Koja crna namestaljka,jednostavno ljudi izgubili dobijeno.Sto niko nije pominjao namestaljku kad su stigli nekog na nacin na koji su sad izgubili,ne onda je Heat fenomenalno odigrao i izdominirao.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Playoffs 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by D-Wade View PostKoliko znam igra se na cetri pobede, ovde ste imali srece, Miami je sam sebe pobedio, a nije ih Dallas pobedio, da bude jasno ! Mislim da ce vratiti ovaj break, jer jednostavno je tesko poverovati da ce Dallas dobiti tri vezane tekme.
Comment
-
Obicno pobedjuje LBJ sa psovkama i mrznjom prema skoro svima, a sad si ti pobedio sa tom namestaljkom.
Pa sutirao je u ovom play offu na kraju te trojke i isle su ga, za razliku od regularne, al' sto bi se reklo nije svaki dan Bozic, mora nekad na kraju i da se promasi, sto je ovde bio slucaj.
Mada, Majami je ustvari izgubio utakmicu kad su dopustili da Dallas stigne veliku prednost od 15 razlike, ne posle to sto su masili za 3.
Comment
-
Kolika ste drame podigli oko jedne utakmice . Kao da je Dallas dobio 64 razlike, a ne game winner-om .
Miami je usao veoma opusteno u 4. cetvrtinu, rekao bih preopusteno . To im se obilo o glavu, imali su tekmu u rukama i izgubili je, ali igra se u 4 dobijene tako da nista nije gotovo .
Takodje, cuo sam da neki ismevaju Heat-ovu odbranu . Za vas mogu samo da kazem da je taj tim od mnogih analiticara smatran za najbolji defanzivni u ovom PO-u .
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostMisljenja sam da ce Majami da osvoji onako bas sam ubedjen isto tako jedini krivac za sinoc je Spo svidjalo se to nekom ili ne.
Jbg. nikome nije drago, zasrali smo posteno ali sta da se radi. Desi se jednom svakome pa i najboljima poput James-Wade tandema.
Sta mislite kako je okorelim navijacima Heat-a koji zive u Miami-u i koji su platili par hiljada $ za ulaznicu i onda uzivo dozive ono sinoc? Mene bi verovatno izneli iz Arene.A garantujem da ti ljudi nijednoga trenutka ne razmisljaju o tome ko ce biti novi sampion. ;)
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Branislav View PostUzimamo Titulu 100%. Ne treba se puno opterecivati. Sinoc je bilo kako je bilo, nece se vise ponoviti, idemo na gostovanje, pravimo brejk, vracamo seriju u Miami i zavrsavamo. To sam napisao jutros posle one drame, a pisem i sada potpuno "hladne glave".
Jbg. nikome nije drago, zasrali smo posteno ali sta da se radi. Desi se jednom svakome pa i najboljima poput James-Wade tandema.
Sta mislite kako je okorelim navijacima Heat-a koji zive u Miami-u i koji su platili par hiljada $ za ulaznicu i onda uzivo dozive ono sinoc? Mene bi verovatno izneli iz Arene.A garantujem da ti ljudi nijednoga trenutka ne razmisljaju o tome ko ce biti novi sampion. ;)
Comment
-
Originally posted by V.Patcev View Postto samopouzdanje koje imate vi navijaci Majamija je lazno.... Osecate se osigurano jer imate 3 poznatih igraca koji mozda i nisu najbolji ali imaju reputaciju. Dallas je igrao sinoc bolje i zato je pobedio....
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Decko...
Originally posted by D-Wade View PostKoliko znam igra se na cetri pobede, ovde ste imali srece, Miami je sam sebe pobedio, a nije ih Dallas pobedio, da bude jasno ! Mislim da ce vratiti ovaj break, jer jednostavno je tesko poverovati da ce Dallas dobiti tri vezane tekme.
Comment
-
Evo vam vaseg idola,cisto pogledajte snimak,za sve vas,pa komentarisite...Ne pomaze mu ni "crab dribble",ni sudijska protekcija
http://www.youtube.com/watch?v=-6iibPJb-yo
Comment
-
Originally posted by MJ.Dzarmush View PostEvo vam vaseg idola,cisto pogledajte snimak,za sve vas,pa komentarisite...Ne pomaze mu ni "crab dribble",ni sudijska protekcija
http://www.youtube.com/watch?v=-6iibPJb-yo
Comment
Comment