Keviiiiiiiiin!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Playoffs 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
daj bre izbacujte vise ovog Stevensona iz igre
Comment
-
Unistise ih ljudi u skoku..."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Odoh ja da pratim ovu tekmu iz kreveta, prispavalo mi se nesto. Pozdrav ljudi"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Ona dva slobodna i par nedosudjenih faulova su prelomili utakmicu. izuzetno mi je zao momke, jer ovo je trebalo da ide u 7 utakmica, jer, za razliku od Ljaksera, Oklahoma se isto pitala, u svakom mecu... Dako skupe sad snage, pa odigraju muski tamo. Ali sve i da dobiju, dals je i preiskusna ekipa da bi dozvolila potpuni povratak...
Comment
-
Provuce se Dallas.Jasno se vidi ko dan da je Oklahoma pala na kraju zbog tog njihovog nedostatka iskustva.Bice bolje za njih u narednim sezonama, jer su medju najmladjim ekipama i ako zadrza kostur ekipe i pred njima je svetla buducnost.Ocekujem od njih sledece sezone da budu jos bolji, stavise i da budu prvi na Zapadu posto SA,Dallas i Lejkerse(njih najmanje, ali kljucni igraci su im presli 30+ godina) polako stizu godine(bas kao i Boston) i to bi moglo lako da se desi da bude realnost.
Ispada Dallas se najvise pomucio sa Portlandom.
Comment
Comment