Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kad Marion uzme da cuva nema vise prodora.. Pricajte vi sta god hocete, ali ovo je zasluzena pobjeda Dallasa.
    Zavrsava se ovo u sledecoj utakmici.
    sigpic

Comment

• Od velike muke pobeda Dalasa Veliki Novicki i ostatak tima
      KOlko god ja nisam pristalica Majamija mislim da su ove dve utakmice izgubljene zbog Vejda,mozda se nece neki sloziti sa ovom konstatacijom ali bez Lebrona Majami je druga ekipa.Jeste imao 3pl2bl ali nacin na koji igra je stvarno drugaciji od onoga sto smo gledali kad je pobedio Boston i Cikago.
      Last edited by Drazen 3; 10-06-11, 05:31.

Comment

• Ево моје ретроспективе

Победио Далас 112:103, 3:2 за њих у серији. Утакмица са највише кошева до сада.

- Статистика, прво полувреме:

Игра на први поглед:

Лидери:

Сви играчи:

- Статистика, крај:

Игра на први поглед:

Лидери:

Сви играчи:

Одлична утакмица, са много поена, заслужено победио Далас. У првој четвртини се Вејд лакше повредио, због тога је пропустио добар део утакмице. Иначе Далас је водио до краја четвртине, био бољи, и онда опет Чалмерс погоди тројку са пола терена, са звуком сирене, за вођство 31:30. Далас добија следеће две четвртине, 24:22 и 28:24. Последња четвртина ... пуна преокрета. Далас води 90:95 и Мајами направи серију 9:0 за 99:95, али и то им није на крају помогло. Далас се враћа у игру, изједначује на 100:100. Дирк куца за вођство. После тога Кид и Тери убадају по једну тројку, и ту се већ знало ко је победник.

Код Даласа сви добро одиграли. Бареа и Тери одлично пробијали. Такође Тери и убадао скоро све, мало га је и срало, а Бареа убо 4 тројке.
        Новицки 29 поена, одрадио добар посао, као и обично. Мерион и Чендлер исто добру игру показали. Мерион опет одличан у одбрани, као и на предходним утакмицама. Пеђа фантастичан, тројке није машио ... вероватно зато што није ни улазио у игру.

Код Мајамија опет Вејд најбољи иако је одиграо "само" 34 минута и био повређен. Дао је 23 поена и имао 8 асистенција. Леброн бољи него прошлу утакмицу, али опет није то ништа за њега. Направио је лик трипл-дабл (17п,10ск,10ас), али то му није много значило. Бош солидан, ни он није био на највишем нивоу. Чалмерс ... одличан играч, одлична партија, шут за три 4-6 баш као у трећем мечу. По мени он треба да игра у првој. Милер такође није био лош, убо три тројке из четири шута, и њему доста.

Ево и преглед целог меча

П.С. Никола, послужио сам се и твојим постом да бих ово моје урадио, тј. мало сам преписивао.
        Last edited by Урош94; 10-06-11, 06:10.
        Arise, Serbia!
        You fell asleep long ago,
        And have lain in the dark.
        Now wake up
        And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
          Videces ko ima ludake, ali ne mogu da ne pomenem. Sramota je sta se radi, LeBronu se svira faul u napadu, a covek nogom u polukrugu, toliko o tome, a Govnicki se okrene, drmne malo cupom i to je faul. Pa videcemo kako ce na Floridi da rade tako, a Miami treba kao i oni, lepo osakate Govnickog odma, kao oni nama Wade-a, pa cemo da vidimo.
          Dzejms je ponovo resio mec,hahahahahahahahah,Kiiiingggggg

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
            Videces ko ima ludake, ali ne mogu da ne pomenem. Sramota je sta se radi, LeBronu se svira faul u napadu, a covek nogom u polukrugu, toliko o tome, a Govnicki se okrene, drmne malo cupom i to je faul. Pa videcemo kako ce na Floridi da rade tako, a Miami treba kao i oni, lepo osakate Govnickog odma, kao oni nama Wade-a, pa cemo da vidimo.
            Posto najvise ne znas,ja moram da ti kazem to.Nisu sudije krive,kad se sve sabere bilo je mnogo vise odluka protiv Dalasa,a oni opet ljudi vode u seriji,jbg.
            Trebalo bi za dobrobit kosarke da se ocisti ovaj Majami sa terena,pa da Dzejms opet baci dres
            To je smesan igrac,pricaju bolji od Dzordana,HAHAHAHA,pa ni Sekspir nije toliko mastovit...on nije ni najbolji igrac u svom timu
            Pogledaj neku utakmicu bilo koje NBA legende i ovog coveka,pa pricaj posle...
            I nemoj Novickog da pominjes,covek dere kad je najpotrebnije!Tacka.

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
              LeBron triple-double...A rekao sam pre tekme-15ak poena i dosta skokova i asistencija
              ...al' od pobede ni traga...Resio je on,clutch player
              Ali najjace je kad ga Kidd na kraju ostavi da sutne trojku,jer zna da ce da promasi

Comment

• I jos nesto,zasluzena pobeda Dalasa,steta sto nisu sad to okoncali,nego izgubise pretproslu...
                Barea bez greske,JEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT,nepred vidiv kakav i jeste i Dirk,onako ocinski izdiktirao par lekcija;i Kidd ubode bitnu trojku!
                Sve je moguce u naredna dva meca,ali Dalas ima psiholosku prednost posle ove dve pobede i mnogo bolju igru,videcemo...

Comment

• Originally posted by JimJarmush View Post
                  Dzejms je ponovo resio mec,hahahahahahahahah,Kiiiingggggg
                  Za "moderatora" D.WAde-a

I da,o cemu ti pricas,da li si gledao mec?Vejd se nabio,ako se ne varam na Kardinala,a kada se vratio igrao je veoma dobro?!!
                  Ne drma Novicki dupetom tek tako,to je deo igre,a ono sto njemu rade su uglavnom cisti faulovi...ma bogati sto ja pisem tebi,pa Howard je posle onog faula nad Stivensonom morao da dobije namernu ili tehnicku zbog onog odgurivanja posle grubog faula;Calmers gurne Terija u aut u borbi za loptu/aut za Majami;opet tehnicka za Dalas,Majami nije dobio mislim ni jednu u finalu;Dzejms faulirao Meriona kad je krenuo da zakuca na kraju,obrati paznju kako ga udara po ruci,a ne po lopti,itd.Ne kazem,imalo je par sudijski gresaka na strani Dalasa,ali to je u gledajuci na celokupno finale,dok su greske na strani Majamija mnostvene na jednom mecu!E,tu je razlika,jesu oni Sternov projekat,ali samo se nadam da ce kosarka pobediti,a ne umisljene zvezdice(kapa dole Vejdu,svaka mu cast)...Jer,bilo bi dobro da NBA ponovo bude ono sto je nekad bio,a to podrazumeva da,za pocetak,Majami izgubi ovo finale

Comment

• Pa ti ako si ikada igrao kosarku, bi trebao da znas, da ako igrac ramenom uđe u telo igraca koji ima loptu u posedu da je to faul nad igracem sa loptom. Nije se on nabio, a ja nisam ni rekao da je lose odigrao. A, James nije napravio faul u napadu nad Kidd-om, jer je ovaj bio u polukrugu, sto je uvek faul u odbrani, a to navodim jer je veoma vazna situacija, u tim ternucima se prelamao mec. Jeste bio faul od James-a, ali nisu ni na njemu svirali u prethodnom napadu. Neka je Dallas pobedio, ne kazem ja, samo se nadam da ce suđenje biti normalno, a jeste Dirk dobijao smesne faulove, ali svako ima svoje viđenje.
                    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by JimJarmush View Post
                      Za "moderatora" D.WAde-a

I da,o cemu ti pricas,da li si gledao mec?Vejd se nabio,ako se ne varam na Kardinala,a kada se vratio igrao je veoma dobro?!!
                      Ne drma Novicki dupetom tek tako,to je deo igre,a ono sto njemu rade su uglavnom cisti faulovi...ma bogati sto ja pisem tebi,pa Howard je posle onog faula nad Stivensonom morao da dobije namernu ili tehnicku zbog onog odgurivanja posle grubog faula;Calmers gurne Terija u aut u borbi za loptu/aut za Majami;opet tehnicka za Dalas,Majami nije dobio mislim ni jednu u finalu;Dzejms faulirao Meriona kad je krenuo da zakuca na kraju,obrati paznju kako ga udara po ruci,a ne po lopti,itd.Ne kazem,imalo je par sudijski gresaka na strani Dalasa,ali to je u gledajuci na celokupno finale,dok su greske na strani Majamija mnostvene na jednom mecu!E,tu je razlika,jesu oni Sternov projekat,ali samo se nadam da ce kosarka pobediti,a ne umisljene zvezdice(kapa dole Vejdu,svaka mu cast)...Jer,bilo bi dobro da NBA ponovo bude ono sto je nekad bio,a to podrazumeva da,za pocetak,Majami izgubi ovo finale
                      e ovako sto se tice nowizkog sve u svemu on je strasan igrac ali faulovi mu se dosta sviraju na ime,ako si gledao protiv Oklahome kada je zabio 48poena cini mi se, tada je lik sutnuo 24 slobodna bacanja sto je mnogo za playoff a kakvi su mu se tada svirali faulovi ne pitaj,ako is gledao tekmu mogao si sam zakljuciti...Nije da branim Miami iskreno sve mi jedno ko ce pobediti,samo sam hteo da kazem da Nowizki dobija dosta faulova na ime.

Comment

• Ovo je veliki problem, u 5 utakmica u zadnjoj četvrtini je dao ukupno 10-ak poena. Morao bi Spoelstra naći način da ga odmori 8-10 minuta, on noćas nije izašao iz igre.

http://nbaplaybook.com/2011/06/10/wh...he-right-call/ vidim da se dosta spominje ova odluka, pa evo neko stručno mišljenje.

Last edited by notorious; 10-06-11, 07:33.

Comment

• Dallas-u se otvorio šut, moralo se to desiti. Ono što je Terry večeras ubacio, promašio je npr. u trećoj utakmici na 86-86. Neshvatljivo je koliko je Miami loše odigrao odbranu, jeste Dallas-u sve ulazilo, ali je to posledica prethodnih šuteva. Terry ostavljen sam na 100-97 za Miami, i onda daje trojku preko ruke za 7 razlike i otklanja sve dileme, prije toga su zaboravili KIdd-a na 102-100 za Dallas. Bilo je još toga, nisam neki stručnjak i ne znam zašto ostaju toliko sami na šutu u ključnim trenucima. Razigraš protivnika, napuniš ga samopouzdanjem, počne pogađati ono što ne bi smio, ista priča kao u tenisu Ne bi Bosh-a stavljao u isti kontekst sa igračinama, u napadu kako kad, a u odbrani ne postoji. Wade i James su posebna klasa, a Bosh dođe tu kao pomoćnik ostatak je dosta loš, i mislim da je Dallas tu u prednosti, imaju više igrača koji mogu napasti koš, iako mi nedostaje Butler (day-to-day, možda zaigra do kraja finala). Zato Miami mora kidati u odbrani, a ne kao večeras, oni ne mogu dobiti utakmicu na 100+ poena protiv Dallas-a.

Monolog nalupetao sam se svega, vraćam se tenisu
                          Last edited by notorious; 10-06-11, 08:03.

Comment

• Lepo pricam da ce Dalas sa 3:2 na Floridu,a vi mi ne verujete....Sad ce naredni mec Majami da ih zbrise, a u 7 mecu sve je moguce iako bih voleo Dalas da osvoji prsten verovatno ce Majami ga osvojiti

Comment

• Jaooo , ponovo Dirk xD ... Al ih napuni ... U prvom delu prakticni nikako ga nije bilo a onda pufff ... Kako Marion ledjima igrao dobro , Kidd odradio strasnu rolu ... Stevenson sa klupe solidan kao i onaj mali celavi ... Terry malo vise od proseka , kako je skinuo onu tricu iz okreta u 1 ili 2 cetvrtini ... Nek ih je Dallas pobedio , inace NBA pratim pomalo u finalu za Dallas navijam jer mi je tim mnogo drazi ... I volio bih da uzmu prstenje ... Onaj Chalmers nije normalan , ponovo sa pola terena trojka i to iz pada ... Svaka mu cast ...
                              Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

Working...
                              X