Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pa znas kako, Wade je cinio genocide pre ove serije na Bulls-ima, nije red, jos ce morati u zatvor. Ja se ne bi javljao na mestu navijaca Bulls-a.
    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Nemoj da pominjes Genocid, otici ce u Hag i on! I onda prva utakmica, izvrsen Genocid pod nazivom Taj Gibson nad Wade-om, znam, znam! Bolje da dodje da mi usisa sobu, ima i orange soka, ponudicu ga, nisam ja na kraj srca, ipak je on iz Chicaga.

Miloolja priznaj da ti se Noah svidja!

Comment

• Originally posted by Nikola_89 View Post
        Miloolja priznaj da ti se Noah svidja!
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ma kako ne vidite bre da su smoreni svi igraci od ove serije? Sad Majami samo eksperimentise i zajebava se, ali to ce rijesiti u zadnja 2-3 minuta ;)

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
            Opet se bikovi odlepili...
            Ali ovaj Noah što je smešan....
            Hahhahahahahahaaa... Sjajno!

Evo nekoga "sa strane" ko je odmah prokomentarisao Noah-u, zto snaci da smo mi navijaci Heat-a, koji generalno ne volimo tu "baby face", u pravu!

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
            sigpic
            RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
            - 4xMVP -

Comment

• Ko ovde navija za Bullse?

Ali baš...
              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Si rekao nesto ? Hoces jos ?
                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

Znao sam!

Mac covek, javi se, ne mogu sam, previse cheatovaca, krse se moja navijacka prava ovde!

Comment

Ko ovde navija za Bullse?

Ali baš...
                    Niko!

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                    sigpic
                    RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                    - 4xMVP -

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                      Si rekao nesto ? Hoces jos ?
                      Ovo se zove replika....
                      sigpic

Comment

• Originally posted by Nikola_89 View Post
                        Znao sam!

Mac covek, javi se, ne mogu sam, previse cheatovaca, krse se moja navijacka prava ovde!
                        Nema T-Maca do kraja utakmice,nece ovde da psuje.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by Branislav View Post
                          Niko!
                          Isto kao i za Majami.

Comment

• E sa kakvima se ja bakćem, nemoj na Wade-a, ne mozes to dobiti, pogotovo sa jadnim Bulls-ima, covek urnise po njima od kada je dosao u ligu. Mora i on jednom da pokaze sazaljenje.

Za razliku od LBJ-a, on nastavlja svoj teror, njemu ni Hag ne sme nista, pa nece da stane. Prosle sezone sa centra davao koseve, ove je malo popustio.

Uzalud vam i Mac, nemate sta vi da raspravljate. Imate jedno kucanje kojim mozete da se hvalite, tisu tamo !
                            Last edited by D-Wade; 27-05-11, 02:55.
                            sigpic

Comment

• Pa da, niko ne navija za Majami, samo za ova 2 manekena, ovog treceg su toliko mrzeli, a sad se prave da ga vole, pusti ti to. Chicago ima dosta vise pravih navijaca!

Ma znam, sto ga nema, ali ga dozivam ipak, mozda uspem. ;)

Evo Wade samo 1 klip jednog coveka, kako se igra sa vama, ne volim da se hvalim sa mnogo klipova.

Comment

• Aha, vi navijate za Cikago zbog Noah-a, ili Boozera, sigurno

Comment

Working...