rasel vestbruk najveca gluperda u ligi. ubedljivo. zajebo i hauarda sa koliko malo mozga igra ovaj sport. ono sto on radi u ovom plejofu je za zatvor. izuzev sedme protiv memfisa ostalo je odigrao kao najveci debil bez obzira na to koliko poena je dao na svakoj utakmici.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Playoffs 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Izgleda da je ova serija gotova, nesto ne verujem da se OKC moze izvuci iz ove situacije.
Steta, ali sa druge strane, mozda se ponovi 2006. godina, naravno sa istim ishodom.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Kad se nisam slogirao jutros kada sam ustao i pogledao rezultat, zaspao sam na 5 minuta do kraja i 15 razlike za OKC.Ono sto radi Dirk u ovom playoff-u je tesko opisati recima, plasim se ako ne uzme prsten ove godine da ce sledece vec biti kasno...;)
"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostDa pobede.
e sad kako da pobede?
Bosh ne moze imati onakvu tekmu to je sigurno...ali Wade i James ce verovatno da uvale 30+ poena,morace Booz da odigra na istom nivou,ali i Rose ce morati da odigra mnogo bolje nego u prosloj. A Noah mora 10 puta bolje da igra...ali nesto nije u redu sa njim.
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostDa pobede.
Bio bi red da Wade odigra na nivou, tako da nece Bulls-i ni veceras da pobede.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Hahhahahahahah Mamba!!
Ja sam sinoc drugom legao, da pratim iz kreveta, ali se ne secam kad sam zaspao. xD Drago mi je da je Dallas pobedio, jer bih voleo da osvoje ukoliko Bullsi nista ne urade.
Ljubo, pa standardna prica, pod jedan i najvaznije odbrana mora da bude odlicna, ali pored dobre odbrane moraju da se srede u napadu i verujem da je Thibs radio na tome, jer cesto se desavalo da odbrane kos, ali nista ne urade u napadu, i to za dz padne u vodu sve, i to se previse desavalo u ove 2 zadnje utakmice. Rose, definitivno treba da poludi, mada moraju i Booz, Deng, Taj, Korver isto da imaju lepo sutersko vece da bi se ista uradilo. Tako da prvo i najvaznije odbrana iz koje posle sve proistice, samo da srede napad i to je to. Neko ko zna vise, ce bolje da napise.
Comment
-
Originally posted by Nikola_89 View PostHahhahahahahah Mamba!!
Rose, definitivno treba da poludi, mada moraju i Booz, Deng, Taj, Korver isto da imaju lepo sutersko vece da bi se ista uradilo. Tako da prvo i najvaznije odbrana iz koje posle sve proistice, samo da srede napad i to je to. Neko ko zna vise, ce bolje da napise.sigpic
Comment
Comment