Bravo Booz samo nastavi tako agresivno...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Playoffs 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bosh veceras igra vrhunski, alal vera majstore ! Wade da se sastavi malo, sta mu je, ima problema sa kontrolom lopte.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by rondo View PostRose i Dvejn da li su dosli veceras na utakmicu ?????
Ali lepo je primetio LBJmvp. Dobio je zasluzeno nagradu MVP-a, e sada ce morati da je opravda. ;)
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Ljudi, izvalio sam kako se koristi TNT over time... to je fazon isto kao LP jos imas i kamere da menjas, ludnica...
Postavicu uputstvo na poluvremenu ;)"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Dosta dobro za sada, mada uvek moze bolje.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostMora da se ima americki IP :/"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
Comment
-
-
Instalirajte hot spot shield, evo linka http://www.soft82.com/download/Windows/Hotspot_Shield Uputstvo kako da se instalira http://www.youtube.com/watch?v=64BnH...=youtu.be&hd=1
Kada to sve uradite, idi te na nba.com i tamo ce te naci TNT OT ;)"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
Comment
Comment