Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @LBJmvp -
    Ali ja ne govorim samo zbog toga sto smo izgubili pa sam se kao iznervirao. Bilo ko da pogleda utakmicu od sinoc videce da nesto nije bilo u redu. I nije to bila "odlicna igra" Dallasa nego Majami jednostavno namerno nije hteo da igra kako treba. Ja zavrsavam na tu temu.

Comment

• Originally posted by trigger View Post
      pa on je ovde bio najzesci heatovac zar ne? pored tebe naravno
      Ocigledno da nije.

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
        Jesi video koliko su puta svirali Wade-u protiv Chicaga?
        Niko ih ne pravi u tolikoj meri i tako ocigledno.;)
        Ali kad pogledas malo bolje, 95% puta da su mu svirali korake kad ih je pravio, to ne bi promijenilo tok utakmice.

Comment

• Kad je sledeca utakmica u Dallasu?
          CZ-JK-Elton John-Diva

Comment

• Originally posted by emil_portnoy View Post
            Ali kad pogledas malo bolje, 95% puta da su mu svirali korake kad ih je pravio, to ne bi promijenilo tok utakmice.
            Ne samo u ovoj utakmici,mislim na citavu karijeru.
            sigpic

Comment

Ne samo u ovoj utakmici,mislim na citavu karijeru.
              I ja mislim na karijeru . Naravno, ne kazem da je ok to sto mu ne sviraju, samo kazem da to ne promijenilo tok skoro nijedne utakmice koja se igrala.

Comment

I ja mislim na karijeru . Naravno, ne kazem da je ok to sto mu ne sviraju, samo kazem da to ne promijenilo tok skoro nijedne utakmice koja se igrala.
                E sada to ne mozemo znati,mozemo znati kada su u pitanju ovogodisnje utakmice,ili neke bas vazne.Ali bez obzira sto ne bi promenilo tok utakmice,menja pravila igre.
                sigpic

Comment

E sada to ne mozemo znati,mozemo znati kada su u pitanju ovogodisnje utakmice,ili neke bas vazne.Ali bez obzira sto ne bi promenilo tok utakmice,menja pravila igre.
                  Koja su, sto se tice NEsviranja koraka zvijezdama, ranije od Lebrona od izmijenjena.

Comment

Koja su, sto se tice NEsviranja koraka zvijezdama, ranije od Lebrona od izmijenjena.
                    Trebao sam to "menja pravila igre" staviti po znake navoda.

Njemu sviraju u velikoj meri,nikada nikome nisu toliko popustali,u tome je stvar...ni zvezdama.Razumeo bih da mu ne sviraju nekada faul,ili nesto slicno...ali tako ocigledne korake mi nije jasno zasto ne sviraju.Ako sviranje koraka nece ugroziti pobedu,u ovom slucaju Miami-a,jos je veci razlog da se sviraju.Zar je bitno da li ce ta pobeda biti od 10 ili 7-8 razlike.
                    sigpic

Comment

• btw. nisam naisao na forum gdje ima VISE navijaca Heat-a nego ovdje , pa sam prosto iznenadjen. Zanima me godine ovih navijaca Heat-a , i od kad navijaju ovako bas sa zarom za Miami. Doduse i ja sam svoje vremeno skakao i derao se 2000 i onu seriju protiv Portlanda ili 2002 protiv Sacramenta ili 2003 i 2004 protiv San Antonia 2008 i 2010 protiv Bostona.

Neznam , ali ja sam cjenio druge ekipe i kosarkase , ovi heatovci su umislili da su Lebron i Wade miljama udaljeni od drugih kosarkasa.

Ovo je jedino mjesto gdje se prica o NBA , a oviko puno navica Heat-a , vrlo zanimljivo , a jos bi bilo zanimljivije da onda DALLAS pobjedi da bude malo zajebancije

Comment

• Pa pobedice...

Comment

• Svako ima tim koga voli ili igraca,ja nmg da navijam za tim koji je ovako napravljen iako ovu trojicu gotivim kao igrace ali jednostavno kao tim ih ne volim.

Comment

• A ja stvarno ne znam sto niko ne veruje da mozemo da napravimo 2 brejka ?

Comment

• Ma Dalas osvaja,vrhunac za karijere ovih majstora iz Mavsa

Comment

@LBJmvp -
                                Ali ja ne govorim samo zbog toga sto smo izgubili pa sam se kao iznervirao. Bilo ko da pogleda utakmicu od sinoc videce da nesto nije bilo u redu. I nije to bila "odlicna igra" Dallasa nego Majami jednostavno namerno nije hteo da igra kako treba. Ja zavrsavam na tu temu.
                                Sve, sve ali zasluzujes jedan EPIC FACEPALM! (3 onako po srpski).

EDIT: Aj evo ti i neko kratko objasnjenje zasto. Prvo uopsteno prica za namestanje, znam da ste izgubili prvu kuci, ali nije kraj sveta, a ko zna, mozda su im sipali i drogu u heroin pa poludeli. Drugo, to sto ti kazes da se sinoc videlo da nesto nije uredu je upravo da vi nemate T I M ! Imate tri zvezde, koje su u kljucnim trnutcima jednostavno promasile kos, i to ih je kostalo, vrlo prosto. Niko nije ni rekao da je Dallas ODLICNO igrao, imali su 17 izgubljenih lopti, ali su uspeli da se vrate na kraju, plus vasi promasaju, plus Dirkova trojka i na kraju ono polaganje, tu ste vi sjebali, tu su oni iskoristili sansu i pobedili. A to namerno "Majami" nije hteo da igra, je prosto nebuloza, ili prosto pljuj trenera kao LBJ, valjda vam je tako lakse.

Kapiram da ste navikli da "cistite" druge ekipe, i da ste "nadmocni" al' zbog jednog brejka da se ode u pricu o namestanju, mislim stvarno, aj bar polu- ozbiljni da budemo.

EDIT 2: Problem kod odredjenih navijaca Majamia je sto idete iz krajnosti u krajnost, ali bukvalno. Od tebe sigurno nisam ocekivao da ces otici u tu krajnost, al' pogresi covek.
                                Last edited by Seoski Terminator; 03-06-11, 20:07.

Comment

Working...
                                X