Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Nikola_89 View Post
    Ma ostaje se veceras za utakmicu i da je opet u 3, ali i tih sat vremena je lepa razlika.
    Ali znači ta razlika u ranim jutarnjim časovima i da je i pola sata

Kad sam čekao NY da gledam značilo mi je i malo, do 2 sata najviše čekam za start meča i kraj je tamo oko pola 5 ujutru

Zato je bolje navijati za timove sa Istoka jer igraju ranije
    IO NON RUBO IL CAMPIONATO
    ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
    C'E SOLO L'INTER

Comment

• Originally posted by Krle View Post
      Ali znači ta razlika u ranim jutarnjim časovima i da je i pola sata

Kad sam čekao NY da gledam značilo mi je i malo, do 2 sata najviše čekam za start meča i kraj je tamo oko pola 5 ujutru

Zato je bolje navijati za timove sa Istoka jer igraju ranije
      a sta si radio kada su igrali na zapadu pre svega mislim na clipperse,lakerse,denver,sacramento?

Comment

• Mnogo znaci, ovako cujem kevu kako se sprema za posao a ja tek zavrsavam gledanje utakmice.

A eto, Majami sa istoka ali su 2 utakmice kod njih bile u 3, jbg, Amerima odgovara u to vreme, ko sisa ostatak sveta.

Comment

• Originally posted by Al Farouq Aminu View Post
          a sta si radio kada su igrali na zapadu pre svega mislim na clipperse,lakerse,denver,sacramento?
          Mani me bre s tim, gledao sam samo u MSG

Jednom samo sam čekao zbog Lakersa da gledam u Staples Centru ali ovi sa Istoka krenuli da gube i leg'o da spavam...

A i nisam tolika paljevina za NBA (više fudbal) mada ima ovde ljudi koji prate skoro svako veče nije bitno ko igra, to su pravi ljubitelji najjače košarkaške lige na svetu
          IO NON RUBO IL CAMPIONATO
          ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
          C'E SOLO L'INTER

Comment

• Ne verujem da ce se njegova minutaza povecati jer u odbrani tesko koga moze da sacuva jer protiv sebe uvek ima Jamesa ili Bosa,ali Pedja uvek moze da im metne par komada onako na iskustvo

Comment

• Nesto malo pred vecerasnji mec. Izgleda da su se nasi bas naostrili!

http://www.nba.com/2011/news/feature...s=iref:nbahpt1
              http://www.nba.com/2011/news/feature...s=iref:nbahpt1
              http://hangtime.blogs.nba.com/2011/0...s=iref:nbahpt1

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
              sigpic
              RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
              - 4xMVP -

Comment

• pozz.... e ovako navijam da osvoji Miami,samo iz razloga sto me nervira nowizki jer je jedan od timova koje gotivim izbacio iz daljeg takmicenja...
                Mislim da Miamiju nema konkurencije u NBA,sem Lakersa koji su ih mogli dobiti ne vidim nikoga ko bi im mogao parirati,sada kada nema lakersa mislim da ce miami uzeti ovo sigurno

Comment

• Originally posted by miki1 View Post
                  pozz.... e ovako navijam da osvoji Miami,samo iz razloga sto me nervira nowizki jer je jedan od timova koje gotivim izbacio iz daljeg takmicenja...
                  Mislim da Miamiju nema konkurencije u NBA,sem Lakersa koji su ih mogli dobiti ne vidim nikoga ko bi im mogao parirati,sada kada nema lakersa mislim da ce miami uzeti ovo sigurno
                  Idemo breeeeeee

Comment

• Welcome aboard,Miki1.
                    Za koji tim si navijao?

Comment

• Originally posted by miki1 View Post
                      pozz.... e ovako navijam da osvoji Miami,samo iz razloga sto me nervira nowizki jer je jedan od timova koje gotivim izbacio iz daljeg takmicenja...
                      Dobrodosao kralju, uzivaj na forumu !

Naravno da ce Miami da osvoji, James-u treba titula, a nije ni Wade dugo drzao pehar u svojim rukama. Uz to, bolji su od Dallas-a.
                      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Bla-bla-bla.... umete li vi nešto drugo ili samo jedno te isto, ko pokvarena ploča...
                        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• To da su bolji to tek treba da dokazu

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                            Bla-bla-bla.... umete li vi nešto drugo ili samo jedno te isto, ko pokvarena ploča...
                            Mi samo iznosimo surovu realnost, a to je da je Dallas losiji od Heat-a.
                            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Ma, pusti priče, nek' pokažu na terenu...
                              Pas koji laje....
                              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Bili su i Lejkersi kao bolji pa su se lepo proslavili protiv Dalasa.

Comment

Working...
                                X