Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E da sam juce umro ne bi se ovako slatko nasmejao `objektivnoj prognozi odanog Novakovca`
    sigpic

Comment

• Originally posted by stefan12 View Post
      Pa nije frka, ali niko ne voli toliki pesimizam.
      Sto se tice toga za GS finala i ja smatram da je Novak barem mogao imati 8/12, a ne 6/12.
      O tome ti pricam.Ja sam misljenja da je trebao da ima 9 slemova,a mozda cak i 10.Us Open je trebao da osvaja barem jos dva puta,ali to je gotovo sada.

Comment

• Zar nije kisovito u nedelju i oblacno u Parizu?

Comment

• Originally posted by Zile90 View Post
          Zar nije kisovito u nedelju i oblacno u Parizu?
          Tako prognoza kaže, ako ne laže
          * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
          * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
          NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

Nazalost previse je pritiska na Novakovoj strani,kompletiranje slemova i mesto br.1 a svi znamo kako se pokaze kada je nesto veliko u pitanju.Nadam se da gresim,ali mislim da ce biti preplasen sutra i da ce to biti ubedljiva i lagana Nadalova pobeda,covek je najveci sportista pored Dzordana po mom misljenju,naravno niko to ne mora da deli sa mnom.Nadam se da debelo gresim i da me lepo svi ovde ispljujete u nedelju,ali jednostavno preveliki je ovo zalogaj za Novaka.
            Nikako se ne slazem sa tobom sto se tice Novakovog pritiska,cak mislim da je Rafa pod vecim pritiskom niza izgubljenih meceva.2011 se po meni ponovo vraca ,izjave koje Rafa daje neodoljivo podsecaju na taj period.U nedelju najvaznije sto Novak mora uraditi je dobiti 1.set,to je kljuc za pobedu.Sto se tice vremena ,vidim predvidjaju oblacno vreme sa mogucnoscu kise,to svakako vise ide na Novakovu stranu.

Comment

• Da je Rafa zdrav, Marej ne bi uzeo ni gem.

Dayman (a-a-ah...)
              Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
              Champion of the sun (a-a-ah...)
              You're a master of karate and friendship
              For everyone

Comment

• Paris Montsouris, France

Cak ce i da grmi.

LINK
                Last edited by AIRBORNE; 06-06-14, 18:17.
                >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Padaj kiso i nepravdo
                  sigpic

Comment

• Analiza meča se svela na analizu vremenske prognoze...dajte nadjite neku gocpoju da nam kaže kakvo nas vrijeme čeka

ništa od ovih grafika

Comment

Zar nije kisovito u nedelju i oblacno u Parizu?
                      no way!

Comment

• Ma ima da grmi i sijeva
                        * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                        * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                        NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Originally posted by pecaros View Post

E da sam juce umro ne bi se ovako slatko nasmejao `objektivnoj prognozi odanog Novakovca`

Comment

• Originally posted by AIRBORNE View Post
                            Paris Montsouris, France

Cak ce i da grmi.

LINK
                            Mec se igra u 15h a koliko vidim sa grafike tada ce biti suncano plus sparina zbog letnjog pljuska. Najtezi moguci uslovi za Novaka. Ima da dise na skrge.

Comment

Pa bas da su gluposti i nisu ako pogledas gren slem finala u zadnje dve i po godine.Ne znam zasto kada ja napisem nesto uvek bude frka,a ostali kada pisu nije nista alarmantno.Opet kazem bas bih voleo da pisem gluposti i da lupam nebuloze,nadam se da ce biti tako...
                              opusti se matori, nisi jedini, ocigledno tako reaguju na nas koji nismo zaludjeni noletom

p.s. moze novak da ima 17 boljki i da rafa igra u formi zivota, svakako ce u nedelju dobiti tu titulu i 'mir u kuci'

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
                                Mec se igra u 15h a koliko vidim sa grafike tada ce biti suncano plus sparina zbog letnjog pljuska. Najtezi moguci uslovi za Novaka. Ima da dise na skrge.
                                Tacno,drugarica iz Pariza mi rece sinoc da je i juce sa 20C bilo neverovatno toplo a da danas i celi vikend temperatura ide na 28c i da ce biti pakleno vruce.Plus kaze da su neverovatna isparavanja,naravno to Noli nikako neodgovara posledica toga je 4 set danasnjeg meca nista drugo.Jednostano mu neodgovaraju sparni uslovi zbog disanja.Po mom skromnom misljenju finale bi trebalo da se igra u 16 i 30 i da mu organizatori izadju max u susret da natope teren debelo

Comment

Working...
                                X