Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by skeptik View Post
    Sasa Ozmo je dao kljuceve za pobedu sto se tice Novaka i Nadala. Sa nekim sa slazem, sa nekima ne:

Novak:
    1. Glava
    2. Bekhend
    3. Fizicka spremnost
    4. Prvi set

Slazem se sa 2. i 3. tackom. Sto se tice glave mislim da je mentalna snaga precenjena. Nije Novak prosle godine izgubio zbog glave vec zbog umora. Mentalna snaga Nadala upravo proizilazi iz njegove fizicke snage. Sto se tice 1.seta vec sam rekao da je bitan ali ne i presudan. Po meni mnogo ce biti vazniji 2. i narocito 3.set gde ce doci do izrazaja Nadalova superiorna fizicka sprema. Tu ce se lomiti mec. Ako Novak izdrzi taj napad imace neke sanse ali cisto sumnjam.

Nadal:
    1. Servis
    2. FH paralela
    3. Vremenski uslovi

I ovde se slazem sa tackom 1. i 3. Mnogo ce mec zavisiti od procenta ubacenog Nadalovog 1.servisa jer ce Novak max. kaznjavati njegov 2.servis. Sto se tice FH paralele ona jeste opasna ali po meni najjaci i najopasniji Nadalov udarac je FH dijagonala.

Cenzurisano
    Ozmo je dosta dobro pogodi stvari. Ipak prezicnij je ovo:

Novak
    1. Fizicka spremnost
    2. Fizicka spremnost
    3. Fizicka spremnost
    4. Bekhend
    5. Prvi set (zbog fizicke spreme)

Nadal

1. Vremenski uslovi
    2. Vremenski uslovi
    3. Vremenski uslovi
    4. Servis
    5. FH paralela

Comment

• Trailer

Nije moglo bolje- finale Slema, dva trenutno najbolja tenisera, izjednacene sanse... prava nervoza
      Inace bi bilo bas dosadno, no?

Srecno, Nole!!!
      Last edited by Zzz; 08-06-14, 11:40.

Comment

• Mislim da smo svi vise nervozni ovde, nego ona dvojica u Parizu,za nas je kljucno pitanje gde gledati RTS il E.S dal sok ili pivo ili kafu,a za one tamo se manje vise sve zna
        sigpic

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
          Jel tačno da Pascal Maria sudi meč, nemam dobro sjećanje na njega
          On je sudio i finale 2009., kad je Role kompletirao slemove #samokazem

Sent from my HTC, posto mi se moze
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
            On je sudio i finale 2009., kad je Role kompletirao slemove #samokazem

Sent from my HTC, posto mi se moze
            Jos kazi da Jelena ceka blizance i onda je sve prst sudbine evidentan.

Comment

• Divim se ljudima koji ce smoci snage da tokom meca pisu na LIVE temi. Ta rabota je za mene danas tantalova muka.

Novak, VREME JE ...
              >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• sigpic

#WengerOut

“I really like Arsenal. But you, yes, you. Do you really like Arsenal? Or just Arsenal with trophies?”

Come on you Gunners!

Comment

• Originally posted by NI View Post
                  Jos kazi da Jelena ceka blizance i onda je sve prst sudbine evidentan.
                  Nije se znalo tada da Mirika ceka blizance, nije se nista znalo, kao i sad sa Jelenom

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

Nije se znalo tada da Mirika ceka blizance, nije se nista znalo, kao i sad sa Jelenom
                    Sad se zna da je jedna beba

Comment

• To se danas igra neki meč i na RGu

Sretno svima
                      Last edited by shminka; 08-06-14, 12:12.

Comment

• Nole spasava tenis

sigpic

with experience.

Comment

Nole spasava tenis
                          Jel ovo strah za 17 GS?

Mislim da nas danas očekuje jedan spektakl, koji će nam prirediti dva velika igrača. Baš sam maloprije pogledao highlightse iz prošlogodišnjeg meča i mislim da možemo očekivati nešto slično danas. Pošto se očekuje sunčano vrijeme ali u tom meču budimo realni i jedan i drugi su pružili svoj najbolji tenis. Posebno me zanima kako ce Đokovićev BH se nositi sa Rafinim FH u suhim uslovima i ako tu Rafa ne stekne prednost biće mu užasno teško.

Sve u svemu očekuje nas mislim izuzetno zanimljivo finale, pretpostavljam nešto slično kao prošle godine.

Comment

• Bacio sam pogled na na zensko finale u dublovima, Kineskinje razbijaju Italijanke by the way, ali me vise interesovalo vreme. Suncano i toplo, bez oblacka. Vecina nosi sesire i kisobrane. Mogu samo da zamislim kakav ce biti pakao na terenu za dva sata. Sve ide na ruku Nadalu.

Comment

• Ne, za mene ce Federer uvek biti najbolji, a ako napisem sta zaista mislim o Nadalu, obrisace mi post.

sigpic

with experience.

Comment

Ne, za mene ce Federer uvek biti najbolji, a ako napisem sta zaista mislim o Nadalu, obrisace mi post.
                                Veliko je rivalstvo između njih i sigurno da tu nema puno simpatija sa obje strane što se tiče navijačkog aspekta.

Evo baš gledam prognoze ipak ništa od kišice danas, sunčano sa malo oblaka. Rekao bih stvar koja može dosta toga da odluči.

Comment

Working...
                                X