Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2014.
Collapse
X
-
@aleksa,
1. Nadal igra strasno kljucbne poene i nema te hemije kojom se to postize.
5. Novak ima odlicne rezultate ali ih ne postize na snagu.
6. Kondicija je cudna stvar. A Novaku je danas falila.
7. Imao je srece kod Uimbldona kao i 1. Australije a nesrece kod RG-a (Rafu) i Amerike (splet okolnosti)
@Vladane
Ako zelis utemeljenu diskusiju tu sam, ali ako se zelis nabacivat olakim izjavama u kojima ti imas instant rjesenje za svaki problem, ne hvala.
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View Post[ATTACH=CONFIG]12065[/ATTACH]
ali ionako nisam gledala taj mec, ES je prenosio biciklizam u toku tog mecahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by NI View Post@Vladane
Ako zelis utemeljenu diskusiju tu sam, ali ako se zelis nabacivat olakim izjavama u kojima ti imas instant rjesenje za svaki problem, ne hvala.
Treba li da se prisjecamo price od prije pola godine, ima vremena do RGa, nakon toga cemo prosuditi. Ali da sacekamo onda i Vimbldon izgleda...sigpic
Comment
-
Ja sam i na pocetku sezone rekao da je Beker uzasno resenje za Novaka. Ne moze covjek koji ima milion problema u privatnom zivotu da bude dobro resenje. Pa jos se ocekivalo da Beker resi mentalne padove NovakaU proslih par meseci izlegli su 300 skandale oko imena Borisa, sta jos se nije dogoilo, to svakako ne moze pozitivno da utice na Novaka. Mora Beker da se sto pre gubi od Novakovom stabu.
OVAKO
Comment
-
Originally posted by Vladan View Postja nemam rjesenje, ali je jasno da ga nema ni Beker, a Novak prvi put u zadnje cetiri godine nema pojas sto je vjerujem da ces se sloziti prava katastrofa. Vavrinka ima, Marej ima, Djokovic nema.
Treba li da se prisjecamo price od prije pola godine, ima vremena do RGa, nakon toga cemo prosuditi. Ali da sacekamo onda i Vimbldon izgleda...
Ovaj RG nije dao odgovor. Ima razloga da taj uticaj ocijenim kao pozitivan ali i da kazem da nista nije napravio.
Ako si ti prije 6 mjeseci mogao vidjeti sve okolnosti danasnjeg meca, svaka cast. Ja nisam.
I da se razumijemo, ovo je najtezi poraz u Novakovoj karijeri od onoga na Olimpijadi 2008.Last edited by NI; 08-06-14, 19:22.
Comment
-
9 titula na RG, kao što Mats reće jedno najveći postigunća u svijetu sporta. I to se sa sigurnosču može reći. Meč sam po sebi nije bio kvalitet kao prošle godine ali bila je nevjerovatna borba prsa u prsa u kojoj su oba tenisera imali fizički problema.
Nadal je pokazao svoju veličinu i od srca mu čestitam a Novak ne treba puno da tuguje, ako se Fedu otvorilo 2009. , možda se i Novaku tako nekada otvori.
Last edited by EdinTM87; 08-06-14, 19:27.
Comment
-
Ne znam sta ostali misle, ali ja mislim da je najvise zbog fizickog stanja u kom se nalazio (a koje nije bilo najbolje) odredjene poene igrao takticki lose. I da mnogo ga zeza kroz celu karijeru kada protiv Nadala mora da juri rezultat. Pa tako je i 2012 i 2013 a i ove 2014 gubio poslednje gemove. Vrlo lako bas lako je predao ovaj mec. Nadal sem onog dobrog bh pasinga u zadnjem gemu nista specijalno nije radio, stavise slao je cak i plitke lopte, koje je Novak iskusno poizbacivao. KRALJ. I na kraju dupla, slicno kao i 2012. Ako je to tih 5% koje Boris treba da mu donese (da u odlucujucim trenutcima odigra najbolje a ne da totalno podbaci) onda je Boris Failovao tesko. Mada mislim da nije toliko do Borisa koliko do Novaka samog. Imao je ogromnu krizu koja je uticala na sve segmente njegove igr i to u najgorem trenutku po njega - kraj drugog i dobar deo treceg ako ne i ceo treci set. Ali najvise me nervira to sto je u cetvrtom setu ON bio taj koji se bolje osecao na terenu, ali je svojim glupostima prodao mec. JBG Zao mi je strasno, mnogo gotivim tog coveka, svaki njegov poraz precesto dozivljavam kao svoj licni (to mi je verovatno velika greska), ali KAD ces druze, brate, prijatelju, kad ces ako sad nisi. UVEK nesto mora da se "naguzi" uvek neke fizicke krize, uvek nekakvi uslovi koji mnogo vise odgovaraju protivniku nego tebi, UVEK NESTO. Mnogo mi je krivo kada gledam kako drugi preko Novakove grbace stvaraju istoriju, ali sta ces to je valjda zivot.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostNe znam sta ostali misle, ali ja mislim da je najvise zbog fizickog stanja u kom se nalazio (a koje nije bilo najbolje) odredjene poene igrao takticki lose. I da mnogo ga zeza kroz celu karijeru kada protiv Nadala mora da juri rezultat. Pa tako je i 2012 i 2013 a i ove 2014 gubio poslednje gemove. Vrlo lako bas lako je predao ovaj mec. Nadal sem onog dobrog bh pasinga u zadnjem gemu nista specijalno nije radio, stavise slao je cak i plitke lopte, koje je Novak iskusno poizbacivao. KRALJ. I na kraju dupla, slicno kao i 2012. Ako je to tih 5% koje Boris treba da mu donese (da u odlucujucim trenutcima odigra najbolje a ne da totalno podbaci) onda je Boris Failovao tesko. Mada mislim da nije toliko do Borisa koliko do Novaka samog. Imao je ogromnu krizu koja je uticala na sve segmente njegove igr i to u najgorem trenutku po njega - kraj drugog i dobar deo treceg ako ne i ceo treci set. Ali najvise me nervira to sto je u cetvrtom setu ON bio taj koji se bolje osecao na terenu, ali je svojim glupostima prodao mec. JBG Zao mi je strasno, mnogo gotivim tog coveka, svaki njegov poraz precesto dozivljavam kao svoj licni (to mi je verovatno velika greska), ali KAD ces druze, brate, prijatelju, kad ces ako sad nisi. UVEK nesto mora da se "naguzi" uvek neke fizicke krize, uvek nekakvi uslovi koji mnogo vise odgovaraju protivniku nego tebi, UVEK NESTO. Mnogo mi je krivo kada gledam kako drugi preko Novakove grbace stvaraju istoriju, ali sta ces to je valjda zivot.
Comment
-
Ja bi na Novakovo mesto preskocio W jer tu ima male sanse i dobro bi se odmorio, pojacao malo ishranu, trcao maraton pod nadzorom trenera i spremio se za USO. Tu mu je sansa za uspeh. Ko te na kraju karijere pita kolko si imao SF slema? I da dodam Rafa je najveci svih vremena i ne treba da ga boli sto je izgubio od takvog sampiona.
Comment
-
Originally posted by salinjo90 View PostJa bi na Novakovo mesto preskocio W jer tu ima male sanse i dobro bi se odmorio, pojacao malo ishranu, trcao maraton pod nadzorom trenera i spremio se za USO. Tu mu je sansa za uspeh. Ko te na kraju karijere pita kolko si imao SF slema? I da dodam Rafa je najveci svih vremena i ne treba da ga boli sto je izgubio od takvog sampiona.
Comment
-
Originally posted by NI View Post
I da se razumijemo, ovo je najtezi poraz u Novakovoj karijeri od onoga na Olimpijadi 2008.
nadam se..Originally posted by gokaraValjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.
Comment
Comment