Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kako i ne bi kada bi te ona tvoja umlatila ko sliku.
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ovde je ujutru bilo i kise i oblacno ali popodne je bilo bas toplo. Ocekujem takvo vreme i sutra. Ne verujem da ce puno smetati Novaku. Ne bi trebalo...
      sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Gde ovde? U Londonu ili Parizu?
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
          Kako i ne bi kada bi te ona tvoja umlatila ko sliku.
          Šta ću jadan, bukagija teška pa ne mogu dalje od kuhinje. Teška vremena prijatelju moj djavo ih odnio...
          There's something wrong with me chemically
          Something wrong with me inherently
          The wrong mix in the wrong genes
          I reached the wrong ends by the wrong means
          It was the wrong plan
          In the wrong hands
          With the wrong theory for the wrong man
          The wrong lies, on the wrong vibes
          The wrong questions with the wrong replies

Comment

Gde ovde? U Londonu ili Parizu?
            U Londonu ali temperatura i vreme je identicno... ( proverio sam za svaki slucaj )
            sigpic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Comment

• Да питате Нолета приватно, кога би волео за противника у финалу, одговор би био брз: Рафу!!!
              sigpic

Comment

• Pada kiša, ne pada kiša...ali na svim prognozama stoji jako velika vlažnost vazduha što je Bonomo sada i potvrdio (kaže znojiš se ko svinja ), a znamo koliko se Novak pati i muči i jedva diše pod takvim uslovima..

Nema Vladana...
                sigpic

Comment

• Opet vreme je mnogo bolje nego u petak gde nisi mogao da izdrzis iznenadni napad toplote...

Verujem da ce sutra biti isto kao i danas... Taman toliko da bude sunce i lepo vreme ali da ne bude bas toliko pa da Novaku zasmeta u igri...
                  sigpic

Comment

Pada kiša, ne pada kiša...ali na svim prognozama stoji jako velika vlažnost vazduha što je Bonomo sada i potvrdio (kaže znojiš se ko svinja ), a znamo koliko se Novak pati i muči i jedva diše pod takvim uslovima..

Nema Vladana...
                    AIR mu ubio net
                    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                    with experience.

Comment

• Sad bas na es 2 snimka meca i prikazani postotci na koji dio terena je reterniro nole a gdje gulbis
                      I puno vise plitkih lopti na retern je imao Nole pogotovo na 2.servis dok god Gulbisa su takvi reterni bili rijetkost on je mnogo vise reternirao na sredinu terena.
                      S obzirom da Gulbis nije bas top reterner rekao bi da Novakov servis nije bas bio najbolji u petak i to ce morati poboljsati sutra

Sent from my GT-S6310 using Tapatalk

Comment

• Bodo napisao sjajan tekst (za promenu ;))

http://www.tennis.com/pro-game/2014/...d-games/51702/

Comment

• Ni, Olja, Grof i ko tamo vec, spomenuo sam to o vremenskim uslovima jer su se juce i prekjuce 10 strani ispisale samo za to vreme. Polako, ne igraju oblaci vec Nadal i Djokovic. Znam de su bitni vremenski uslovi ali calma porfavor

O mecu ne znam sta bi rekao a da vi to ne znate, dacu samo neki moj kratak pogled na ovaj epski duel sutra.
                          Duel dva najbolja tenisera u poslednjih 3 godina, duel na igraca koje drze najvece rivalstvo u istoriji tenisa, duel u koji je preveliki ulog. Sa strane Novaka, prva titula na RG-u, kompletiranje na svih GS-ova, preuzimanje prvo mjesto... Za Rafu, rekordna 9 titula u Parizu, ostace na jedan jedini poraz ako pobjedi, i imace 14 GS titula, samo 3 manje od RF. PREVELIKI JE ULOG !!!!!! Ko pokaze bolju mentalnu stabilnost taj ce da dobije.

E sad, licno moje mislenje je da ce to biti Novak Djokovic. Znate svi da sam vatreni navijac Nadala, da jos od 2008 nisam propustio njegov mec (ok ovo ne znate ), da uvek podrzavam njega... Tako ce biti i sutra, navijacu za njega do poslednjeg poena, ali moji neki pogledi kazu nesto drugo. Nadal ne servira dobro ovu sezonu, narocito nakon AO-a, a to protiv Djokovica mislim da NECE PROCI. Novak je najbolji riterner svjeta, bez ikakve sumnje, i te spore Nadalove druge servise ce eksploatisati u velikom broju. Dokaz za to je bio Rim ove sezone. Nadal prosle godine i na RG-u i na US Openu je dobio Djokovica samo zato sto je odlicno servirao i nije patio puno u svoje servis gemove. Na USO svoj prvi servis gem Rafa je izgubio u 1/2 finala, to je dovoljan dokaz kako je servirao. Druga stvar su neiznudjene greske, koje su novitet u igri Nadala ove sezone. Ne znam sta je problem, ali on cesce gresi nego ranije, narocito na sljaci... Treca stvar su cetiri izgubljena meca za redom koji ima protiv Novaka od koji onaj zadnji u Rimu. Dakle, ovi faktori me teraju da mislim i da sam ubedjen da ce Djokovic osvojiti Rolan Garos, konacno.

Stvari koje idu u korist Nadala su to sto ovde nije nikada izgubio osim od Soderlinga 2009, da nikada nije izgubio od Novaka na sljaci u pet dobijena setova (naravno i logicno analogno na prethodnom podatku) i da Nadal ima 9-3 na GS turnirima protiv Novaka Djokovica! Ovaj zadnji podatak trebalo bi jako da brine Novak i njegove fanove, jer te tri pobede su postignute dve u 2011, znamo kakva je bila ta sezona i sta se desavalo, i odma na AO-u 2012, kada je Nadal izgubio dobijen mec. Od tada, a i pre toga Nadal nije izgubio od Novaka na nekom GS turniru.

Ali ja cu da ostanem na mojoj tezi da sutra dobija DJokovic, ne znam u koliko setova i kojim rezultatom, necu to da prognoziram. Naravno uz sve srce cu biti uz Nadala i navijacu za njega do zadnjeg poena. Plasim se samo ako izgubi da ce ovo biti veliki udarac za njegovu karieru...

P.s. Ne mogu da vjerujem da sam rekao i da mislim da je Novak favorit sutra, makar sto je blagi naravno, ne izraziti. Pre par godina kada sam pravio neki muabet sa caletom koji je strasni navijac Djokovica rekao sam mu da Djokovic nikada nece biti favorit na sljaci protiv Nadala. Ali jebes ga, dodje i taj dan kada moramo da pogazimo svoju rec.

Sretno svima sutra, i Novakovce i Nadalovce, najpre da gledamo vrhunski tenis i nek pobjedi boljeg.

P.p.s Ama "kratak" sam dao...
                          Last edited by Stefan-kobe; 08-06-14, 00:07.
                          OVAKO

Comment

• da se napravimo važni, pa svi krug obletimo kao i oni "stručnjaci" na kraju uvodne emisije

Novak u 4 seta za mene

uz nadanje da ih više nećemo gledati u medjusobnom duelu u finalima GSova, dosta je bilo
                            Last edited by shminka; 07-06-14, 23:55.

Comment

• Olja,

Prosla je ponoc. Novak dobija 3:1. Gubi 3. set.

Comment

• http://m.tennis.com/pro-game/2014/06.../#.U5OjR8taDa8

Sent from my GT-S6310 using Tapatalk

Comment

Working...
                                X