Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Branislav View Post
    Ako Dallas dobije veceras znaci da je vezao 2 pobede za redom. Ne znam zasto vecina vas misli da isto ne moze da ucini i Miami na svom terenu?
    Pa nije Miami najgori od sve dece, stavise mislim da je najbolji!
    Bane kakav ti je ovo avatar gde su uobicajeni avatari zloceste cildresice obicno majamija
    GIFSoup

Comment

• dalas nije nikako slab
      "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Originally posted by Bokirivaldo View Post
        Bane kakav ti je ovo avatar gde su uobicajeni avatari zloceste cildresice obicno majamija
        Zeleo sam da pokazem i svoju drugu ljubav ali evo vracamo se na prvu!

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
        sigpic
        RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
        - 4xMVP -

Comment

• ima dosta dobrih sutera na poziciji krilnog centra ali je dirk najpametniji od nji svih naprimer all harrington
          "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

Comment

• Originally posted by stefan12 View Post
            ima dosta dobrih sutera na poziciji krilnog centra ali je dirk najpametniji od nji svih naprimer all harrington
            Sta?

Comment

• cemu toliko cudjene

Comment

• Majami ne sme da dozvoli toliki broj ofanzivnih skokova Dalasa u zavrsnici meca, kao sto je bilo u prosloj tekmi.
                Naravno vreme je da LBJ skupi onu stvar i krene na sve ili nista. Po meni ko dobije ovaj mec buduci je prvak

Comment

• Dallas ima sve da osvoji titulu ove godine. Imaju Dirka, kao lidera i kao zvijezdu, imaju dobar napad, dobru odbranu(osim na Wade-u), skakace, dobru rotaciju i sto je najvaznije zelju i glad za taj trofej u odnosu na Miami, koji bas izgleda nezainteresovano, ponasaju se kao da igraju prve utakmice u sezoni a ne zadnje.
                  Naravno ovo sve ima i Miami, osim te rotacije, jer kada izadje Anthony ode im odbrana po k****, ali uprkos tome ako Wade nastavi s ovakvim igrama uz mnogo vecu podrsku Lebrona nema toga ko moze zaustaviti Miami.
                  Dallasu je ovo i posljednji voz da prigrabe prsten, jer da uzmu u Miami dvije pobjede stvarno je nemoguce.
                  sigpic

Comment

• Originally posted by stefan12 View Post
                    ima dosta dobrih sutera na poziciji krilnog centra ali je dirk najpametniji od nji svih naprimer all harrington
                    kakve veze ima al harington sa dalasom?

kod dalasa ja imam osecaj kao da samo dirk igra,i ako on ima lose vece dalas gubi,dok u majamiju imas 3 igraca od kojih bar jedan postigne preko 30 poena u svakoj utakmici i zbog toga su sanse za osvajanje mnogo vece majamiju
                    Last edited by .....; 09-06-11, 20:29.

Comment

• Originally posted by trigger View Post

kod dalasa ja imam osecaj kao da samo dirk igra,i ako on ima lose vece dalas gubi,dok u majamiju imas 3 igraca od kojih bar jedan postigne preko 30 poena u svakoj utakmici i zbog toga su sanse za osvajanje mnogo vece majamiju
                      Da, samo sto za pobedu nije dovoljno samo poentirati. Pre svega je neophodna jaka odbrana koja vodi do realizacije u napadu, potom su jako vazni i defanzivni skokovi, ali i timska, izbalansirana igra. Ukratko, svi treba da daju doprinos.

Comment

• Originally posted by Uros94 View Post
                        И ако крену са шутевима као шту знају, Мајами неће имати шансе

Problem je sto Mavsi pored granitne perimiter odbrane Heata ne mogu doci do otvorenih suteva, ali nasli su drugi nacin da probiju odbranu Miami-a i napali njihovu najslabiju tacku u PO-u, a to je def. skok . Kada Heat zatvori taj reket kako treba, sanse su veoma, veoma male za Dallas .

Comment

• Pa može li da bude odigrana utakmica gde će sportisti više dati svoje srce nego ova večeras ?
                          Ja sam nekako ubeđen da ne može..
                          Većini igrača je verovatno najbitnija utakmica karijere,jer će pobednik biti u ogromnoj prednosti..
                          Dalas mora da dobije po svaku cenu,jer bi Majami verovatno pobedom već slavio titulu...
                          Samo se nadam da ćemo imati zdravog Novickog...
                          Čoveče koji je to osećaj...gledaš ga na zagrevanju i u svlačinonici i kapiraš da ti ne gine jedno 30 poena od njega i opet mu ništa ne možeš...
                          How do you know you've found Lebron James' cell phone?

It vibrates and receives calls, but doesn't have a ring!

:dw::lol1: :pp:

Comment

• nisam reko da harrington ima veze sa dalasom nego da ima jos dobrih sutera na PF-u ali je dirk najintaligentniji

Comment

• Aj da si rekao Aldridge, pa da ti povjerujemo.
                              @fer_boy meni srce iskoci dok navijam, a mogu mislit sto bi oni dali da pobjede veceras.
                              sigpic

Comment

• Sutra cu biti u Bg pa cu opet biti redovan do sutra znate i sami vec znace se da je Majami Hit sampion NBA lige. Hitovci moji <3

Comment

Working...