Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by bojanaBG View Post
    Da li je moguce da to niko nije video?

Pa povratio je u jednom trenutku, izgledalo je kao voda i posle je pitao nesto svoj kamp, nesto u fazonu sta da pojedem/popijem i onda uzeo bananu
    Ja sam to vidjela u toku meča, ali pošto niko nije ništa komentarisao mislila sam da je samo pljunuo
    * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
    * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
    NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

Da li je moguce da to niko nije video?

Pa povratio je u jednom trenutku, izgledalo je kao voda i posle je pitao nesto svoj kamp, nesto u fazonu sta da pojedem/popijem i onda uzeo bananu
      Vidio sam ja ali mi nije djelovalo da povraća.

A jbg Novače, ja i dalje očekujem da ćeš uzeti RG bez obzira na ovaj poraz.

Na Vimbldonu se ne nadam tituli.

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
        Sad vidim na B92 da je Novak povracao tokom meca.
        sad će Vlatko da kaže kako je mogao sebi da dozvoli da povraća tokom jednog od najvažnijih mečeva u karijeri..
        Originally posted by gokara
        Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Originally posted by NI View Post
          U ovom trenutku da. ALi njegova karijera nije gotova. U onoj velikoj 2011. i pocetkom 2012. on se malo prezaletio u ocekivanjima. To je ponovio i ove godine. Podcijenio je Rafine sposobnosti u RG-u.
          Nije gotova? Obojica znamo kako karijere tenisera idu kad dodju djeca, a Novak ionako nije bas teniski najzaludjeniji momak na turu. Za tenis ce sve manje vremena biti, fakat je da je ocajno odradio zadnje tri godine, ali dobro, uzimao bi barem Slem godisnje pa je to nekako izvlacilo situaicju, ove godine do titule nece, to je jasno, ovaj poraz ce ga potpuno unistiti.
          sigpic

Comment

• Gde mu je snaga u ovom finalu, gde je taj rezultat priprema za RG koji toliko zeli. Sramota je u ovakvom stanju doci na turnir za koji godinu dana govoris da ti je najveci prioritet.

Ja sam uveren da Novak moze do RGa preko Rafe, ali mora najvecu prepreku da predje kako bi dosao do pehara - sebe. Da je fizicki na nivou koji je potreban za finale RGa protiv Rafe, on bi ovo dobio.
            Kada jednom predje tu prepreku, tada ce podici pehar RGa dok ce Rafa pored njega slusati himnu Srbije. Ako to ne uradi, onda mu ostaje da se nada nekom novom Soderlingu.

RG jos nije izgubljen, ali ce biti sve teze i teze doci do njega kako godine budu prolazile. Ja i dalje verujem u Novaka !
            Dayman (a-a-ah...)
            Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
            Champion of the sun (a-a-ah...)
            You're a master of karate and friendship
            For everyone

Comment

• Originally posted by jagodica View Post
              sad će Vlatko da kaže kako je mogao sebi da dozvoli da povraća tokom jednog od najvažnijih mečeva u karijeri..
              Trebao je da čeka kraj meča pa tek onda da povrati, Novače to ne nedopustivo
              * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
              * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
              NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Veliki je Nole hipohondar, to smo cini mi se odavno ustanovili.
                sigpic

Comment

• Iskrene cestitke Nadalu i njegovim navijacima. Veliki sampion, verovatno najveci u istoriji igre

Novak bez ikakvih sansi u finalu. Od sredine drugog seta potpuna dominacija Nadala, od tog trenutka Novak vise nijednom nije ozbiljno pripretio. Realno nemamo za cim zaliti niti preterano tugovati. Protiv Cilica smo mogli naslutiti da nije na neophodnom nivou da ugrozi Nadala, a mec sa Gulbisom je samo potvrdio sumnje i strahove. Bio je tek nesto bolji nego 2012. a svakako ispod proslogodisnjeg nivoa. S takvom igrom nije se moglo ozbiljno konkurisati za titulu.

Da li ce u buducnosti imati sansi da dodje do jedinog slema koji mu nedostaje tesko je reci, ali gotovo sam siguran da to nece moci preko Nadala. Cetiri uzastopna poraza na slemovima, od toga tri na RG-u jasan su pokazatelj da je rivalstvo, bar sto se tice onih najvaznijih meceva i titula, otislo na drugu stranu sa sve manje izgleda da se stvari okrenu.

U tom smislu, narocito je bio indiktivan Nadalov govor tela danas. U svakom trenutku meca delovao mi je kao covek apsolutno ubedjen u svoj trijumf bez obzira na rezultat i desavanja na drugoj strani mreze. To mi je kao Novakovom navijacu bilo bas porazavajuce.
                  Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Poraz Nadala od Soderlinga je bio na SL ili PC? Ali treba mi tocna informacija.
                    OVAKO

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                      Veliki je Nole hipohondar, to smo cini mi se odavno ustanovili.
                      pa moze da bude hipohondar koliki hoce, ne moze da povraca tek tako

@Stefan
                      SL
                      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                      with experience.

Comment

Mislim da je samo pljunuo jako veliku pljuvačku, nisam siguran da je bilo kakvog povraćanja.

Stvarno me Rafa oduševio, poslije ću napisati svoje mišljenje o svemu.

EDIT: Stefane, izgubio je na PC od Soderlinga.

Comment

• Cestitke Nadalu na 9RG, fantastican igrac, sampion , borac.Zasluzeno, nema sta, sto bi ovde rekli.
                          Similis simili gaudet

Comment

@Stefan
                            SL
                            Mozda je on stvarno bolestan ali mi je to itekako cudno posle serije bolesti koje je imao kad je god bio pod pritiskom. Conga, Rodik, Federer na Vimbldonu, to dolazi jer puca pod pritiskom, manifestuje se na taj nacin i to nikako ne moze biti slucajno.

U svakom slucaju niposto ne smije biti izgovor, ako za Nadala ne smije biti izgovora sa povredama, ne smije ni za Novaka. Jasno je da je imao fizicki problem i protiv Gulbisa, janso je da su oni bili posebno vidljivi cim je bila velika vrucina, sto je cudno posto Pariz i velika vrucina ne idu jedno uz drugo, ali ako nema problem u Melburnu, a ima u Parizu odgovor je samo jedan. Nije dovoljno fizicki spreman.
                            sigpic

Comment

• Spoiler
                              [VINE]MDQZYi0hz0w[/VINE]
                              Last edited by Mr. Wolf; 08-06-14, 19:03.
                              Dayman (a-a-ah...)
                              Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                              Champion of the sun (a-a-ah...)
                              You're a master of karate and friendship
                              For everyone

Comment

• I Roger je cesto prehladjen na turnirima, sto nije nista cudno, stalno putuju, menjaju vremeske zone, usput srecu milion ljudi

Nije to izgovor za njegov danasnji mec, ali ne moze da povraca zato sto je hipohondar
                                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                                with experience.

Comment

Working...
                                X