Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by miloolja View Post
    Ma, pusti me da uživam sada, šta si navalio
    Za ostalo...hehe, otom-potom... O tome ću da razmišljam sutra
    Vazi, vazi. Ja samo, onako, u prolazu. ;)

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
    sigpic
    RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
    - 4xMVP -

Comment

• @ LBJ "Nalozio" sam se, cisto da ne budes sam sto se istog tice na forumu, cisto da ti pravim drustvo. Ako provocira, meni sve jedno, ja se sigurno nervirao nisam (sa tim sam zavrsio u finalu istoka), samo apsolutno nisam verovao svojim ocima sta pise. Tako da bolje i ako me je lozio, mada sve je moguce.

@ Bane, dokle sa tim avatarima, kako udjem na forum, ispadnu mi oci.

Comment

• Originally posted by Nikola_89 View Post
        @ LBJ "Nalozio" sam se, cisto da ne budes sam sto se istog tice na forumu, cisto da ti pravim drustvo. Ako provocira, meni sve jedno, ja se sigurno nervirao nisam (sa tim sam zavrsio u finalu istoka), samo apsolutno nisam verovao svojim ocima sta pise. Tako da bolje i ako me je lozio, mada sve je moguce.
        Ne mislim da te je lozio ali razlika je valjda kad se nalozis na tim za koji navijas i kad zabedis 2 dana o tome je l bilo namesteno, mozda je i bilo pa sta

Comment

• LBJ da je Tole otisao u Ameriku, ne bih se "bunio", ovako sumnjam da je bilo namesteno.

Comment

LBJ da je Tole otisao u Ameriku, ne bih se "bunio", ovako sumnjam da je bilo namesteno.
            Da je Tole otisao u Amreriku Partizan bi bio prvak NBA fes, LAL bi napustio teren u 4/4 nezadovoljni sudjenjem

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
              Da je Tole otisao u Amreriku Partizan bi bio prvak NBA fes, LAL bi napustio teren u 4/4 nezadovoljni sudjenjem
              Objasnio!

Comment

Objasnio!

Sve nekako zvuci mozda na granici moguceg ali da neko pokrade LAL slozicemo se da ni Tole ne moze to

Comment

• Tole je ipak Tole!

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                    Ljudi, nemojte tako, bas je lepo sto je jedan znalac kao Dzarmush ili kako vec, dosao na nas forum, da nas prosvetli sa svojim znanjem.

James je sivonja, a Wade nema blage, to je otkrovenje, ja ti brate cestitam na genijalnosti.
                    E konacno si brate shvatio kako stoje stvari,drago mi je zbog tebe....Pozdrav

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                      Ti bas ne umes da provociras na finjaka onako da makar budes smekerski bezobrazan kad nekog bocnes, ne ti samo mlatis, i ne ovo ti nije 2. akaunt nego treci a mnogi ce se setiti koji je to prvi tvoj akaunt, necu im ja reci no zabavi se malo pa cete vec neko odgovoran poslati na hladjenje
                      Drugi je profil,drugi...nece da me iskljuce jer pametni ljudi uvidjaju logicne stvari...Pozdrav za admine

Comment

• Originally posted by MJ.Dzarmush View Post
                        Drugi je profil,drugi...nece da me iskljuce jer pametni ljudi uvidjaju logicne stvari...Pozdrav za admine
                        Treci je i iskljucice te. Veruj meni evo

Comment

• ko sve danas koristi kompjuter

Comment

• Svakakvih ima jbg..
                            CZ-JK-Elton John-Diva

Comment

• tek sam se registrovao pa bih rekao nesto o ovom playoffu.... E ovako najvece iznenadjenje je Memphis svakako...Prvo izbaciste matore Spurse pa onda mi pruzili da uzivam u sedam tekmi protiv Oklahome... Razocarenje najvece lakersi pogotovo ponasanje u poslednjoj tekmi protiv dallasa, zaista sramota.... Od oklahome sam ocekivao da ce dogurati do finala zapada iako sam navijao da odu do kraja... Sjajna ekipa na celu sa Durantom najboljim mladim igracem u NBA definitivno... Ibaka me potpuno odusevljava lik je strasno dobar bloker..e ovako sada finale...Ne navijam ni za Miami a ni za dallas iskreno sve mi je jedno ko ce osvojiti ali evo samo zbog kidda voleo bih da osvoji dallas sampionski prsten jer mu je ovo sigurnao poslednja sansa da uradi nesto

Comment

• Dzarmuse stvarno si opasan zajebant, evo pocrkasmo od smijeha svi ;)
                                Imam osecaj da cemo sutra da sravnimo Dallas sa zemljom
                                P.S. - Nikola, ako izgubimo i sutra, da znas da je namestaljka

Comment

Working...
                                X