Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 3:1 za Rafu ako se to smije napisat na forumu...

Sent from my GT-S6310 using Tapatalk

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
      Role
      Ja mislim, a nisam usamljena, dosta Noletovih fanova ima isto misljenje, da Congi treba podici jedan prigodan spomenik, kao sto mi trebamo Soderlingu
      Ja sam to reko jos ranije, Tsonga treba da se slavi u Novakovom taboru jer da je doso Rodja te godine na travi

Comment

• Sto su samouvereni ovi Nadalovci, a do pre samo par dana, jadni Nadal je bio povredjen, jedva servirao, Djokovic je bio siguran pobednik
        toliko o povredi
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

Role
          Ja mislim, a nisam usamljena, dosta Noletovih fanova ima isto misljenje, da Congi treba podici jedan prigodan spomenik, kao sto mi trebamo Soderlingu
          Bogami, ko zna sta bi bilo, al stvarno dosta je ovaj nas morao da kopa i ore preko najboljih, zivim za dan kada cu docekati u finalu da vidim nekog Bagdatisa ili Puertu sa druge strane
          It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Slavićemo Congu i ove god

Comment

• 2 od 3 sajta za koja sam ustanovio da su pouzdani što se prognoze tiče kažu da će negde oko 3-4 popodne padati kiša nekih sat-dva. Treći kaže da će u tom periodu biti oblačno. Naravno, velika bara je blizu, tako da realno može zvezda da upekne i ožari na +30 uprkos svim tim prognozama... Od mene toliko, jer sam prinuđen da idem na fakultet sutra i ceo dan sam tamo zbog kolokvijuma, tako da tenisa neću videti... The things we do...

Comment

• а ја ћу онда некако да се ноћас провучем на терен и да га заливам целу ноћ...

ау? овај пост је за хлађење..

Одавно смо апсолвирали да Ноле има рецепт по коме Рафу доводе да први изведе одбрамбени ударац у стилу само да лопта остане у игри, а онда следи егзекуција.. Ноле то одлично ради са Рафом већ дуже време и нема никаквих промена... зашто би се сутра нешто друго догодило? Зато што сија сунце? Ма не верујем у те претпоставке!!!
                Last edited by Žika; 07-06-14, 21:22.
                sigpic

Comment

• @salinjo
                  Zasto ti je avatar jos uvek u polufinalu?
                  Menjaj

Comment

• zanimljivost, a mozda i nesto vise, Role osvojio RG kad je Mirka bila trudna, Beneto je danas osvojio, a zena mu je trudna i ___________________ (dopuniti)
                    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                    with experience.

Comment

• Originally posted by Grofovija ljuta View Post
                      @NI

Danak je uzelo polufinale i finale, najduze a i fizicki najzahtjevnije u istoriji. Vjerujem da se organizam Novaka zbog rezima ishrane brze trosi, a Novaka od 2011., sem Nadala po konstantnosti niko nije ispratio, samim tim se najvise istrosio. Nole nekad izgleda iscrpljeno do bola.

Vjerujem da mec izmedju Novaka i Nadala odlucuju fizikalije.
                      Nole je mlad, a mlad oragnizam se i trosi i regenerise. Dakle koliko shvatam, ti mislis da se Novakov organizma ne regenires zbog ishrane. Ako si u pravu onda mora da mijenja tim.

@skeptik

Lako je tebi kad si znao da ce novak fizicki pasti i da ce biti suvo vrijeme. Ja sam to tek jucer saznao.
                      Last edited by NI; 07-06-14, 21:29.

Comment

zanimljivost, a mozda i nesto vise, Role osvojio RG kad je Mirka bila trudna, Beneto je danas osvojio, a zena mu je trudna i ____Н о в а к_______________ (dopuniti)
                        Новакова лепша половина решила да подпомогне освајању РГ !!!
                        sigpic

Comment

• Haha, glume Rafu

Comment

• Bas svi misle samo o Rafi

Comment

• Originally posted by NI View Post
                              Pisali smo o tome. Dva razloga.

Mali
                              Novak se krece losije na sljaci nego na hardu jer se vise kliza. Zato je losiji na sljaci nego na hardu. Po suho sljaci se vise klizas.

Veliki
                              Nadalov najbolji udarac, mozda najbolji udarac u istoriji tenisa, FH top spin se bolje prima na suhoj nego na vlaznoj sljaci. Mozda Novakov BH ne moze da se nosi sa tim FH-dom na suvoj sljaci.
                              Da li se to samo još ja sjećam da je upravo Nadal tražio prskanje te šljake kada je igrao sa Novakom?
                              Tvrda šljaka je mnogo brža podloga i loptice na njoj su lakše pa se spin na samom reketu manje osjeti.
                              Ipak, sve ovo su sitnice koje znače kada su Novak i Rafa na istom nivou. Ovaj put to nije slučaj. Novak je jednostavno znatno bolji i to je tako jasno demonstrirao u MC. Pamti to dobro i Rafa.

Comment

• Originally posted by kreso34 View Post
                                Bas svi misle samo o Rafi

Ja njegovu sliku držim pored ikone.
                                There's something wrong with me chemically
                                Something wrong with me inherently
                                The wrong mix in the wrong genes
                                I reached the wrong ends by the wrong means
                                It was the wrong plan
                                In the wrong hands
                                With the wrong theory for the wrong man