Originally posted by Al Farouq Aminu
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Playoffs 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Branislav View PostDobrodosao AFA na forum, uzivaj i zaboravi na Dallas i Kidd-a!
Salim se naravno. ;)
A sutra...
ma sta znam iskreno sve mi jedno da li ce osvojiti dallas ili miami,ali ima vremena za jamesa da osvoji prsten dok za kidda nema pa zato dajem malu prednost dallasu
Comment
-
Originally posted by Al Farouq Aminu View Postfala branislave fala
ma sta znam iskreno sve mi jedno da li ce osvojiti dallas ili miami,ali ima vremena za jamesa da osvoji prsten dok za kidda nema pa zato dajem malu prednost dallasu
Nego procitao sam tvoj post, cini mi se u temi Draft, gde si naveo da je Rubio odlican PG (ispravi me ako gresim) pa bih voleo da malo detaljnije objasnis svoj stav ako ti nije problem?
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Branislav View PostNema na cemu. A za Kidd-a te potpuno razumem.
Nego procitao sam tvoj post, cini mi se u temi Draft, gde si naveo da je Rubio odlican PG (ispravi me ako gresim) pa bih voleo da malo detaljnije objasnis svoj stav ako ti nije problem?
Comment
-
Originally posted by emil_portnoy View PostRose je ove sezone mnogo popravio sut
Comment
-
Originally posted by Al Farouq Aminu View Postnaravno da cu ga obajsniti...kao prvo pisem dosta objektivno nemam komplesksa... Lik je mnogo dobar igrac isitina nije vrhunski ali svako ima u svojoj igri mane pa i on... Brz je,ubitacan kradljivac strasno dobro cita igru sto je i potvrsdio u evroligi i u ACB... Dobar je u odbrani ako hoce da igra... Sut nema na to ce morati da radi mnogo,ali pogledajte kakav sut ima i rose i westbrook pa igraju... znaci ima jos on da radi dosta da bi stigao do statussa zvezde,to pre svega mislim da poboljsa sut....
OFF. Vidim da su te lepo primili i objasnili ko ovde ima najvise navijaca i sta se desava onima koji su protiv nas!
Samo nikako nisi smeo da nam oteras Olju jer nam je ona jedini zenski clan na ovom pdf-u!
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Branislav View PostOk. Hvala.
OFF. Vidim da su te lepo primili i objasnili ko ovde ima najvise navijaca i sta se desava onima koji su protiv nas!
Samo nikako nisi smeo da nam oteras Olju jer nam je ona jedini zenski clan na ovom pdf-u!
ovo za olju cu ti odgovoriti na off topic da ne spamamo
Comment
-
Originally posted by Al Farouq Aminu View PostSjajna ekipa na celu sa Durantom najboljim mladim igracem u NBA definitivno...
Durant je u odnosu na proslu sezonu dosta sazreo, to se moglo videti u doigravanju protiv Memphisa . Predhodne godine imao je ocajan procenat i selekciju suta protiv LAL-a, a videli smo da je igrao racionalnije u ovogodisnjem PO-u . Ipak, mislim da racionalnost nije jedina stvar koja mu fali da bi dosegao do epiteta nejaboljeg mladog igraca ( misicna masa, passing skill, layup agilnost itd ) .
Takodje, vidim da si Rose-a stavio u grupu losih sutera . Derrick je, uz Shannona Browna, most improved shooter . Kolika pretnja je postao mozes videti na osnovu obicne odbrane na njemu . Defanzivci vise ne smeju ici ispod bloka kod pick n' rolla, ne smeju ga cuvati na udaljenosti od 2 metra, uvek moraju biti uz njega u polukontrama i jos mnogo primera .Last edited by ЕлБиЏеј; 05-06-11, 08:53.
Comment
Comment