Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Sandugp View Post
    Ako mi verujes, sad da me neko pita ne bih znao da mu kazem kakvo je bilo vreme na proslogodisnjem US finalu
    Vreme je bilo ok, mislio sam na podlogu. Posto neli brze uslove odgovaraju Novaku
    OVAKO

Comment

• http://www.rolandgarros.com/en_FR/sl...rd:live_scores

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
        Feli jesi li ti odgledao koji mec Simone na ovom RG ?
        Izjaviti da nema sta da ponudi sem Fererovske borbe Simona je (po meni) najvise od svih igracica pokazala na ovom RG, stavise mnogo vise u ofanzivi nego u defanzivi. Ono sto Simonu zeza, je sto cesto bitne poene ume da zasere. Tj nema jos uvek pravi sampionski mentalitet, i najvise zbog toga mislim da ce Marija pobediti. A tako bi voleo da to bude Halep.
        gledao sam samo sa Cecom i Andreom, nisam prethodne meceve (par gemova sa Sloane al to je bilo bzvz i na blic pa ne racunam)
        ove 3 sto su otkinule Mashi set su je opasno pritiskale jer su realno teske udaracice, posebno Guza i Genie... od Simone nisam video neku preteranu agresivnost, jedino gde vidim njenu sansu jeste da ceo mec salje jako duboke lopte i razvlaci mariju, da je konstantno pomera i tera na trcanje cime joj nece dati da se razmase.. zato sam rekao ferrerovski da se bori, msm da je svaki drugi scenario po nju poguban... a po vidjenom u drugom setu sa Andreom ipak sumnjam da ce joj tako nesto poci za rukom

Comment

• Ja bas mislim da hoce (baremu jednom delu meca), jer je po meni ona strasno inteligentna igracica. Mada Sarapova nikada kroz celu svoju karijeru nije imala nekih vecih problema sa tim "pametnim" teniserkama. Pa joj zato dajem prednost. Simona nekada zna da bude preterano nervozna, cak i ako je rezultat vrlo pozitivan po nju. Milsim da to nije dobro...
          Ona mi je mnogo draza od Marije, voleo bih da danas pobedi i kada je gledam kao kompletnu teniserku pa uporedim sa Ruskinjom, mislim da moze mnogo vise da pokaze . Ali Marija se bori do poslednjeg poena, mentalno je vrlo jaka, i realno opasnija je od svih dosadasnjih Simoninih protivnica. Prednost dajem Mariji i mislim da ce ona uzeti ovaj RG, mada bi mnogo vise voleo da to bude Simona.
          Last edited by Sandugp; 07-06-14, 10:27.
          sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Ja dajem Mariji prednost zato sto konstantno ume da se vrati u mec. Izgubi lagano prvi set i onda se vrati i unisti protivnicu. Ako Halepova nadje nacin da to spreci, da ostane fokusirana ceo mec onda ce i osvojiti ovaj RG. Ali protiv Sarapove u svom prvom GS finalu ne vidim da ce se to desiti, voleo bih ali sumnjam.
            sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
              Evo sve poništeno
              Neoprostiva budalaština sa moje strane da sam više vere imao u Endijeve mogućnosti od njega samog.
              pecaros,

Ma daj ne zezaj. Svako ponekad pogrijesi u prognoci. Nadal je bio sjajan, uslovi su mu odgovarali a u takvim okolnostima Mari jednostavno nema igru za Nadala. Pitam se da li iko drugi ima.

Osim toga, Mari je usao u mec uvjeren da moze ponoviti Rim. Kad je uvidio da je to iluzija, igra mu se raspala. Kao protiv Fonjinija u DC-u.

Originally posted by Grofovija ljuta View Post
              Nole nije prehladjen, samo Ozi open 2012. je uzeo mnogo vise nego sto je dao. Nikad vise fizicki nije bio na tom nivou, Nadal je izraziti favorit... Jos ga sere prognoza pa to ti je... Srecnik.
              Znam da bokser moze imati mec poslije koga vise fizicki nije isti. Ali teniser? To nisam nikada cuo.

Da li stvarno mislis da je Novak toliko preopteretio organizam u 1/2 finalu i finalu AO 2012. da je to ostavilo trajne posljedice?
              Last edited by NI; 07-06-14, 10:42.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                pecaros,

Ma daj ne zezaj. Svako ponekad pogrijesi u prognoci. Nadal je bio sjajan, uslovi su mu odgovarali a u takvim okolnostima Mari jednostavno nema igru za Nadala. Pitam se da li iko drugi ima.

Osim toga, Mari je usao u mec uvjeren da moze ponoviti Rim. Kad je uvidio da je to iluzija, igra mu se raspala. Kao protiv Fonjinija u DC-u.
                Takodje mora da se naglasi da je Marej usao u mec fizicki i emotivno, znatno istrosen. Kako je duel odmicao stanje mu se pogorsavalo. U jednom trenutku sam uhvato sebe kako se pitam "Jbt kako on uopste / da li on upste moze da prebaci mrezu !?" A Nadal takve likove samelje.

I da, Pecke ce UVEK pogresiti u prognozi kada Novak izgubi mec
                Samo da takvih gresaka bude sto manje ... Da Pecaros bude najbolji prognozer ovog foruma i ja sam zadovoljan.
                Last edited by Sandugp; 07-06-14, 10:43.
                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• http://www.stevegtennis.com/2014/06/...en-2014-final/

Comment

• Danas subota a do nedelje citava vecnost.
                    Meni isto podize moral cinjenica da je sutra Rafa plen a Novak lovac. Rafa ima RG. Novak nema - a zeli ga, zarko ga zeli.
                    Nadam se da ce to pokazati fizicki i psihicki.
                    Last edited by AIRBORNE; 07-06-14, 10:51.
                    >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Sandugp

то је оно што ме нервира, Рафа имао ривале који су му служили за разгибавање и онда добије исцрпљене играче као Марај који му и онако нешто не чини проблем, самеље га резултатски и онда Рафу дижу у небеса, филују како је темпирао форму, како се посебно припремио за ово такмичење, како има спремњено нешто ново, и остале бајке... треба желудац да се то слуша...са друге стране истиче се приоритет новаков за освајање овог турнира, чека се годину дана, пређе се пут до тог финала, дочека се Рафа кога је победио последња четри меча и истренирао се да добије Рафу, е па ако и сада не успе да освои тај трофеј онда незнам када ће? Никакви изговори више не долазе у обзир! Ни умор, ни болест, ни сунце, једноставно ето прилике: сад или никад!!!
                      Last edited by Žika; 07-06-14, 11:01.
                      sigpic

Comment

• Brain Game’s 10 keys to victory in the #Nadal v. #Djokovic Roland Garros final.

More: http://bit.ly/1uxaYeP

Who will win the title and hold the No. 1 Emirates ATP Ranking?
                        Last edited by Weltschmerz; 07-06-14, 11:03.

Comment

• http://espn.go.com/sports/tennis/picks

Ovo su bila predviđanja pre početka turnira..
                          Da li je i dalje većina ubeđena da Novak dobija?
                          Originally posted by gokara
                          Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Originally posted by FeliLopez View Post
                            Pa simona navodi servis kao svoj omiljeni udarac, ne bih rekao da ga nema...

Rumunka imala u drugom setu porodjajne muke sa petkovickom, koja je samo bleda kopija marije i samara iz sve snage pa sta udje super... Previse je mekana simona za ovakvu mariju, skoro nemoguce ju je pobediti defanzivom a rumunka nema sta drugo da ponudi osim puno trcanja i velike 'ferrerovske' borbe... Finale, debitantkinja vs prevelika sampionka, defanzivka vs teska udaracica koja ne prasta.. Dobija to marija rutinski, na znanje i iskustvo

Послато са MK16i користећи Тапаток 2
                            Ne znam gde si to čuo, ali juče je gostovala kod Matsa i rekla da su joj najveći nedostaci servis i visina.
                            Inače zovu je ženski Đoković, jer se fantastično kreće.

Kobe... pa Rafa sam priča o vremenskim uslovima, a znamo i koliko su oni bitni u njegovim mečevima. Juče je rekao da mu je suvo i vrelo vreme dosta pomoglo da se njegov spin bolje prima.
                            Last edited by miloolja; 07-06-14, 11:17.
                            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Prvi set za Jorović, ali kakva je ovo statistika bez ijednog vinera u setu?

Comment

• sigpic

Comment

Working...