Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Al Farouq Aminu View Post
    tek sam se registrovao pa bih rekao nesto o ovom playoffu.... E ovako najvece iznenadjenje je Memphis svakako...Prvo izbaciste matore Spurse pa onda mi pruzili da uzivam u sedam tekmi protiv Oklahome... Razocarenje najvece lakersi pogotovo ponasanje u poslednjoj tekmi protiv dallasa, zaista sramota.... Od oklahome sam ocekivao da ce dogurati do finala zapada iako sam navijao da odu do kraja... Sjajna ekipa na celu sa Durantom najboljim mladim igracem u NBA definitivno... Ibaka me potpuno odusevljava lik je strasno dobar bloker..e ovako sada finale...Ne navijam ni za Miami a ni za dallas iskreno sve mi je jedno ko ce osvojiti ali evo samo zbog kidda voleo bih da osvoji dallas sampionski prsten jer mu je ovo sigurnao poslednja sansa da uradi nesto
    Ma koji crni Dalas ima ih izmlatimo sad 3 zaredom...

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
      Ma koji crni Dalas ima ih izmlatimo sad 3 zaredom...
      ma sto se mene tice mozete da osvojite,nego sam rekao da je ne zasluzeno da jedan igrac kakav je jason kidd ode u penziju bez naslova

Comment

ma sto se mene tice mozete da osvojite,nego sam rekao da je ne zasluzeno da jedan igrac kakav je jason kidd ode u penziju bez naslova
        Kad su otisli Meloun Stokton Barkli Dreksler... Moze i on

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
          Kad su otisli Meloun Stokton Barkli Dreksler... Moze i on

al si ti surov...
          ali si se zajebao dreksler ima titulu sa houston rocketsima...ccc

Comment

• Dobrodosao AFA na forum, uzivaj i zaboravi na Dallas i Kidd-a!
            Salim se naravno. ;)

A sutra...

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
            sigpic
            RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
            - 4xMVP -

Comment

• Originally posted by Branislav View Post
              Dobrodosao AFA na forum, uzivaj i zaboravi na Dallas i Kidd-a!
              Salim se naravno. ;)

A sutra...
              fala branislave fala

ma sta znam iskreno sve mi jedno da li ce osvojiti dallas ili miami,ali ima vremena za jamesa da osvoji prsten dok za kidda nema pa zato dajem malu prednost dallasu

Comment

fala branislave fala

ma sta znam iskreno sve mi jedno da li ce osvojiti dallas ili miami,ali ima vremena za jamesa da osvoji prsten dok za kidda nema pa zato dajem malu prednost dallasu
                Nema na cemu. A za Kidd-a te potpuno razumem.
                Nego procitao sam tvoj post, cini mi se u temi Draft, gde si naveo da je Rubio odlican PG (ispravi me ako gresim) pa bih voleo da malo detaljnije objasnis svoj stav ako ti nije problem?

sigpic
                - 4xMVP -

Comment

Nema na cemu. A za Kidd-a te potpuno razumem.
                  Nego procitao sam tvoj post, cini mi se u temi Draft, gde si naveo da je Rubio odlican PG (ispravi me ako gresim) pa bih voleo da malo detaljnije objasnis svoj stav ako ti nije problem?
                  naravno da cu ga obajsniti...kao prvo pisem dosta objektivno nemam komplesksa... Lik je mnogo dobar igrac isitina nije vrhunski ali svako ima u svojoj igri mane pa i on... Brz je,ubitacan kradljivac strasno dobro cita igru sto je i potvrsdio u evroligi i u ACB... Dobar je u odbrani ako hoce da igra... Sut nema na to ce morati da radi mnogo,ali pogledajte kakav sut ima i rose i westbrook pa igraju... znaci ima jos on da radi dosta da bi stigao do statussa zvezde,to pre svega mislim da poboljsa sut....

Comment

• Rose je ove sezone mnogo popravio sut

Comment

• Originally posted by emil_portnoy View Post
                      Rose je ove sezone mnogo popravio sut
                      jeste je popravio ali daleko je to od onog suta koji je potreban za playoff utakmice a i procenat ne govori bas da je popravio... jos kada se zna da dosta koristi probor plasim se da procenat ne bi mu prolazio 34% iz igre,veruj mi

Comment

naravno da cu ga obajsniti...kao prvo pisem dosta objektivno nemam komplesksa... Lik je mnogo dobar igrac isitina nije vrhunski ali svako ima u svojoj igri mane pa i on... Brz je,ubitacan kradljivac strasno dobro cita igru sto je i potvrsdio u evroligi i u ACB... Dobar je u odbrani ako hoce da igra... Sut nema na to ce morati da radi mnogo,ali pogledajte kakav sut ima i rose i westbrook pa igraju... znaci ima jos on da radi dosta da bi stigao do statussa zvezde,to pre svega mislim da poboljsa sut....
                        Ok. Hvala.

OFF. Vidim da su te lepo primili i objasnili ko ovde ima najvise navijaca i sta se desava onima koji su protiv nas!
                        Samo nikako nisi smeo da nam oteras Olju jer nam je ona jedini zenski clan na ovom pdf-u!

sigpic
                        - 4xMVP -

Comment

Ok. Hvala.

OFF. Vidim da su te lepo primili i objasnili ko ovde ima najvise navijaca i sta se desava onima koji su protiv nas!
                          Samo nikako nisi smeo da nam oteras Olju jer nam je ona jedini zenski clan na ovom pdf-u!
                          ozbiljno rubio je dobar igrac i prijace mu ova brza NBA igra mislim da ce dosta biti bolji u nba nego u evropi....sto kaze zeljko samardzic zivi bili pa videli...
                          ovo za olju cu ti odgovoriti na off topic da ne spamamo

Comment

Sjajna ekipa na celu sa Durantom najboljim mladim igracem u NBA definitivno...
                            Uh, ovo si se debelo za'ebo . Ako je ista dokazao Rose ove sezone, to je da je najbolji mladi igrac, ako ne i najbolji igrac lige, rame uz rame sa Wade-om i LBJ-em ( Kobe-a izostavljam, jer godinu nije odigrao na nivou ) .

Durant je u odnosu na proslu sezonu dosta sazreo, to se moglo videti u doigravanju protiv Memphisa . Predhodne godine imao je ocajan procenat i selekciju suta protiv LAL-a, a videli smo da je igrao racionalnije u ovogodisnjem PO-u . Ipak, mislim da racionalnost nije jedina stvar koja mu fali da bi dosegao do epiteta nejaboljeg mladog igraca ( misicna masa, passing skill, layup agilnost itd ) .

Takodje, vidim da si Rose-a stavio u grupu losih sutera . Derrick je, uz Shannona Browna, most improved shooter . Kolika pretnja je postao mozes videti na osnovu obicne odbrane na njemu . Defanzivci vise ne smeju ici ispod bloka kod pick n' rolla, ne smeju ga cuvati na udaljenosti od 2 metra, uvek moraju biti uz njega u polukontrama i jos mnogo primera .
                            Last edited by ЕлБиЏеј; 05-06-11, 08:53.

Comment

• AFA mozda ti mislis da je Rose los suter kad ga Lebron cuva e to je vec drugo

Comment

• Originally posted by emil_portnoy View Post
                                AFA mozda ti mislis da je Rose los suter kad ga Lebron cuva e to je vec drugo

6.3% jebenih 6.3% <3

Comment

Working...
                                X