo kakva tradicija. Praznik je jer ti se hoće, jer ti tako želiš.
          Svim ljubiteljima, poštovaocima, poznavaocima i simpatizerima igre čestitam praznik!
          sigpic

Comment

• Ljudi nadam se da ste dobro spavali, i da ste spremni za istorisku dozu nervoze i nerviranja nadam se de će Novak da demantuje sve koji sumnjaju u njega, njegovu hrabrost i sposobnost, opcija poraza ne postoji
            * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
            * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
            NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Moja zelja je da Novak danas, bude psiho-fizicki, potpuno zdrav, u sta ne sumnjam.
              Za sve ostalo, za mene nema nikakvih dilema.
              Zelim svim pravoslavnim vernicima, srecan praznik.

Spoiler
              3:0-6o% 3:1- 4o% # vreme nema nikakav uticaj na rezultat#
              Last edited by jovan; 08-06-14, 13:57.
              * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Спавао сам ко на трњу, легау у зору око 4,35, /заливао сам терен целу ноћ/ упао и ја у ту пручу око сунца, а онда се сетим да су те приче важиле до пре неку годину, данас сви свуда играју. Припреме врше у току такмичења и за два дана се осећају као да су ту рођени...прошла су та времена када су владали "специјалци"...

Што рече Пецарош, празник! Стварно! Овкао се нисам осећао ни пред дочек нове године, ни пред полазак на море, ни пред први рандеву! /мора да ће нешто да биде/ "значи, а и не мора да значи"
                sigpic

Comment

• Još malo brojki : http://www.tennisnow.com/News/Nadal-...pisode-42.aspx

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
                    Ljudi nadam se da ste dobro spavali, i da ste spremni za istorisku dozu nervoze i nerviranja nadam se de će Novak da demantuje sve koji sumnjaju u njega, njegovu hrabrost i sposobnost, opcija poraza ne postoji
                    Naravno da smo dobro spavali ali nismo spremni za nervozu i nerviranje . Tesko da ce biti veca nervoza i nerviranje nego prosle godine
                    Idemo Nole

Comment

• Nesto sam resio, necu gledati u TV dok bukvalno ne pocne mec. Imacu snage, izdrzacu toliko... jer ako gledam samo cu traziti na Novakovom licu ono nesto, sto mozda ja zelim da vidim ili cu traziti neki dokaz necega i tako opterecivati sebe a malerisati njega
                      Mislim da ce mi lepse biti gledanje meca ako ne znam kakav je govor tela iz mog gledalackog oka.

Nadam se da cu tokom meca, posebno kada se on lomi biti postedjen slusanja megafona sa ulice:
                      "Skupljamo staro gvožđe, stare motore, veš mašine, akumulatore i ostale sekundarne sirovine.
                      Čistimo dvorišta, podrume, šupe i odnosimo nepotrebne stvari."
                      >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Sasa Ozmo je dao kljuceve za pobedu sto se tice Novaka i Nadala. Sa nekim sa slazem, sa nekima ne:

Novak:
                        1. Glava
                        2. Bekhend
                        3. Fizicka spremnost
                        4. Prvi set

Slazem se sa 2. i 3. tackom. Sto se tice glave mislim da je mentalna snaga precenjena. Nije Novak prosle godine izgubio zbog glave vec zbog umora. Mentalna snaga Nadala upravo proizilazi iz njegove fizicke snage. Sto se tice 1.seta vec sam rekao da je bitan ali ne i presudan. Po meni mnogo ce biti vazniji 2. i narocito 3.set gde ce doci do izrazaja Nadalova superiorna fizicka sprema. Tu ce se lomiti mec. Ako Novak izdrzi taj napad imace neke sanse ali cisto sumnjam.

Nadal:
                        1. Servis
                        2. FH paralela
                        3. Vremenski uslovi

I ovde se slazem sa tackom 1. i 3. Mnogo ce mec zavisiti od procenta ubacenog Nadalovog 1.servisa jer ce Novak max. kaznjavati njegov 2.servis. Sto se tice FH paralele ona jeste opasna ali po meni najjaci i najopasniji Nadalov udarac je FH dijagonala.

Prognoza, Nadal dobija sa 3:1.

Comment

• Veliki dan za Novaka i njegove navijace.....

Verovatno nas ceka veliki mec. Kolicina pritiska na Novaku mora da je velika ko planina, nece biti lako skinuti Nadala na PC. Da li Novak to moze, mislim da moze...igru definitivno imaE sada 5 setova drzati takvu igru bice vraski tesko jer sa druge strane je Nadal koji nece popustiti makar igrao 10 sati. I da razjasnimo nesto...Rafa je spreman kao i uvek...nema tu price o nekoj povredi. Imali on slabosti ? Naravno da ima, najveca slabost mu je saznanje da ga Novak moze dobiti...e to je ono sa cim se nije suocavao ranije.....ogroman pritisak je i mna njemu...

Glasam za Novaka, razlog ....zasluzuje igrom da ima RG u vetrini i verovatno vata neki poslednji voz ....da me pogresno ne shvatite postace otac i onda je tenis u drugom planu...

Vi navijaci , uh ko bi vam bio u kozi..verujte nekome ko je to prezivljavao toliko puta...probajte da to gledate samo kao sport. Ako uspe Novak bice to jedno od najlepsih osecanja koje navijac moze doziveti... Ja se jos uvek jasno secam tog pada na kolena...

Na kraju zelim i vama da to danas dozivite...Sretno vam bilo!!!
                          sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• чекам меч са хледеним миром:
                            sigpic

Comment

• Dobro jutro ili dobar dan, kako kome dgovara.
                              ja nisam imao problema sa spavanjem, uveren sam u Novakovu pobedu.
                              Uveren sam da je i ovo što se događa među prognozerima također Novakova pobeda i promena od prošlih sezona, pogotovo one 2011.
                              Ovaj put je Novak, uveren sam namerno, posle 2:0 protiv Gulbisa i sigurnosti u pobedu, malo odglumio pad i fizičku slabost, zavarao prognozere i tako prebacio pritisak na Rafu koji je sada odjednom u ulozi izrazitog favorita, a tako se nikada do sada nije ponašao kad su mečevi sa Novakom u pitanju. Sada ni on čak ne daje one svoje poznate izjave u kojima protivnika tako reći proglašava favoritom. Ubeđen sam da su prstići starolg lisca BB umešani u ovakav obrat stvari. Pobedom u Rimu je Rafi malo ulio straha, a zna se da Rafa kad se boji još više radi i trenira i sada ga je bilo potrebno opustiti, zavarati i navesti na pomisao da su vreme, širok teren i Novakova lošija fizika, već odradili pola posla za njega. Dok se opasulji, biće 2:0.
                              I još nešto, nemojte gledati Rafine igre pre meča sa Novakom, i obrnuto. Rafa je ubica "nedužnih", on se iživljava nad nedoraslima njemu, pogotovo na šljaci. Nasuprot tome, Novak je sve samo ne ubica nedoraslih, on sa njima igra koliko treba i nikada ne dobija uverljivo kao Rafa. Zato u međusobnim susretima sve bude drugačije jer Rafa zna da Novak nije nedorastao i jedini je kojeg se boji. Od 2011. na ovamo pogotovo. Zato i H2H nije izrazito na Rafinoj strani kao sa svim ostalim igračima, pa i Federerom i Endijem.

Comment

• Comment

Working...
                                X