Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Branislav View Post

Ne znam ni sam.
    A za James-a se pisalo i kako se posvadjao sa Wade-om jer je ovaj na konferenciji za stampu posle 3. tekme izjavljivao kako on predvodi ekipu...itd., a James se kanda uvredi pa resi da pusti Wade-a da predvodi ekipu ali bez njega!
    Ma ko zna sta je. Ima sada tih novinarskih "patki" koliko hocete. Ja kazem da Miami uzima Titulu!
    e Bane ova ti gornja i donje cildresice rade istu vezbu jeli ova gornja glavna u njihovoj ekipi
    GIFSoup

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
      Jeste da Dallas ima prednost, ali ima Miami domaci teren.

Samo da Wade bude zdrav za sledeci mec, to je od krucijalnog znacaja za Miami.
      Bice to sve ok i nece Dallas uzeti nista osim karte za povratak u Texas. Bice "dovidjenjaaaaaaaaaaaaaaaa!"

A ti polako pocni da spremas avatar i potpis za Mambu na mesec dana posto znas da imamo opkladu!

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
      sigpic
      RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
      - 4xMVP -

Comment

• Originally posted by Bokirivaldo View Post
        e Bane ova ti gornja i donje cildresice rade istu vezbu jeli ova gornja glavna u njihovoj ekipi
        Jeste. Ona je nasa zvezda vodilja!

sigpic
        - 4xMVP -

Comment

• Našli se momci da vređaju jednog od najvećih...pa on je za Lebrona i tu ostalu crnačku boraniju tata,tatica,babo...kako već hoćete..

Kad ste se uzrujali ovako kod 3-2,ne smem ni da vas zamislim kad uzmemo tituluu....
          Verovatno će forum pasti..
          How do you know you've found Lebron James' cell phone?

It vibrates and receives calls, but doesn't have a ring!

:dw::lol1: :pp:

Comment

• Originally posted by fer_boy View Post
            Našli se momci da vređaju jednog od najvećih...pa on je za Lebrona i tu ostalu crnačku boraniju tata,tatica,babo...kako već hoćete..

Kad ste se uzrujali ovako kod 3-2,ne smem ni da vas zamislim kad uzmemo tituluu....

sigpic
            - 4xMVP -

Comment

Pa ti ako si ikada igrao kosarku, bi trebao da znas, da ako igrac ramenom uđe u telo igraca koji ima loptu u posedu da je to faul nad igracem sa loptom. Nije se on nabio, a ja nisam ni rekao da je lose odigrao. A, James nije napravio faul u napadu nad Kidd-om, jer je ovaj bio u polukrugu, sto je uvek faul u odbrani, a to navodim jer je veoma vazna situacija, u tim ternucima se prelamao mec. Jeste bio faul od James-a, ali nisu ni na njemu svirali u prethodnom napadu. Neka je Dallas pobedio, ne kazem ja, samo se nadam da ce suđenje biti normalno, a jeste Dirk dobijao smesne faulove, ali svako ima svoje viđenje.
              Da,Dirk dobija dosta faulova,ali ako si primetio,cesto je to u sutu,kad navuce igrac da padne na njega,to je iskustvo...Desava se i da ne sviraju faul nad njim kada bi trebalo.A ako ccemo o imenima,pa najvise se smesnih faulova svira Dzejmsu,a NBA finale je,evo ovoga ao se secas,to je samo jedna od mnogih sumnjivih odluka:
              http://www.youtube.com/watch?v=GlKD51c_mt4
              ,dva bacanja,Karlajlu tehnicka,slicno se desilo i u drugoj utakmici u Majamiju,a to lomi i rezultat i psihu,tako da,jbg,sto jes-jes.Mnogi igraci u NBA dobijaju faulove na ime,podjimo samo od Kobija...
              Sve u svemu,osim one trece utakmice koju je Majami dobio,svaki drugi mec je imao cudan sudijski kriterijum!
              A za Novickog,napisao sam vec,kada je potrebno-tu je,Dzejms nije,i tu se prica zavrsava,za sada...Videcemo na Floridi

I,da,to za rame...Pa nije Cendler usao ramenom,ako na to mislis?

Comment

• Kobe je dobijao,ove sezone nije vise od dva faula(ako je i dva) dobio na ime.
                sigpic

Comment

• @Fer Prijatelju koja vasa titula Majami ce da izdominira obe utakmice do kraja, nece se vise igrati 5 vs 8. Nema vise toga nama je 5 na 5 dovoljno za titulu. Mada kako igramo kuci dobicemo i 5 na 8 slobodno neka pokusaju da otimaju nema tih sudija koji ce dobiti Majami sledece dve utakmice.

Comment

• Originally posted by emil_portnoy View Post
                    Ja nemam postovanja prema njemu. A zasto svi clanovi foruma (osim Heatovaca) nemaju postovanja prema Lebronu? Sto je to Dirk ovde tako zasticen? Pljuvacu po njemu dokle god se bude pljuvalo po Lebronu i bilo kojem clanu Majamija. Ne razumijem sta je to odjednom toliko obozavanje Dirka.
                    Pa jednostavno:1.James kad treba da odigra,on ne zna nista,bude najgori u svom timu,a Novicki-obrnuto(to je finale do sada pokazalo);
                    2.Dirka ni priblizno ne dizu u NBA krugovima koliko dizu onu buzgu napucanu,ne vidim zasto...ako je veliki igrac,zasto u 90 posto odlucujucih plej pf meceva-on ispari
                    3.Zato sto su nasli mnogi da ga porede sa Air Jordan-om....hahahaah,you gotta be kidin' me,stari bi ga i sada naucio nekim trikovima (to pricaju oni koji nisu gledali NBA ranije,lose je sto se mnoge stvari brzo zaboravljaju,npr, Kobe je mnogo bolji igarac od Brona,a i Pipen,koji je omalazavao sebe u jednoj izjavi,takodje) ;
                    4.Jer ne baca dres svoje ekipe kada izgube(protiv Bostona,prosle godine,where LeQuitting happens) ;
                    5.Jer stalno pravi korake,a da jos nije ni svestan toga,gubi se mnogo,malo je praznoglav(moje misljenje );
                    6.Jer ga sudije cine endemitom,kojeg ne mozes dotaci,a koji sve moze ;
                    7.Jer je nacino "Odluku" "The Decision",ma daj bre,who cares,chill out,idi gde oces,kad si ovamo uprskao
                    8.A ceo Majami,zbog onog smesno-zalosnog izlaska na binu,kada su se strojili u trojku;
                    i tako dalje,ako se neko seti jos neceg,neka doda,mrzi mme vise da pisem
                    A cisto za zapisnik,Bosh me mnogo vise nervira,sta je on uopste radio na All Star-u?
                    Pozz

Comment

• Jime ako si slobodan za neku opkladu ja sam tu. Ako Majami uzme nosices LeBronov avatar ako ne uzme nosicu sta god ti padne napamet. Smes?

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                        @Fer Prijatelju koja vasa titula Majami ce da izdominira obe utakmice do kraja, nece se vise igrati 5 vs 8. Nema vise toga nama je 5 na 5 dovoljno za titulu. Mada kako igramo kuci dobicemo i 5 na 8 slobodno neka pokusaju da otimaju nema tih sudija koji ce dobiti Majami sledece dve utakmice.
                        Ja se ubih pricajuci o tome ali me niko ne slusa. Ali samo polako. Slusace sledece nedelje!
                        Pevace ovi iz Dallas-a "We're off to never - never land"!

sigpic
                        - 4xMVP -

Comment

• Originally posted by fer_boy View Post
                          Našli se momci da vređaju jednog od najvećih...pa on je za Lebrona i tu ostalu crnačku boraniju tata,tatica,babo...kako već hoćete..

Zar ti ne navijas za Detroit i Boston ? A, pokazalo se ko je babo 2006. godine, da ne zalazimo dalje.

@Jim
                          Nisam mislio na Chandler-a, mislio sam kod povrede Wade-a, kada je Cardinal odleteo kao da ga je kamion udario. Ne kazem ja brate, jeste finale, ali pomalo smesne faulove dobija, recimo kod skoka, svaki kontakt njega i Haslem-a se svira kao faul.
                          sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Zar ti ne navijas za Detroit i Boston ? A, pokazalo se ko je babo 2006. godine, da ne zalazimo dalje.

@Jim
                            Nisam mislio na Chandler-a, mislio sam kod povrede Wade-a, kada je Cardinal odleteo kao da ga je kamion udario. Ne kazem ja brate, jeste finale, ali pomalo smesne faulove dobija, recimo kod skoka, svaki kontakt njega i Haslem-a se svira kao faul.
                            Kljucni momenat prosle utakmice, stopalo Cendlera unutar kruga, James postize and 1 sudija faul u napadu na 102-100 za Dalas sledi trojka. Da li je nekom palo na pamet da pogleda snimak? Ne. Da li je jednom pogledan snimak u korist Majamija a bilo je pregrst prilika? Ne. Cekamo vas u AAA polomicemo vam i kosti i sve sto imate. Ocekujem pobedu od 15 razlike i bar 3 flagrant faula nad Dirkom eventualno Terijem. Da malo osetite tvrdo. Najkenjarskija ekipa koja postoji u istoriji kosarke. Samo cekam da zapne za 3 poena kol'ko bilo, nece ih biti nigde na terenu.

Miami FTW!

Comment

• Ma sta ti je, bio je faul James-a nad Marion-om, samo se to vidi.

Jos bestidno kazu, da je sumljiva situacija, pa kada nije faul kada je defanzivac unutar polukruga ? Znaci krađa....

A, dao bi sve da neko polomi Terry-a i ono malo usersko govno Barea-u.
                              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Dao bih sve na svetu da se Lebron opet usere u usta svim kriticarima i hejterima koji ne znaju nista nego da zavale svoje debelo dupe u fotelju i pljuju. Kao sto je to uradio protiv Bostona i Cikaga. Ali ocigledno je da decko ima neke probleme, RL je vazniji ipak...

Comment

Working...