Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kako sto sam rekao u drugu temu, nisam odgledao Mareja i Nadala, a ni tri seta od Novaka i Gulbisa. Zaprepascen sam bio kad sam video da je Nadal onako pocistio Mareja. Da razjasnimo, nije da nisam ocekivao da Nadal pobjedi 3-0, ali ovako? Nikako. Posto nisam gledao mec ne mogu da sudim dali je Nadal igrao predobro ili jednostavno se Marej raspao, ali video sam statistiku i raduje me sto Rafa konacno imao pozitivan skor W/UE, 24/15, konacno dobro servirao...

Za finala ostacu na svom stavu i recicu da Novak to dobija i to u 4 seta. Nadam se da ce mi Nadal opaliti jedna vruca samaprcina i da ce dobiti taj mec, ali to tada ostajem na mom stavu.

P.s. @NI
    Po 1593 put u ova 2-3 dana, Nadal nije rekao da je povredjen i da ce zbog toga gubiti meceve i da ce raspadati njegova igra, nego posle meca sa Thiema je izjavio da ima probleme sa ledjima i da ga sprecavaju da servira bas onako snazno. E sad mozda te bolove i da prodje kako odmice turnir, ipak tu rade i pain killere ;) Ali nikad nije bila u pitanje neka preozbiljna povreda koja bi ugrozila ovaj turnir sto se tice Nadala. I nemojte sad da kazete da Nadal ne vuce tu povredu, jer se videlo u onom finalu u Melburnu da je imao tu povredu.
    Last edited by Stefan-kobe; 06-06-14, 21:35.
    OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
      Kako sto sam rekao u drugu temu, nisam odgledao Mareja i Nadala, a ni tri seta od Novaka i Gulbisa. Zaprepascen sam bio kad sam video da je Nadal onako pocistio Mareja. Da razjasnimo, nije da nisam ocekivao da Nadal pobjedi 3-0, ali ovako? Nikako. Posto nisam gledao mec ne mogu da sudim dali je Nadal igrao predobro ili jednostavno se Marej raspao, ali video sam statistiku i raduje me sto Rafa konacno imao pozitivan skor W/UE, 24/15, konacno dobro servirao...

Za finala ostacu na svom stavu i recicu da Novak to dobija i to u 4 seta. Nadam se da ce mi Nadal opaliti jedna vruca samaprcina i da ce dobiti taj mec, ali to tada ostajem na mom stavu.

P.s. @NI
      Po 1593 put u ova 2-3 dana, Nadal nije rekao da je povredjen i da ce zbog toga gubiti meceve i da ce raspadati njegova igra, nego posle meca sa Thiema je izjavio da ima probleme sa ledjima i da ga sprecavaju da servira bas onako snazno. E sad mozda te bolove i da prodje kako odmice turnir, ipak tu rade i pain killere ;) Ali nikad nije bila u pitanje neka preozbiljna povreda koja bi ugrozila ovaj turnir sto se tice Nadala. I nemojte sad da kazete da Nadal ne vuce tu povredu, jer se videlo u onom finalu u Melburnu da je imao tu povredu.
      Nije povrijedjen nego ima probleme sa ledjima, (a zbog problema sa ledjima je izgubio AO)...

Nije sija nego vrat.

@shminka

Gulbis je mentalno jaci od Stana, ali Stan je igracki osjetno ispred njega. Stan je popravio FH i blok return.

Kad bi Gulbis dove ta dva udarca do Stanovog nivo, mogao bi da puca na broj 1.

Comment

• Originally posted by NI View Post
        Nije povrijedjen nego ima probleme sa ledjima, (a zbog problema sa ledjima je izgubio AO)...

Nije sija nego vrat.

@shminka

Gulbis je mentalno jaci od Stana, ali Stan je igracki osjetno ispred njega. Stan je popravio FH i blok return.

Kad bi Gulbis dove ta dva udarca do Stanovog nivo, mogao bi da puca na broj 1.
        Da ali ti si nesto drugo napisao u drugu temu, al necu sad da otvaram neke nepotrebne diskusije.
        OVAKO

Comment

• Originally posted by prskaj
          Ako moze neko da mi nadje izjave Nadala pred finalni mec sa Wawom na AO bio bih mu veoma zahvalan
          Vavrinka je favorit u tom mecu i igra sjajan tenis vec godinu dana. Probacu da izigram svoj najbolji tenis i probacu da ga pobjedim.
          OVAKO

Comment

• Nije ništa izjavljivao bar da će mu biti teško u nedelju jer je Novak veliki šampion i sl.?
            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• A za Novaka je valjda pricao odmah posle meca, tu prica samo o polufinalu
              Last edited by Zzz; 06-06-14, 22:16.

Comment

• Čekam da čujem koje scenarije NI predviđa za nedelju (danas se obistinio onaj sa 40% verovatnoće).
                Ja priželjkujem što više onih bespomoćnih pogleda upućenih strikanu.. kad već hejtujemo
                Originally posted by gokara
                Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe
                  Zasto se brisu postove? Ne mogu da razumjem stvarno, nikoga nisam uvredio.
                  Dobro je, stigla sam da procitam

...
                  Super bi bilo da Simona ima neku sansu u sutrasnjem finalu... ali nesto sam ubeđena da ce taj mec imati isti ishod kao prethodni Marijini mecevi- izgubljen prvi set i onda krece Mashina
                  + iskusnija je mnogo od Simone, za koju je ovo prvo veliko finale...

Nadam se lepom mecu i navijam za Simonu pa sta bude

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                    Nije ništa izjavljivao bar da će mu biti teško u nedelju jer je Novak veliki šampion i sl.?
                    ‪#‎Nadal‬ on Djokovic: "He beat me four times (on Clay) but he never beat me here."

Comment

• Priželjkivala sam da titule odu u ruke Marije i Novaka, da li će želja da mi ispuni vidjet ćemo
                      * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                      * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                      NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Ja gotivim Sarapovu ali u ovom finalu cu da bude za Halep, tj. autsajdera, bilo bi mi drago da uzme GS titulu jer zaista igra nevjerovatno u zadjih godinu dana.
                        OVAKO

Comment

• Uzima to Halep ima ona igru.

Comment

• Nadam se da ce Simona ucutkati Vristalicu.
                            Dayman (a-a-ah...)
                            Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                            Champion of the sun (a-a-ah...)
                            You're a master of karate and friendship
                            For everyone

Comment

• NI,
                              Mene pitas jel Nadal povredjen? Pa ja nisam sledila ni da je izjavio da ga jos muce ledja.
                              Nije on povredjen, ali vec sam objasnila sta je njemu problem. Danas je on bio odlican, ali Marej katastrofalan tako da zakljucak moze da vara. Ali ti ciljas na mec u nedelju. Djokovic je danas imao neki fizicki problem, ali nista to ne znaci za nedelju. Ako mene pitas mislim da Djokovic nikada nece imati ovakvu sansu da osvoji RG. Dali ce Nadal to dozvoliti, zaista ne znam.

Comment

• Originally posted by kreso34 View Post
                                ‪#‎Nadal‬ on Djokovic: "He beat me four times (on Clay) but he never beat me here."
                                Apsolutno. Oni su odigrali do sada 21 finale i Novak vodi sa 12:9. U finalima GS H2H je 3:3. Pobedio ga je u zadnja 4 meca. Sve to stoji ali RG je nesto posebno i tu je Rafa veliki favorit. Ako se uzmu u obzir najavljene velike vrucine i sparina, prehlada koju vuce, pritisak osvajanja RG i naravno Rafa sa druge strane mreze mislim da Nadal dobija sa 3:1. Bice nesto slicno kao na US Openu 2103.

Comment

Working...
                                X