Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Al Farouq Aminu View Post
    ajde ljudi necemo o tome nego veceras tekma...ocekujem pobedu dallasa pre svega jer imaju prednost domaceg terena...Mada bice tesko,pogotovo moraju da se jos neko pridruzi Nowizkom pre svega mislim na terrryja trojkasa i mariona koji je predhodnu tekmu odigrao jako dobro
    miami se dosta oslanja na veliku 3,klupu kao i da nemaju i to je njihov najveci problem,kada zaustave jednu od trojki poraz je neimenovan... Najjace mi bila ona gluma wadea,kada sutira tricu i gleda dal ce uci i vidi da je promasio i hvata se za facu... plakao sam od smeha
    Protiv Filadelfije James nije igrao nista spec pa je bilo 4-1 protiv Chicaga Wade nista spec za njegove standarde pa je bilo 4-1 mogu zaustavljati oni koliko god hoce Majami od jednog tima kad treba da izgubi 4 puta ne moze, uostalom videcete i sami. Previse su jaka ova dvojica za to. Kao sto sam rekao da ce im protiv odbrane Bulsa trebati tekma da provale kako da ih razbiju tako je i sa Dalasom posle provg poraza greske ce biti otkljonjene i titula ide na South Beach.

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
      Protiv Filadelfije James nije igrao nista spec pa je bilo 4-1 protiv Chicaga Wade nista spec za njegove standarde pa je bilo 4-1 mogu zaustavljati oni koliko god hoce Majami od jednog tima kad treba da izgubi 4 puta ne moze, uostalom videcete i sami. Previse su jaka ova dvojica za to. Kao sto sam rekao da ce im protiv odbrane Bulsa trebati tekma da provale kako da ih razbiju tako je i sa Dalasom posle provg poraza greske ce biti otkljonjene i titula ide na South Beach.
      jos samo malo kada bi pricao objektivnije bilo bi super,ali brate previse si subjektivan u svojim komentarima

Brandon Haywood najverovantije propusta mec zbog povrede bedrenog misica

Comment

• Sta je u njegovim komentarima subjektivno? Hoces da kazes da nije tacno ovo sto je napisao? Ako smo nesto naucili u ovom PO-u to je da Majami posle jednog poraza provali igru protivnika i razbije ih.

Comment

• zdravo svima posto se igra utakmica veceras dalas majami xtao bix da pitam za strimove na forumu...jer ce biti postavljena utakmica na strimu veceras...dalas majami i da li su dostupna sve cetri linka i koja su najbolja....

Comment

• Originally posted by mitrovicstefann View Post
            zdravo svima posto se igra utakmica veceras dalas majami xtao bix da pitam za strimove na forumu...jer ce biti postavljena utakmica na strimu veceras...dalas majami i da li su dostupna sve cetri linka i koja su najbolja....
            Dobrodosao na forum!

Bice postavljeni streamovi,videcemo koji je najbolji kada pocne.A mozda ce biti i NBA League Pass.;)
            sigpic

Comment

• Originally posted by mitrovicstefann View Post
              zdravo svima posto se igra utakmica veceras dalas majami xtao bix da pitam za strimove na forumu...jer ce biti postavljena utakmica na strimu veceras...dalas majami i da li su dostupna sve cetri linka i koja su najbolja....
              dobro dosao stefane

Comment

• dobro dosao stefane a i ti aminu zaboravio sam da ti pozelim dobrodoslicu
                "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Koliko novih ljudi sta je bre ovo!

Comment

• Originally posted by stefan12 View Post
                    dobro dosao stefane a i ti aminu zaboravio sam da ti pozelim dobrodoslicu
                    fala stefane,fala

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                      Koliko novih ljudi sta je bre ovo!

@Aminu
                      Mi smo ovde izneli jedno misljenje koje kaze:"Pobednik serije Miami-Boston bice novi NBA sampion." Tako ce i biti. LBJmvp je sve napisao krajnje realno.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                      sigpic
                      RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                      - 4xMVP -

Comment

• Originally posted by Branislav View Post

@Aminu
                        Mi smo ovde izneli jedno misljenje koje kaze:"Pobednik serije Miami-Boston bice novi NBA sampion." Tako ce i biti. LBJmvp je sve napisao krajnje realno.
                        ok branislave razumeo sam

ps nego pazi se ti zene

Comment

• Originally posted by Al Farouq Aminu View Post
                          ok branislave razumeo sam

ps nego pazi se ti zene

To mi je "trn u oku"!

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                          sigpic
                          RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                          - 4xMVP -

Comment

• MISLIM DA HIT DOBIJA SAD OVU UTAKMICU U DALASU I SLEDECE DVIJE
                            "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Originally posted by Branislav View Post

To mi je "trn u oku"!
                              stefane bice im tesko ali videcemo dosta cce odluciti ova naredna utakmica

nego jel si stvarno ozenjen?

Comment

• Artest nije ni sena igraca kakav je bio, stigle su ga godine. Ima dosta boljih defanzivaca od njega.
                                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Working...
                                X