Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Yao Ming View Post
    Nov sam na forumu,vidim da ima dosta navijaca terminatora i majamija.Nadam se da ce biti uzbuljivo tokom finala.
    Pozdrav Yao , nadam se da neces biti navijac Majamija
    Dirk je zasluzio ovu titulu a tu je i nas Pedica koji ce da odigra sjajnu odbranu na Lebronu
    GIFSoup

Comment

• Ljudi ja sam zapao u tesku depresiju...gledah sinoc cijelu utakmicu na SK i ostade 3 minuta do kraja, gubili smo 12 razlike i ja se naljutih i odoh da spavam. Jaooooooo to mi je najveca greska u zivotu
      Ali kad malo bolje pogledam, IDEMO BRE DA SILUJEMO DALAS!!! UZMI PRSTEN LEBRONE KONACNO I POKAZI DA SI BOLJI OD SVIH!!!
      GO HEAT GO MVP GO D-WADE!!!!!!!!

Comment

• It may not mean nothing to y’all,
        understand nothing was done for me,
        so i don’t plan on stopping at all,
        I want this shit forever man !!!!!!!!!!!!!!!!!!

In LeBron we trust!

Comment

• Cestitam Heatovci, dobrodosli u veliko finale. A sad, pripremite se za poraz. The time is now!

Comment

• Originally posted by emil_portnoy View Post
            Ljudi ja sam zapao u tesku depresiju...gledah sinoc cijelu utakmicu na SK i ostade 3 minuta do kraja, gubili smo 12 razlike i ja se naljutih i odoh da spavam. Jaooooooo to mi je najveca greska u zivotu
            Ali kad malo bolje pogledam, IDEMO BRE DA SILUJEMO DALAS!!! UZMI PRSTEN LEBRONE KONACNO I POKAZI DA SI BOLJI OD SVIH!!!
            GO HEAT GO MVP GO D-WADE!!!!!!!!
            O Emile, Emile...

A sada konacno Dallas! Oni nece biti pobedjeni, oni ce biti dezintegrisani, a matori Dirk nece nikada uzeti Prsten jer ce ga u tome spreciti 2 puta Miami Heat koji ce sanjati do kraja zivota!

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
            sigpic
            RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
            - 4xMVP -

Comment

• Originally posted by Marion31 View Post
              Cestitam Heatovci, dobrodosli u veliko finale. A sad, pripremite se za poraz. The time is now!
              Ja mislim da ni Dirk ne veruje u to

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                Ja mislim da ni Dirk ne veruje u to
                Kao sto nije verovao da ce proci Portland, pocistiti Lejkerse i pregaziti Oklahomu. ;)

Comment

Cestitam Heatovci, dobrodosli u veliko finale. A sad, pripremite se za poraz. The time is now!
                  Ne, ne momce! Sada je nas red, sada je "nasih 5 minuta"! Terorisacemo celu ligu narednih 5 godina. Dirk i Kidd su proslost. Lebron-Wade-Bosh su sadasnjost i buducnost! Sada oni pisu novo poglavlje NBA lige!

LET'S GO HEAT!

sigpic
                  - 4xMVP -

Comment

• Koliko god prstena da uzme Lebron uvijek ce imati manje od Vejda,a najbolji je,steta
                    sigpic

Comment

Kao sto nije verovao da ce proci Portland, pocistiti Lejkerse i pregaziti Oklahomu. ;)
                      i pobediti a mozda i pregaziti Boska stegosaurusa i drugare
                      GIFSoup

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                        Koliko god prstena da uzme Lebron uvijek ce imati manje od Vejda,a najbolji je,steta
                        Ne gleda se samo broj titula. Ako ces tako onda je Bill Russell bolji od Jordana. Gleda se sve, od statistike do titula!
                        Veliko doba Majamija dolazi!

Comment

• Originally posted by emil_portnoy View Post
                          Ne gleda se samo broj titula. Ako ces tako onda je Bill Russell bolji od Jordana. Gleda se sve, od statistike do titula!
                          Veliko doba Majamija dolazi!
                          Da,ali Vejd je velikan i uvijek ce biti bolji od Lebrona i ima vece mjesto u istoriji,a Lebron je najbolji,tu nema sta da se prica!Zato se nadam da ce Vejd otici posle ove sezone,da KRALJ sam sve pokupi,ipak je KRALJ!
                          sigpic

Comment

Koliko god prstena da uzme Lebron uvijek ce imati manje od Vejda,a najbolji je,steta
                            Izvini Vladane, jel tvoj "pulen" Bryant igra ovih dana? Nesto ga ne vidjam na parketu. Sta se desilo "najboljem"?

Ej, ostalo vam je samo da budete oni najgori "hejteri".

sigpic
                            - 4xMVP -

Comment

• Originally posted by Branislav View Post
                              Izvini Vladane, jel tvoj "pulen" Bryant igra ovih dana? Nesto ga ne vidjam na parketu. Sta se desilo "najboljem"?

Ej, ostalo vam je samo da budete oni najgori "hejteri".
                              Eno ga gleda televiziju,stavio je onih 5 prstena sto ima!
                              Pripazi malo na ponasanje ubuduce,nemoj slucajno vise da sam vidio vrijedjanje ;)
                              Last edited by Vladan; 27-05-11, 13:47. Reason: ...
                              sigpic

Comment

Da,ali Vejd je velikan i uvijek ce biti bolji od Lebrona i ima vece mjesto u istoriji,a Lebron je najbolji,tu nema sta da se prica!Zato se nadam da ce Vejd otici posle ove sezone,da KRALJ sam sve pokupi,ipak je KRALJ!
                                Pa ko je bolji? Vejd ili Lebron? zbunio si me
                                I Vejd nikad nece otici iz Majamija ;)

Comment

Working...
                                X