Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sad je pitanje za koga navijati u velikom finalu.... Posle duzeg zasedanja, zakljucio sam da cu navijati za Dirkulesa. Mora da se napravi balans, dosadno bi bilo da svi navijate za Majami
    http://i1180.photobucket.com/albums/...g?t=1298387143

Comment

• Originally posted by Branislav View Post
      E pa ne ide to tako. To se ostavi za zadnja 2 minuta tekme i onda James-Wade-Zmija naprave krvavicu od Bikova!
      Ovaj citat sam napisao kada je miloolja pitala kada ce Miami uci u "beast mode"?

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
      sigpic
      RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
      - 4xMVP -

Comment

• Bice vremena za Rose-a. Istok se ove sezone nevidjeno poboljsao!
        http://i1180.photobucket.com/albums/...g?t=1298387143

Comment

• VULGAR DISPLAY OF POWER AND SOME KIND OF MONSTER!

sigpic
          - 4xMVP -

Comment

• SAMPIONI ISTOKA!

sigpic
            - 4xMVP -

Comment

• Sampiooooooooooooooooooooooooooooooooooooooni

Vi redovno ispisujete po 30 strana posle Miami - Chitown

Comment

• zasluzena pobeda majamija,ne znam zasto ali imam osecaj da ce terorisati ligom narednih godina

Comment

• Najaci timovi lige ima da dovedu zivotinje u ekipe,posto jedino tako mogu da zaustave dvojac Majamia,ne volim Dzejmsa ali za ove partije svaka mu cast...

Comment

• Originally posted by trigger View Post
                    zasluzena pobeda majamija,ne znam zasto ali imam osecaj da ce terorisati ligom narednih godina
                    Imam osjecaj da ti je los osjecaj

Originally posted by Vule_89 View Post
                    Najaci timovi lige ima da dovedu zivotinje u ekipe,posto jedino tako mogu da zaustave dvojac Majamia,ne volim Dzejmsa ali za ove partije svaka mu cast...
                    Kako dvojac ? Zar nije trojac ?

Boze , Boze , Lebron, Vejd i Bosh dali 69 poena, a Miami 83
                    sigpic

Comment

• Originally posted by Arnel.S View Post
                      Imam osjecaj da ti je los osjecaj

Kako dvojac ? Zar nije trojac ?

Boze , Boze , Lebron, Vejd i Bosh dali 69 poena, a Miami 83
                      Zato sto od njih sve zavisi,Bos je ponekad odsutan...

Comment

• Evo rasporeda utakmica:
                        Game 1 -- Tue May 31, Dallas at /Miami 9 p.m. ET, ABC
                        Game 2 -- Thu June 2, Dallas at Miami 9 p.m. ET, ABC
                        Game 3 -- Sun June 5, Miami at Dallas 8 p.m. ET, ABC
                        Game 4 -- Tue June 7, Miami at Dallas 9 p.m. ET, ABC
                        Game 5* -- Thu June 9, Miami at Dallas 9 p.m. ET, ABC
                        Game 6* -- Sun June 12, Dallas at Miami 8 p.m. ET, ABC
                        Game 7* -- Tue June 14, Dallas at Miami 9 p.m. ET, ABC
                        Mogli su vikendom da daju neke normalne termine.
                        Bez obzira na to opet cu sve da gledam.
                        Bos pruza odlicnu podrsku u plejofu, tako mozemo reci trojac.Jedno stvar je sezona, a druga plejof.

Comment

• cestitke navijacima heata i nek oderu dirkulesa i ostale ako moze sa 4-0
                          "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• 3 Minute pre kraja pomislim da je sve gotovo i odem spavati,a vidi ovo.
                            sigpic

Comment

• Originally posted by Branislav View Post
                              E pa ne ide to tako. To se ostavi za zadnja 2 minuta tekme i onda James-Wade-Zmija naprave krvavicu od Bikova!
                              Ovaj citat sam napisao kada je miloolja pitala kada ce Miami uci u "beast mode"?
                              Bilo je stvarno šokantno, a za Bullse tek

Nego šta sam ja rekla... ko će da pobedi

I radujte se i uživajte još malo... zaslužili ste... ali to vam je sve ove sezone.

Prsten uzima Dallas!

NBA, FINALE ISTOKA

Čikago u suzama, Majami preokretom do finala sa Dalasom

Kao i 2006, u NBA finalu igraće Dalas i Majami, koji je do konačnih 4-1 u borbi za prevlast u Istočnoj konferenciji savladao velikim preokretom ekipu Čikaga sa 83:80 i tako eliminisao mlade Bulse koji su ligaški deo sezone završili kao tim sa najviše pobeda.

Sve je delovalo idealno po domaćina u Čikagu koji je u četvrtoj deonici imao čak 12 poena prednosti pre nego što je “vrelina” rešila ne samo da istopi taj zaostatak, već i da ostavi čitav grad slavnih “bikova” u žalosti.

Ranije tokom sezone Bulsi su od Majamija napravili “redovne mušterije”, čak nateravši pojedince u taboru Hita, poput Krisa Boša, na suze. Desilo se to kada su ih u martu pobedili i produžili agoniju “ekipe napravljene da osvoji trofej” na pet uzastopnih poraza. Ipak, probudili su se posle toga Lebron, Vejd i Boš, zaigrali u sjajnom ritmu i, posle vice-šampiona Bostona, izbacili iz plej-ofa i Čikago.

A nije bilo lako u petoj utakmici, naročito posle “+12” za domaćina i to na samo tri minuta i 14 sekundi do kraja. Do tada “odsutan” napad Majamija naprasno se probudio, a u seriji od 18:3 koja se odigrala u završnici utakmice Lebron Džejms i Dvejnd Vejd postigli su po osam poena i tako odveli svoj tim u veliko finale.

Džejms je završio utakmicu sa 28 poena, Vejd sa 21, Boš sa 20, a MVP lige Derik Rouz je još jednom muku mučio da pogodi koš rivala dok ga je Lebron čuvao.

Lider Bulsa je postigao 25 poena, uz svega devet pogodaka iz igre od 29 pokušaja, a pritom je u završnici napravio nekoliko ključnih grešaka: faulirao je Vejda prilikom njegove pogođene trojke, što se pretvorilo u četiri poena iz jedne akcije, a potom je 26 sekundi pre kraja Rouz promašio slobodno bacanje za izjednačenje.

“Kriv sam. Na kraju se sve svelo na moje izgubljene lopte, promašene šuteve, napravljene faulove. Gotovo je”, rekao je Rouz posle utakmice koju je publika na tribinama hale u Čikagu ispratila u neverici.

Ne samo završnice, već je i čitava utakmica imala čudan tok. Od dominacije “bikova” sve do čudesnog preokreta.

“Nemam predstavu šta se na kraju desilo. Neću da vas lažem i objasnim vam kako smo ovo uspeli da izvedemo u finišu, pošto stvarno ne znam”, rekao je Vejd koji je izgubio čak devet lopti pre nego što je sjajno odradio posao na kraju.

Vejd je tako došao u priliku da po drugi put u karijeri osvoji šampionski prsten, i to ponovo protiv Dalasa. Te 2006, Maveriksi su dobili prve dve utakmice borbe za trofej, a u trećoj su vodili sa 13 poena razlike uz samo šest i po minuta do kraja. Preokretom koji se tada desio - otpočeo je juriš Majamija na tron. U četiri uzastopna trijumfa nad Dalasom, Vejd je tada postizao redom 42, 36, 43 i 36 poena.

“Ne radi se ovde o meni, već o timu. Nikada nismo okrenuli leđa jedan drugome, to je i razlog što smo dobijali utakmice koje smo gubili, poput ove. Mi verujemo jedni u druge”, kaže Dvejn Vejd o svojim saigračima koji će biti domaćini u prve dve utakmice finala, a naredne tri bi, ako bude bilo potrebe za petom, potom bile odigrane u Dalasu. Kao i ostatak NBA plej-ofa i u završnoj borbi za trofej igra se dok neka ekipa ne ostvari četiri trijumfa.

Finalna serija plej ofa igraće se po sistemu 2 - 3 - 2. Prve dve utakmice, u kojima će domaćin biti Majami, na programu su u utorak 31. maja i u četvrtak 2. juna. Timovi se zatim sele u Dalas gde će biti odigrana tri meča: 5, 7. i 9. juna. Ukoliko do tada ni jedan od timova ne ostvari četiri pobede, završnica finalne serije biće odigrana u Majamiju - 12. i eventualno 14. juna.

Last edited by miloolja; 27-05-11, 10:40.
                              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Prvi sin ce mi se zvati LeBron odlucio sam.

Comment

Working...
                                X