Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Koja crna namestaljka,jednostavno ljudi izgubili dobijeno.Sto niko nije pominjao namestaljku kad su stigli nekog na nacin na koji su sad izgubili,ne onda je Heat fenomenalno odigrao i izdominirao.
    sigpic

Comment

• Ja bih najvise voleo da je namestaljka ali to veze sa zivotom nema. Pa kako smo mi vratili Cikago...

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
        Koliko znam igra se na cetri pobede, ovde ste imali srece, Miami je sam sebe pobedio, a nije ih Dallas pobedio, da bude jasno ! Mislim da ce vratiti ovaj break, jer jednostavno je tesko poverovati da ce Dallas dobiti tri vezane tekme.
        videcemo, igra se atomski basket, odlicno finale za sada, neka pobedi bolji
        http://i1180.photobucket.com/albums/...g?t=1298387143

Comment

• Obicno pobedjuje LBJ sa psovkama i mrznjom prema skoro svima, a sad si ti pobedio sa tom namestaljkom.

Pa sutirao je u ovom play offu na kraju te trojke i isle su ga, za razliku od regularne, al' sto bi se reklo nije svaki dan Bozic, mora nekad na kraju i da se promasi, sto je ovde bio slucaj.

Mada, Majami je ustvari izgubio utakmicu kad su dopustili da Dallas stigne veliku prednost od 15 razlike, ne posle to sto su masili za 3.

Comment

• Kolika ste drame podigli oko jedne utakmice . Kao da je Dallas dobio 64 razlike, a ne game winner-om .

Miami je usao veoma opusteno u 4. cetvrtinu, rekao bih preopusteno . To im se obilo o glavu, imali su tekmu u rukama i izgubili je, ali igra se u 4 dobijene tako da nista nije gotovo .

Takodje, cuo sam da neki ismevaju Heat-ovu odbranu . Za vas mogu samo da kazem da je taj tim od mnogih analiticara smatran za najbolji defanzivni u ovom PO-u .

Comment

• Misljenja sam da ce Majami da osvoji onako bas sam ubedjen isto tako jedini krivac za sinoc je Spo svidjalo se to nekom ili ne.

Comment

• idemooo Dallas !

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                  Misljenja sam da ce Majami da osvoji onako bas sam ubedjen isto tako jedini krivac za sinoc je Spo svidjalo se to nekom ili ne.
                  Uzimamo Titulu 100%. Ne treba se puno opterecivati. Sinoc je bilo kako je bilo, nece se vise ponoviti, idemo na gostovanje, pravimo brejk, vracamo seriju u Miami i zavrsavamo. To sam napisao jutros posle one drame, a pisem i sada potpuno "hladne glave".
                  Jbg. nikome nije drago, zasrali smo posteno ali sta da se radi. Desi se jednom svakome pa i najboljima poput James-Wade tandema.
                  Sta mislite kako je okorelim navijacima Heat-a koji zive u Miami-u i koji su platili par hiljada $ za ulaznicu i onda uzivo dozive ono sinoc? Mene bi verovatno izneli iz Arene. A garantujem da ti ljudi nijednoga trenutka ne razmisljaju o tome ko ce biti novi sampion. ;)

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                  sigpic
                  RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                  - 4xMVP -

Comment

• ...

Originally posted by emil_portnoy View Post
                    Imali smo pobedu u rukama....
                    ...A ostala vam samo kita

Comment

• Originally posted by Branislav View Post
                      Uzimamo Titulu 100%. Ne treba se puno opterecivati. Sinoc je bilo kako je bilo, nece se vise ponoviti, idemo na gostovanje, pravimo brejk, vracamo seriju u Miami i zavrsavamo. To sam napisao jutros posle one drame, a pisem i sada potpuno "hladne glave".
                      Jbg. nikome nije drago, zasrali smo posteno ali sta da se radi. Desi se jednom svakome pa i najboljima poput James-Wade tandema.
                      Sta mislite kako je okorelim navijacima Heat-a koji zive u Miami-u i koji su platili par hiljada $ za ulaznicu i onda uzivo dozive ono sinoc? Mene bi verovatno izneli iz Arene. A garantujem da ti ljudi nijednoga trenutka ne razmisljaju o tome ko ce biti novi sampion. ;)
                      to samopouzdanje koje imate vi navijaci Majamija je lazno.... Osecate se osigurano jer imate 3 poznatih igraca koji mozda i nisu najbolji ali imaju reputaciju. Dallas je igrao sinoc bolje i zato je pobedio....

Comment

• Originally posted by V.Patcev View Post
                        to samopouzdanje koje imate vi navijaci Majamija je lazno.... Osecate se osigurano jer imate 3 poznatih igraca koji mozda i nisu najbolji ali imaju reputaciju. Dallas je igrao sinoc bolje i zato je pobedio....
                        Ok. Pobedili ste, ja vam cestitam, mi vam sada dolazimo na gostovanje pa cemo videti ko koliko vredi! ;)

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                        sigpic
                        RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                        - 4xMVP -

Comment

• Kako bi voleo da Dalas uzme titulu samo zbog velike trojke da ih spusti na zemlju. Namestaljka u NBA finalu pa nije to 2 bugarska liga,ljudi su se uspanicili i uzimali su teske suteve zasto je zasluzna sjajna odbrana Dalasa.Serija je tek sad pocela i bice mnogo zanimljivija

Comment

• Decko...

Originally posted by D-Wade View Post
                            Koliko znam igra se na cetri pobede, ovde ste imali srece, Miami je sam sebe pobedio, a nije ih Dallas pobedio, da bude jasno ! Mislim da ce vratiti ovaj break, jer jednostavno je tesko poverovati da ce Dallas dobiti tri vezane tekme.
                            Slusaj,jednom sam ti rekao da se vise ne javljas jer nista ne znas!Dalas je odigrao ocajno,imao vise izg lopti,a opet pobedio,tako da,umukni!Nije mu pomogao ni "crab dribble"

Comment

• Evo vam vaseg idola,cisto pogledajte snimak,za sve vas,pa komentarisite...Ne pomaze mu ni "crab dribble",ni sudijska protekcija

http://www.youtube.com/watch?v=-6iibPJb-yo

Comment

• Originally posted by MJ.Dzarmush View Post
                                Evo vam vaseg idola,cisto pogledajte snimak,za sve vas,pa komentarisite...Ne pomaze mu ni "crab dribble",ni sudijska protekcija

http://www.youtube.com/watch?v=-6iibPJb-yo
                                A ti ces ponovo na hladjenje ;) Vidim nije mu pomogao ni protiv Bostona ni protiv Bullsa i ove ce da olade lagano, onda verovatno neces ni dolaziti ovde ili ces se nervirati pa ces pisati neke gluposti i onda cete banovati ponovo. Mada posto ti je ovo drugi akaunt a onaj ti je banovan verovatno ce to uraditi uskoro

Comment

Working...
                                X