Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Nikola_89 View Post

EDIT: mozda su im sipali i drogu u heroin
    Nigrutin?

Inace, pre pocetka serije 99% ljudi su pricali kako Heat osvaja titulu, a sada kada je napravljen brejk vidim da su polovina promenila misljenje . Nije valjda da je jedan brejk toliko vazan?

Vazan koliko i servis gem u teniskom mecu od 5 setova .

Comment

• polovina promenila misljenje a neki heatovci poceli da navijaju za dalas

Comment

• Originally posted by emil_portnoy View Post
        I ja mislim na karijeru . Naravno, ne kazem da je ok to sto mu ne sviraju, samo kazem da to ne promijenilo tok skoro nijedne utakmice koja se igrala.
        Bilo je utakmica.Evo ja se npr secam protiv Cikaga ,onaj pivot na vrhu kapice kad je napravio korake i dao kos mozda i odlucijuci a toj utakmici.Cinjenica je da se u NBA tolerisu koraci prilikom kretanja u dribling(tkzv. noga pa lota),tako da nije nista srtrasno(bar ne za NBA)

Comment

• Originally posted by Drazen 3 View Post
          Bilo je utakmica.Evo ja se npr secam protiv Cikaga ,onaj pivot na vrhu kapice kad je napravio korake i dao kos mozda i odlucijuci a toj utakmici.Cinjenica je da se u NBA tolerisu koraci prilikom kretanja u dribling(tkzv. noga pa lota),tako da nije nista srtrasno(bar ne za NBA)
          Jedan korak pa dribling,ali on 2-3 napravi.
          sigpic

Comment

• Ma svejedno,mislim da to nece niakd da se svira u NBA.

Comment

• Nikola ja nisam pogrijesio ;) i necu da pljujem Spoelstru zato sto smatram da nije on kriv za onaj poraz . Ti si kao prvo hejter Majamija, samim tim ne gledas kosarku na pravi nacin. Ja te molim da ne pocinjemo ovde da se raspravljamo, tebe nijednom nisam uvrijedio ni bilo koga ovde, tako da nemoj da vrijedjas mene, nego mi argumentovano odgovori na ovo sto ja kazem. A i gledajuci vase komentare (vas hejtera), vi sve sto znate da kazete je "vi niste tim" ili "vi niste pravi navijaci". Ja bih prije rekao da bas MI jesmo pravi navijaci...zasto je to tako pokazuju komentari na ovom forumu. Ode ovo u veliki off topic, i zato te molim nemoj vise da nastavljamo. Ja sam rekao moje misljenje i ti kazi tvoje ali nemoj da vrijedjas.
              Za kraj,opet LET'S GO HEAT!!!
              Jasno mi je da vam je krivo sto smo vam izbacili sve vase timove i razbili ih, pa verovatno zbog toga sad imate priliku da likujete ali nije to zadugo ;)

Comment

• I sad definitivno, bila je namestaljka! ;)

Comment

• Veliko je pitanje može li Dalas da dobije tri utakmice uzastopno....mislim da im je sad ova prva kod kuće presudna..
                  How do you know you've found Lebron James' cell phone?

It vibrates and receives calls, but doesn't have a ring!

:dw::lol1: :pp:

Comment

• Originally posted by emil_portnoy View Post
                    I sad definitivno, bila je namestaljka! ;)
                    Tole namstio!!!!!!!

Comment

• Originally posted by ЕлБиЏеј View Post
                      Nigrutin?

Inace, pre pocetka serije 99% ljudi su pricali kako Heat osvaja titulu, a sada kada je napravljen brejk vidim da su polovina promenila misljenje . Nije valjda da je jedan brejk toliko vazan?

Vazan koliko i servis gem u teniskom mecu od 5 setova .

Ima nas koji jos uvek duboko verujemo da je Miami novi sampion! ;)

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                      sigpic
                      RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                      - 4xMVP -

Comment

• Originally posted by Branislav View Post

Ima nas koji jos uvek duboko verujemo da je Miami novi sampion! ;)
                        Tesko...

Comment

• Originally posted by Igor Josifoski View Post
                          Tesko...
                          Tesko ali ne i nemoguce. Voleo bih da svi koji sada "navijate" za Dallas budete prisutni ovde kada Miami-u bude dodeljivan sampionski pehar.
                          Sinoc je na forumu bilo nas 7-8 koji smo komentarisali tekmu, a kada je doslo do preokreta u zadnjih 5 minuta odjednom se pojavila gomila ljudi da "pljuje" po Miami-u. Budite uvek ovde prisutni pa da diskutujemo. Pokazite da ste pravi navijaci Dallas-a! ;)

sigpic
                          - 4xMVP -

Comment

• Majami je sampion ako hoce neko da se kladi po 100 evra moze da se javi ovde.

Comment

• ovoj generaciji dalasa je ovo poslednja sansa da uzmu prsten i mislim da se nece lako predati.a majami ce sa dzejmsom i vejdom sigurno uzeti prsten,ako ne u ovoj sigurno u narednim sezonama

Comment

• Originally posted by trigger View Post
                                ovoj generaciji dalasa je ovo poslednja sansa da uzmu prsten i mislim da se nece lako predati.a majami ce sa dzejmsom i vejdom sigurno uzeti prsten,ako ne u ovoj sigurno u narednim sezonama
                                Jedan od dva moguca scenarija. Moje je da verujem i podrzavam do zadnje sekunde tim za koji navijam.

1,2,3,4 LET'S GO MIAMI HEAT!

sigpic
                                - 4xMVP -

Comment

Working...
                                X