Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Doris Burke ima i u 2k11,svaki put se iznerviram

Comment

• Ovde vecina ljudi kao da zaboravlja kakvom je igrom OKL dosla do neizvesne zavbrsnice... Igrali su najgoru tekmu u ovom PO, sigurno... A mogli su da pomrse racune... Da je KD pogodio 3 otvorene trojke oni bi bili u prednosti... Iskreno mislim da ovo veceras OKL dobija, a posle... Moje misljenje sedma tekma, mada sam citao neke analize pre serije i neki prognoziraju poobedu OKL 4-2... To ce malo teze, mada nije nemoguce...

Comment

• http://veetlesportsnba.blogspot.com/...channel-2.html ako neko nema SK
        http://i1180.photobucket.com/albums/...g?t=1298387143

Comment

• Originally posted by Pittsburgh View Post
          Ovde vecina ljudi kao da zaboravlja kakvom je igrom OKL dosla do neizvesne zavbrsnice... Igrali su najgoru tekmu u ovom PO, sigurno... A mogli su da pomrse racune... Da je KD pogodio 3 otvorene trojke oni bi bili u prednosti... Iskreno mislim da ovo veceras OKL dobija, a posle... Moje misljenje sedma tekma, mada sam citao neke analize pre serije i neki prognoziraju poobedu OKL 4-2... To ce malo teze, mada nije nemoguce...
          Dallas je isuvise dobra i kompletna ekipa da bi ovo islo u 7 utakmica. Moje misljenje ili 5 ili 6 ;)
          "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
          odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
          fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Kao sto smo i pretpostavili-Durantula ubija

Comment

• Sto je ovim iz Oklahome? Zasto nisu katastrofalni kao proslu tekmu? Zasto imam osjecaj da ce pocijepati ovaj Dalas? Zasto izgledaju sampionski, a nemaju Rose-a? zasto, zasto, zasto...

uuuuuuuu. Ovo je juzno voce Westbrook-a. I to Haywood-u...

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                Doris Burke ima i u 2k11,svaki put se iznerviram
                Ne moze da se prekine jebeni sprite spark of the game! Jebem joj sve!

Comment

• Kolison bi na Istoku vedrio i oblacio... Momak je veoma dobar. Nadasve srcan i inteligentan.

"He is one of the best post defenders in basketball" - Rik Karlajr.
                  Last edited by M_G_S; 24-05-11, 02:42.

Comment

• Uuuuuuuuu. Ibaka...

Uuuuuuuuu. Harden...

Comment

• Kako se naostrila ova Oklahoma za vecerasnju tekmu. Ali stici ce ovo Dallas, samo je tri, cetiri poseda razlika...
                      "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                      odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,

Comment

• Oni to mogu!

Tesko da ce se ponoviti mec broj tri. Nije Dallas bio toliko dobar koliko je Oklahoma bila losa. Moglo se primijetiti da su neiskusno usli u mec, misleci da prva cetvrtina ne moze biti odlucujuca... Ali je bila. U jednom trenutku je bilo 35:12 u korist Dallasa. Vec sam pisao o glavnoj prednosti igraca Oklahome. Oni su susta suprotnost Lakersa, s kojima je lako izasla na kraj iskusna ekipa Dallasa. Oni su brzi, skocni, agresivni u odbrani, izuzetno dobri u kontrama... Imaju i relativno kvalitetnog trenera koji ce znati pripremiti utakmicu. Nesto sto je sigurno, ne moze im se ponoviti tako losa noc. Do minut pred kraj su sutirali trojke 0:16. Durant bio katastrofalan, pa opet stigao da upise 24p. Westbrook djelovao jos indisponiranije, cesto provodio vrijeme na klupi, pa opet stigao do 30p...

Citirah sebe sa nekog drugog mjesta. Ne potcenjivati Oklahomu!!!

Comment

• More sace Dirkule da ih pohasa za veceru
                          http://i1180.photobucket.com/albums/...g?t=1298387143

Comment

• Mavs-i malo po malo krckaju prednost OKC-a. Samo da iskontrolisu skok i broj izgubljenih lopti u drugom poluvremenu i bice oni uredu. ;)

Comment

• Originally posted by Ernesto View Post
                              Mavs-i malo po malo krckaju prednost OKC-a. Samo da iskontrolisu skok i broj izgubljenih lopti u drugom poluvremenu i bice oni uredu. ;)
                              Dobice ovo OKC. Kao i seriju jer vise nece biti pauze da se odmaraju cice! ;)

Comment

• Ovo je realno stizanje uz srecne okolonosti... Nekoliko lopti nije uslo u kos, iako je to bila vec vidjena stvar, plus neki nesrecni skokovi u odbrani... Sve u svemu, odlican Dirk, ali opet sve zavisi od Oklahome, jer Dallas igra kad dobije sansu, ne kreiraju je sami. Sto rece Westbrook sad: "Ne brine me ovo previse. Podjoh da klepim nesto, pa se vracem da zabijem jos 30p u drugom."

Comment

Working...
                                X