Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by bojanaBG View Post
    NI, a zasto mislis da ce i sutra tako da padne?
    Nov dan, nov mec, nov protivnik...
    Sto god je bio razlog onog treceg seta protiv Gulbisa to, bez carobnog napitka, ne moze proci do sutra.
    Last edited by NI; 07-06-14, 19:47.

Comment

• Ja nekako vjerujem da ću sutra Novaku da krene i da će uzeti prva dva seta. Konačan rezultat 3:1.
      Nadal na ovom turniru nije imao ozbiljnog protivnika i on sam to zna. Čak mislim da on ne bi ni prošao u finale da se našao na drugom kraju kostura.
      Vidjećete koliko je Nadalov servis ranjiv protiv odličnog riterna. Vjerujem da će se Rafa mnogo puta sretati sa brejk loptama na svoj servis.
      Novaku treba samo mirna glava i spoznaja da sve zavisi od njegove igre. Ovakav Nadal ga ne može dobiti ni ako bude na 90%. Ako Novak ubaci u svoj maksimum mislim da će neke sutrašnje finale čak i razočarati.
      Srpska čeka RG!

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
        Ne bih se bas slozio sa ovim,jedino ako poredis sa muskarcima. Marija je tako dobra jer nije "bolesna u mozak" i jer ima ODLICNE fizicke predispozicije. Kao Dzoks u basketu u svoje vreme a posle njega Kobi: Dugacke ruke, napucane, dugacke noge, sam mislic ni trunka sala, a listovi u dnu (kod stopala) tako tanki da mozes da ih prstima ruke obavijes. Marija je nesto slicno (samo kada se radi o zenskom tenisu). I kada si jak u glavu a imas predispozicije takve, ti MORAS da KIDAS, tj u ogromnoj si prednosti u odnosu na konkurenciju.
        Ali mene mnogo vise fasciniraju likovi koji nemaju idealne predispozicije ali su u stanju svakom da "ocitaju" lekciju. Btw zato sam valjda oduvek i najvise voleo Ajversona ...
        Sarapova sa svim predispozicijama je ostala na neki nacin ogranicena, aide da kazemo démodé. Danas je bio izuzetno izjednacen med i da u pravu si, Halep nema ni priblizno slicne predispozicije, a ipak postigla je neki maksimum, ali kao repertoar udaraca meni je to prilicno prosecno. Udeo verovatno ima i ta fizicka predispozicija, ali i tolike su mogucnosti mozda. Za mene je u svakom pogledu Sarapova bolja.

Comment

• 3:0 za Novaka
          Dayman (a-a-ah...)
          Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
          Champion of the sun (a-a-ah...)
          You're a master of karate and friendship
          For everyone

Comment

• Originally posted by Johnny View Post
            3:0 za Novaka
            Nece 3:0, ali 3:1 je sasvim realna opcija

Comment

• @NI
              Prenebregao si cinjenicu da i Novak mora imati nekog keca iz rukava po pitanju taktickog iznenadjenja. Ili mislis da je Strikan jedini koji ima monopol na takticke varijacije?
              Citao sam i ja mudrovanja po portalima, pa sam odustao. Slusam samo sta mi srce veli. A ono kaze: Novak pobedjuje.
              Last edited by pecaros; 07-06-14, 19:55.
              sigpic

Comment

• Ovakav borac kao Masha se retko vidja. Cestitke
                A sutraaaaa ono pravo

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                  NI, a zasto mislis da ce i sutra tako da padne?
                  Nov dan, nov mec, nov protivnik...
                  Bojana je uz nas i sve zlosutne teorije padaju u vodu. Novak je novi sampion RG.
                  Pa stvarno, niste u stanju da citate propratne cinjenice koje cine prevagu. Nista, mi sutra idemo u rat i vodimo Roger vojsku pa valjda ce neko da prezivi oni tamo preko puta, nece
                  >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Originally posted by NI View Post
                    Sto god je bio razlog onog treceg seta protiv Gulbisa to, bez carobnog napitka, ne moze proci do sutra.
                    kakvog bre napitka ?

Comment

• Nema analiza za danas. Inace se ne slažem sa @NI-jem. Moja devojka navija za Nadala, to je prevelik udarac.
                      There's something wrong with me chemically
                      Something wrong with me inherently
                      The wrong mix in the wrong genes
                      I reached the wrong ends by the wrong means
                      It was the wrong plan
                      In the wrong hands
                      With the wrong theory for the wrong man
                      The wrong lies, on the wrong vibes
                      The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Originally posted by Indigo View Post
                        Nema analiza za danas. Inace se ne slažem sa @NI-jem. Moja devojka navija za Nadala, to je prevelik udarac.
                        Hahahahah, taman ce se bijete tokom meca

Comment

• moze neko da napise par recenica zasto toplije vrijeme i sunce odgovara vise Nadalu nego Djokovica?

Comment

• Originally posted by unkdy^ View Post
                            moze neko da napise par recenica zasto toplije vrijeme i sunce odgovara vise Nadalu nego Djokovica?
                            Zbog spina, sljaka bolje prima Rafin spin kada je vruce.

Comment

• Originally posted by Indigo View Post
                              Nema analiza za danas. Inace se ne slažem sa @NI-jem. Moja devojka navija za Nadala, to je prevelik udarac.
                              Zao mi je. Kod tebe je to bas licno.

Comment

• Nema brige, svi poznati kuvaju za Noleta...

Comment

Working...
                                X