Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• French Open Women's Final Preview - Halep Versus Sharapova

http://www.tennisnow.com/News/French...-Versus-S.aspx

"Yeah, I don't know how I have to play to beat Maria. But if I can beat Maria, better to say. But I have to take that revenge. I will fight for this one," Halep said after her semifinal win. "Now, I have to be aggressive again, to play fast, like my style, and to stay there with the nerves. It will be a tough moment for me. I know. I'm sure that will be. But I have to be happy and just to enjoy. I cannot say how I will feel Saturday. I cannot now. I don't know how is it to play a final of a Grand Slams."
    Last edited by Zzz; 07-06-14, 00:57.

Comment

• Originally posted by SonjaFan View Post
      French Open Women's Final Preview - Halep Versus Sharapova

http://www.tennisnow.com/News/French...-Versus-S.aspx
      "But I will do whatever it takes. If I don't start good, if I lose the first set, I'm going to be there until the end." - See more at: http://www.tennisnow.com/News/French....Zm2FD0EI.dpuf
      SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Originally posted by shpageti View Post
        "But I will do whatever it takes. If I don't start good, if I lose the first set, I'm going to be there until the end." - See more at: http://www.tennisnow.com/News/French....Zm2FD0EI.dpuf
        Ma ja, u to mozemo biti sigurni kod Sharapove
        Za nju je rutina preokrenuti mec...

Ali mozda joj ovaj put nece uspeti

Comment

• Originally posted by SonjaFan View Post
          Ma ja, u to mozemo biti sigurni kod Sharapove
          Za nju je rutina preokrenuti mec...

Ali mozda joj ovaj put nece uspeti
          Zato sam to i istakao ;)
          SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Dokopah se jazbine, bio na nekom druzenju sa ljudima koje dugo nisam video. Svi samo pricaju o RG. i o Novaku, poplavama, plagijat diplomama...
            Provejava misljenje da je ovo ta godina kada nas Novak osvaja RG. Naravno niko od tog drustva nema blage veze da je Novak malo prehadjen (i to bas sada u p.m.) jer 99% niko od njih nije na ovom forumu
            Ja naravno cutim k`o zaliven, da ljudima ne ubacujem strah u glavu...
            Za sada toliko...
            >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
              Simona ne samo što ima igru, već se i fantastično kreće, za razliku od Mare, ali nema servis.. a bome nema ni Ruskinja. Može Simona da je pobedi, a veliku šansu ima u prvom setu, dok se Mara opasulji... i da joj ne dozvoli come back u drugom.
              Pa simona navodi servis kao svoj omiljeni udarac, ne bih rekao da ga nema...

Rumunka imala u drugom setu porodjajne muke sa petkovickom, koja je samo bleda kopija marije i samara iz sve snage pa sta udje super... Previse je mekana simona za ovakvu mariju, skoro nemoguce ju je pobediti defanzivom a rumunka nema sta drugo da ponudi osim puno trcanja i velike 'ferrerovske' borbe... Finale, debitantkinja vs prevelika sampionka, defanzivka vs teska udaracica koja ne prasta.. Dobija to marija rutinski, na znanje i iskustvo

Послато са MK16i користећи Тапаток 2
              Last edited by FeliLopez; 07-06-14, 02:10.

Comment

• Nole nije prehladjen, samo Ozi open 2012. je uzeo mnogo vise nego sto je dao. Nikad vise fizicki nije bio na tom nivou, Nadal je izraziti favorit... Jos ga sere prognoza pa to ti je... Srecnik.

Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk

Comment

• Originally posted by FeliLopez View Post
                  Pa simona navodi servis kao svoj omiljeni udarac, ne bih rekao da ga nema...

Rumunka imala u drugom setu porodjajne muke sa petkovickom, koja je samo bleda kopija marije i samara iz sve snage pa sta udje super... Previse je mekana simona za ovakvu mariju, skoro nemoguce ju je pobediti defanzivom a rumunka nema sta drugo da ponudi osim puno trcanja i velike 'ferrerovske' borbe... Finale, debitantkinja vs prevelika sampionka, defanzivka vs teska udaracica koja ne prasta.. Dobija to marija rutinski, na znanje i iskustvo

Послато са MK16i користећи Тапаток 2
                  Feli jesi li ti odgledao koji mec Simone na ovom RG ?
                  Izjaviti da nema sta da ponudi sem Fererovske borbe Simona je (po meni) najvise od svih igracica pokazala na ovom RG, stavise mnogo vise u ofanzivi nego u defanzivi. Ono sto Simonu zeza, je sto cesto bitne poene ume da zasere. Tj nema jos uvek pravi sampionski mentalitet, i najvise zbog toga mislim da ce Marija pobediti. A tako bi voleo da to bude Halep.
                  sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                  Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Ja se stvarno cudim kako je moguce toliko da se smarate vremenom... Alo ljudi, smarajte se sa tenisa, ne sa oblake. I da pada kisa i da je vlazno, ne bi im bilo prvi put da igraju u takve uslove. I da sija sunce, takodje ne bi im bilo prvi put. Novak je pobedjivao Nadal kad je sijalo sunce, Nadal je pobedjivao Novaka kad je bilo vlazno i kad su uslovi bili brzi tako da sve ovo je samo bildanje postova i smaranje bezveze.

Dajte poneka analiza, kvalitetan post, neka ne bude sve sprdnja kao sto je postalo u zadnje vreme. Bacite neku rec za bekend Novaka, forhend Nadala, servis oboijca, pametnije bi bilo nego vremenska prognoza
                    OVAKO

Comment

• Stefane, jeste da preterano spominju vreme ovde (prvi ja) ALI To je nesto sto ce imati MNOGO uticaja na Nedeljno finale, ali bas mnogo, veruj mi. Ako bude oblacno, svezije, sa malo nizom temperaturom i ako je Nole 100% fit, ja se za to finale ne cimam NI MRVU. Kao sto i ti ako uslovi budu kao juce, ne treba da se cimas ni malo.
                      sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
                        Mislim da bi Endi mogao priličnog belaja napraviti Nadalu i da je laganih 3-0 za Nadala teško viđen scenario. Navikao je Mari redom da gubi od #trojke ali mu to nije smetalo da im uvek bude pretnja. Njegova sposobnost učenja iz poraza i neka vrsta inata generisana iz škotskog porekla omogućavaju mu da se posle poraza vraća čak i jači. Racionilazicaija utroška energije danas mu mora biti imperativ bez viđenog upada u spremnu protivničku zamku isisavanje iste. Nadal će sigurno biti agresivniji što implicira i veći broj grešaka. Sa svojim napadačkim repertoraom teško će olako probijati Škota što može dovesti do odustajanja od napada i povlačenja u sigurnu zonu odbrane. Verujem u par faza meča i gomilu transformacija odbrana-napad i obrnuto kod oba aktera. Deluje zanimljiv meč u najavi sa kvalitetom u ravni rimskog dvoboja.
                        Evo sve poništeno
                        Neoprostiva budalaština sa moje strane da sam više vere imao u Endijeve mogućnosti od njega samog.
                        sigpic

Comment

• Sto je najtuznije, upravo sam skontao da Marej vodi protiv Nadala u finalima 2:1

Evo ti Stefke apsolutno sve vezano za finale. Samo tenis, nista vreme

http://www.atpworldtour.com/News/Ten...vic-Nadal.aspx
                          It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• @Sand
                            Brate, ja znam da vremenski uslovi puno znace, ama da se spominjaju vec 5-6 strana? Ma daj...
                            Inace kako ti to govoris, ako je vlazno da se ne brines uopste da pobjedu, pa znaci nisi se brinuo ni na US Openu prosle godine
                            Prskaj
                            OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                              @Sand
                              Brate, ja znam da vremenski uslovi puno znace, ama da se spominjaju vec 5-6 strana? Ma daj...
                              Inace kako ti to govoris, ako je vlazno da se ne brines uopste da pobjedu, pa znaci nisi se brinuo ni na US Openu prosle godine
                              Prskaj
                              Ako mi verujes, sad da me neko pita ne bih znao da mu kazem kakvo je bilo vreme na proslogodisnjem US finalu
                              sigpic

Comment

• Ovde su neki zanimljivi podaci u vezi danasnjih finalistkinja
                                http://www.wtatennis.com/news/articl...apova-vs-halep

Last edited by Zzz; 07-06-14, 09:57.

Comment

Working...
                                X