Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cikagu sinoc stvarno pootpadali tockovi al bice bolje u narednim tekmama

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
      To na slici je Mance i dosta na tu temu. Ako si se salio,jako je ruzno...a verovacu ti da samo nisi prepoznao coveka.

Nego stvarno...nemojte pljuvati trenutno najbolje igrace lige. Pa nisu masine,normalno je da ce imati neku slabiju tekmu.
      Drug, znaš li ti ko je bio najbolji igrač Želje iz šampionske generacije iz 1998?
      Želim da ti kažem da uopšte ne znam koji je taj igrač iz Partizana. Mislio sam da je Pančev, znači Mance je. To mi ime ništa ne znači. Pretpostvljam da je bio dobar igrač. Slabo pratim fudbal u zemljama ex-Yu. B&H ligu više manje i to je to!

Comment

• Zavrsena je diskusija na tu temu. Ovo je namenjeno Plej Ofu najbolje kosarkaske lige na svetu ;)

Comment

• Originally posted by Ammare View Post
          Drug, znaš li ti ko je bio najbolji igrač Želje iz šampionske generacije iz 1998?
          Želim da ti kažem da uopšte ne znam koji je taj igrač iz Partizana. Mislio sam da je Pančev, znači Mance je. To mi ime ništa ne znači. Pretpostvljam da je bio dobar igrač. Slabo pratim fudbal u zemljama ex-Yu. B&H ligu više manje i to je to!
          au brate,pre nego sto pocnes da lupas gluposti informisi se malo,pancev nikad nije ni igrao u partizanu a mance je pored bobeka najveca legenda partizana

EDIT: prebacite u offtopic

Comment

• Veceras gledajte bez mene...imam rodjendan i cisto sumnjam da cu moci sutra da odgledam utakmicu jos trebam da overim semestar.
            Ima jos nade za Chicago.Ne mogu ni ja da verujem da cu da kazem sledecu recenicu.Ako Asik bude igrao postoje sanse da ce biti egal utakmica do kraja.I Noah mi nesto deluje pogubljeno u ovoj seriji, pa mislim da je Asik trenutno korisniji od njega u odbrani.Tako se meni cini.

Comment

• Ajde bre svadjajte se ako morate bar oko NBA a ne oko fudbala i tenisa i tih cuda ovde.
              Sto se tice Dallas-Oklahoma, nisam znao za koga cu da navijam ali prije odgledah reprizu i definitvno sam za Dallas. Ne volim ono silovanje lopte od strane Westbrooka, Hardena i kompanije. Durant je ok, ali u mojim ocima on je veliki neprijatelj Lebrona .
              Go Dallas!

Comment

• Nema LP-a veceras...
                "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Stvarno fantastican mec, jedan od boljih koje sam gledao ove sezone. Trio fantastican, i sa klupe smo imali 20 poena, sto je odlicno i zato smo pobedili. Fino rasporedjeni poeni osmorice igraca i glatka pobeda. Samo ovako da nastavimo. Mozda je i kljucni povratak Udonisa Haslema, covek nam mnogo znaci...

MVP - kapa dole za partiju. Gotovo besprekorno. Potpuno se podredio ekipi, sjajno je asistirao(Komada 10), bacanja nije promasivao, pogadjao kada je trebalo, igrao sjajno odbranu(2 bandze), skakao (Komada 6) , veoma zrelo i dostojno takve velicine.

Wade - nesto slabija ofanzivna partija, ali je to nadoknadio skokom i defanzivom(9sk) ali i sasvim pristojan broj poena (17)

Calmers - 6 poena... Opet je imao neke indijanske poteze, ali sasvim korektno. Primetno je kada je on u igri, Rouz ne moze tako lako da probije, dok Bibija ubija. Ovaj decko je veliki potencijal, samo treba da dobije malo vise slobode u igri i treba pravilno raditi na njemu...

Bibi - 6 poena - 2x3. Mogao je jos koju trojku da nabode, ali dobro je i ovo. Valjda ce popravljati sut sve vise, u odbrani je los...

Dzoel Entoni- svaka cast kako se bori, 5 rampi, 3 poena, alal vera za borbenost...

Mike Miler- Umalo da ubaci trojku

Haslem - 8 poena alal vera majstore, 3 suta sa poludistance i jedan ulaz, vraca se majstor polako, dobijamo jos jednu napadacku opciju polako ali sigurno i jakog odbrambenog igraca. On nam je nedostajao za prsten. IDEMO JUDONISE!!!

I za kraj ... Bosh - stvarno neverovatno kako je covek odigrao. 34 poena uz 13-18 iz igre, pa stvarno nemam reci. Sa distance je razvaljivao,nisu mu mogli nista, zakucavao, probijao, borio se, uf kad bi mogao bar upola ovako da igra svaku...

Majami je odigrao odlicnu,odlicnu utakmicu. Kao i Cikago. Nadam se da cemo dobiti i sledecu utakmicu i rutinski privesti seriju kraju!
                  Last edited by Ljuba90; 23-05-11, 22:00. Reason: Vredjanje...banovan na odredjeno vreme.

Comment

• Delgado dobar post samo da nije ovog prvog pasusa. Nema psovanja.

Comment

• Delgado ne bih vise da te opominjem za vredjanje...stvarno MORAS da prestanes sa tim.

Comment

• ode nam delgado

Comment

• Ode veseli Delgado

Comment

• Ode, hvala ti Boze. I Dzoni ce se sloziti sa mnom.

Comment

• Vidi ti ovog Ljube, on postao ozbiljan decko.
                              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by Bledi View Post
                                Ode, hvala ti Boze. I Dzoni ce se sloziti sa mnom.
                                Ti ne znas koliko sam ja srecan ova 2 dana, sad kad sam ovo video, odusevio sam se, ali da nije tvog posta ne bih toliko.

Wade, Ljuba je sve samo ozbiljan nije, nego ga iznervirala devojka, i ovaj prvi zeznuo stvar i odeeeee.

Nego, koliko vas ostaje veceras da gleda Dallas? I da, je l' mislite da ako i ovu Dallas dobije veceras, da je to otprilike gotovo?

Comment

Working...
                                X