Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Njegov otac, Joel Spoelstra, bivši je izvršni direktor NBA klubova Portland Trail Blazersa, Denver Nuggetsa, Buffalo Bravesa i New Jersey Netsa.

Kraj priče Švabu su morali udvojiti, mada su u Mavsa dobri šuteri, ali se mogao kockati, morao je neko pomoći. Veća je vjerovatnoća da će nego drugi promašiti, i da je uzeo šut pogodio bi.

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
      Je l sam tebi nesto rekao?
      haha. lozis se dzaba. bolje se pitaj sto nije lebron resio bar jedan od ona dva napada , a dirk hladnokrvno pogodio tricu.
      serem mu se u tranziciju

Comment

• Originally posted by delgado View Post
        Kad se sad nisam slogiro...

Dal je jebeno moguce Mesto da idemo sa 2-0 i lagano uzmemo 1 brejk, dobijemo kuci, mi cemo da budemo zadovoljni i ako bude 2-3.. E jebem ti zivot i sve ti jebem
        Jbg. covece. Desava se svima. Ovo je bilo sada i nece se ponoviti do kraja serije. Ja garantujem zivotom da nas nece dobiti sve tri u Dallas-u i da cemo seriju vratiti u Miami i tu proslaviti Titulu. ;)

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
        sigpic
        RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
        - 4xMVP -

Comment

• bez dva brejka da mi se ne vracaju pred oci zbog ovoga veceras.

Comment

• Jbt,da je recimo Zeljko trener Majamija,ovaj bi se slogirao...

Comment

• Ma sad treba da odgovore tako sto ce da ih razvale u sledece 2 tekme... Al sad ce biti mnogo teze , tamo ima da sutiraju kao ludaci, a mi nemamo publiku... Najbolje bi bilo da Dalas osvoji,majke mi. Mislim da bih prestao sa pracenjem NBA. U tom slucaju bih navijao za lockout..

Comment

• Originally posted by Debeli Majk View Post
                bez dva brejka da mi se ne vracaju pred oci zbog ovoga veceras.
                Ok. Svi su pomalo zasrali ali sve se da ispraviti. Nije ovo nista. A ni dva brejka nisu iskljucena.

sigpic
                - 4xMVP -

Comment

• Ljudi, moram da se spremam za posao. Pozdrav svima i nemojte da gubite nadu! ;)

1, 2, 3, 4 LET'S GO MIAMI HEAT!

sigpic
                  - 4xMVP -

Comment

• Ma treba sad lepo da skoce za najblizeg mosta za ovo... Ja jos ne verujem sta se desilo, niti cu da verujem.

Comment

• A tako je malo falilo

Comment

• Ova utakmica je pokazala koliko je Miami bolji od Dallasa , ali u isto vrjeme Nowitzky je pokazao da ovi DZIKANI (preouzeo naziv Wade-Lebron-Bosh sa jenog kosarkaskag portala) od fizikalija moraju i igranja na cistu snagu i talent u isto vrijeme trebaju ponekad ukljuciti i mozak i vidjeti kako doktor kosarke to radi J Kidd ili AKADEMIK prof.dr. D. Nowitzky - SVAKA CASR MAJSTORE

Ali opet kazem Oklahoma je pokazala da je Dallas itekako ranjiv i Miami je to vjesto radio ¸1 utakmicu i 43 min 3 utakmice i onda ponovo poceo igrati izolacije 1 na 1 , jedino pametno u tim trenutcima je bila asistencija za M Chalmersa iz auta kada je bio sam prosto sam se iznenadio , ali opet nije bilo dovoljno , jer akademik je zatvorio utakmicu.
                        Nowitzky 4 od 4 kada je bilo najpotrebnije , James 0 od 3 .

Iskreno zbog one kradje 2006 i zbog toliko truda i svega ostalog , stvarno bi volio da Nowitzky uzme ovu titulu jer mu je zadnja sansa , Miami ima sigurno jos 5-6 sansi zaredom , ovaj put je Miami favorit, ali ljepota je sto u timskim sportovima nepobjedjuju uvjek favoriti

Comment

• Ova slika (kratki video) je dokazaz zasto nevolim Wade-a i Lebron-a

cccccccccc, eeeeeeeeeej baaaaaaaaaaa sudija fauuuul , baaaaaaaaaaa , izbi mi okooo , eeej baaaaaaaaa suuuuudijaaaaaaaaaa

Comment

• ukljucio sam se u drugo poluvreme, pa ugasio tv na 8 minuta pre kraja kad je majami otisao na +9... nisam mogao zaspati pa sam se ukljucio na 4 minute do kraja i missim sta reci nego showitzki

Comment

• Uf, moram samo na kratko da se javim, ako me vidi direktor....

Ovo je, priznajem bilo neočekivano, prijatno iznenađenje, koje nažalost nisam gledala... Nema veze gledaću reprizu...
                              Ali jutros... koji šok!!!
                              Fantastično!!!!

FINALE NBA, 2. UTAKMICA

Novicki povređenom rukom vodio Dalas do nestvarnog preokreta!

Košarkaši Dalasa izjednačili su na 1-1 u pobedama u NBA finalu savladavši u gostima Majami sa 95:93 posle nestvarnog preokreta i novih bravura Dira Novickog.

Fantastični Nemac je sa devet poslednjih poena Maveriksa doneo svojoj ekipi važan trijumf na Floridi i to uoči tri uzastopna meča koje će Dalas odigrati pred sopstvenom publikom. No, put do tog uspeha nije bio ni malo lak. Naprotiv.

Dalas kao da je prestao da igra od kada je pred kraj druge četvrtine poveo sa 51:42, jer je usledio furiozan period domaćih, koji su uz 46 data i 22 primljena poena poveli sa 88:73, a pritom je ostalo da se igra još samo sedam minuta i 15 sekundi. Činio se taj rezultat nedostižnim za goste, čija je plavkosa zvezda imala problem i kako da izađe na kraj sa svojim čuvarima, ali i problem sa pokidanom tetivom srednjeg prsta leve ruke.

No, u košarci ne odlučuje stanje tetive, već stanje srca. A volja koja nije napuštala Maverikse, kao i njihova vera da mogu da dođu do preokreta bili su presudni.

Serijom Dalasa od 15:2 na samo dva minuta do kraja "vrelina" sa Floride je ostala na svega dva poena prednosti. A drama, i to sa dva kvalitetna učesnika, tek tada je počela.

To što je Lebron Džejms u narednoj akciji Dalasa uspeo da blokira šut Novickog bio je idealna mogućnost da se meč prelomi u korist Hita: ipak u narednom napadu "kralj" je promašio dve trojke - i usledio je kontrapad kojim je Novicki izjednačio na 90:90. Ostalo je svega 57,6 sekundi do kraja a panika je počela da raste u taboru domaćih. Em je trojku promašio do tada sjajni Vejd, junak jedine titule Majamija osvojene upravo protiv Dalasa, em je na drugoj strani povređeni Novicki pogodio sa distance za 90:93 na semaforu, em je iskorišćen poslednji tajmaut.

Pa opet, vođstvo gostiju, koje im je doneo njihov lider, na trenutak je donelo opuštanje u njihovom timu: Džejson Teri je potpuno zaboravio koga treba da čuva prilikom uvođenja lopte u igru, usledilo je dodavanje do usamljenog rezervnog beka Marija Čalmersa i Majamijeva trojka za izjednačenje. Tada je na scenu stupio Dirk Novicki.

Uz 24 sekunde do kraja, koliko i najviše i može da traje jedan napad, Maveriksi su krenuli na protivničku polovinu. Odluka da se rival ne faulira i nije se baš isplatila Majamiju: lopta je stigla do Novickog koji je, iako odlično čuvan od Krisa Boša, rešio da ne šutira, već da hrabro krene u prodor i povređenom levom, a ne na uobičajeni način - desnom rukom jer je dešnjak, polaganjem u koš rivala poentirao za konačnih 95:93.

Novicki je meč završio sa 24 poena i 11 skokova, njegov saigrač Merion sa 20 koševa, rezervista Teri sa 16, dok je Peđa Stojaković ponovo ostao "na nuli", jer tokom svog petominutnog nastupa nije ni šutnuo ka košu rivala.

Petnaest od svojih 36 poena Dvejd Vejd je postigao u drugom poluvremenu, ali je "netragom nestao" u završnici, u kojoj šut nije služio Lebrona Džejmsa (20 poena), a ni Krisa Boša, koji je do 12 koševa stigao šutirajući 4/16.

Naredni meč igra se u Dalasu u noći između nedelje i ponedeljka.

Finale NBA, 2. utakmica
                              Majami - Dalas 93:95 (1-1 u seriji)
                              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                                Dobar ovaj Dirk
                                Originally posted by Branislav View Post
                                Dobar, dobar. Ne zna matori ni gde je, ni za sta je krenuo! Malo ga ustopovala monster odbrana!

stvarno monster odbrana, pogotovo ona zadnja bosha nad dirkulesom

Comment

Working...