Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• http://nbaplaybook.com/2011/06/10/wh...he-right-call/ ja ne navijam za Dallas, ali mi je sumnjivo Na ovom linku kažu da nije faul, stručno je objašnjeno, ima li ko šta reći za ovo Postavio sam jutros link i niko ništa

The restricted area (RA) is the area within the arched line on the court located below the rim. Its purpose is to stop secondary defenders from taking a position under the basket in an attempt to draw the offensive foul when a player is driving to the basket. If an offensive player drives past his primary defender on the way to the basket and a secondary defender comes over, he must establish a legal position outside the RA to draw an offensive foul. If the drive starts inside the Lower Defensive Box (LDB – this is the area from the bottom tip of the free throw circle to the endline between the two 3’ posted-up marks), the secondary defender is legally allowed to be positioned inside the LDB.

According to the rulebook, if a player starts his drive (or makes the catch) inside the lower defensive box (so inside the yellow line), the restricted area is negated and a player can take a charge inside of it. As you can obviously see, James doesn’t establish possession until he is inside of this line. So at this point, Tyson Chandler doesn’t need to get his feet outside of the restricted area, he simply needs to be set.

4-3 na kraju za Miami

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
      Jime ako si slobodan za neku opkladu ja sam tu. Ako Majami uzme nosices LeBronov avatar ako ne uzme nosicu sta god ti padne napamet. Smes?
      Ok,moze,ali opklada je do pocetka sledece sezone,znaci ko izgubi opkladbu,nosi novu profil sliku do tad,a?

Comment

• Originally posted by JimJarmush View Post
        Ok,moze,ali opklada je do pocetka sledece sezone,znaci ko izgubi opkladbu,nosi novu profil sliku do tad,a?
        Do kad god ti hoces.

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
          Ma sta ti je, bio je faul James-a nad Marion-om, samo se to vidi.

Jos bestidno kazu, da je sumljiva situacija, pa kada nije faul kada je defanzivac unutar polukruga ? Znaci krađa....

A, dao bi sve da neko polomi Terry-a i ono malo usersko govno Barea-u.
          JET JE BESMRTAN

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
            Do kad god ti hoces.
            Ja sam izneo predlog,pa cemo se dogovoriti kad se finale zavrsi do kad.

Comment

• @D-Wade
              Pazi da Custodian ponovo ne naleti na Wade-a.
              sigpic

Comment

• LBJ nisi li ti rekao da ce ovo sigurno da bude Heat sweep? Nemoj prijatelju da se kladis...

Comment

• Jedva cekam nedelju da vidite sta je izivljavanje ;)

Comment

• Originally posted by Marion31 View Post
                    LBJ nisi li ti rekao da ce ovo sigurno da bude Heat sweep? Nemoj prijatelju da se kladis...
                    Je l sam se tada kladio? Nisam. Sad se kladim izvoli i ti ako hoces.

Comment

• Ovo me sve podseca na 4 utakmicu vs LAL kad su svi mislili da ce LAL da dobije, a Mavsi se pokakili po njima.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by emil_portnoy View Post
                        Jedva cekam nedelju da vidite sta je izivljavanje ;)
                        Pa da,i videcemo
                        http://www.youtube.com/watch?v=909cn3BxwhQ

http://www.youtube.com/watch?v=kU8MEoMbnwU

Comment

• Lebronu se kurva devojka sa Luisom Sad je nasla mamu joj jebem

Comment

• sigpic

Comment

• Comment

• Ja sam ranije samo gotivio Lebrona, navijao za njega i Cavse ali se nisam mnogo nervirao. Zbog takvih prljavih hejtera kojima je jedini cilj da sede u fotelji, mrze i hejtuju dobre,prave sportiste i dobre ljude sam i zavoleo Lebrona jos vise. Dace Bog da vas sve posalje u rupe u sedmoj.

Inace,Lebronova devojka Savana Brinson(majka dvoje njegove dece 6g i 4g) je izgleda imala aferu sa Rasharom Luisom pa nije cudo sto je decko pogubljen. Nije to neka obicna fufica koju je pokupio na ulici,nego ljubav iz srednjoskolskih dana...

Comment

Working...
                                X