Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Oklahoma-Dallas game 4 deja vu
    Čitao sam negdje da je Spoelstra tu preko neke veze, mislim da mu je otac bio nešto ili neko drugi, vi ste upućeniji. Kada jedna ekipa izgubi 15 razlike za 5 minuta, niko nije kriv osim trenera, da su držali loptu 24 sekunde kod sebe, i svaki put je napucali nogom u publiku imali bi više šanse nego sa ovim napadima koje su odigrali do kraja tekme. Ovo će seriju napraviti zanimljivom, Stern je sigurno oduševljen.

Comment

• Originally posted by Debeli Majk View Post
      ma sigurno je spoelstra rekao da tako igraju napade.

Ne nego im je rekao Erik Dampier, jebo te Spoelstra vodi ga kuci ako ti je dobar.

Comment

• Ej, ajde se lepo smirite. Izgubili smo jednu, pa sta. Treba da nas dobiju jos tri. Nece moci. Jednu dobijamo sigurno u Dallas-u i vracamo se na svoj parket. Nisu bolji od nas i nece uzeti Titulu. Nemojte odmah da padate u malodusnost.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
        sigpic
        RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
        - 4xMVP -

Comment

• Jebiga, i ne mora nista spec da uradi, ima tim iza sebe, vama ovu utakmicu trojka na kraju nije uspela da pogodi nista i aj zdravo. A i na kraju, nije da bas nije nista specialno uradio, grunuo je onu jako vaznu trojku i na kraju vam dao 2. Odlucujuci trenuci, treba tad uzeti sut i pogoditi. A za pljuvanje trenera, cas ga mrzite, cas je ipak ok, ne znam, odlucite se. ;)

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
            Ne nego im je rekao Erik Dampier, jebo te Spoelstra vodi ga kuci ako ti je dobar.
            haha. decko je u transu. iskuliraj batice.

Comment

• Originally posted by Branislav View Post
              Ej, ajde se lepo smirite. Izgubili smo jednu, pa sta. Treba da nas dobiju jos tri. Nece moci. Jednu dobijamo sigurno u Dallas-u i vracamo se na svoj parket. Nisu bolji od nas i nece uzeti Titulu. Nemojte odmah da padate u malodusnost.
              Nisam ni rekao da ce nas dobiti 4 pitanje je da li ce uopste dobiti jos jednu ali ovo sto Spoelstra radio veceras je nesto najgluplje od nekog trenera moguce mada odluka Leonarda da forsira Veslija Snajdera na levom krilu na vaznim tekmama je isto u tom rangu.

Comment

• Originally posted by peca View Post
                haha. decko je u transu. iskuliraj batice.
                Je l sam tebi nesto rekao?

Comment

• Originally posted by Branislav View Post
                  Ej, ajde se lepo smirite. Izgubili smo jednu, pa sta. Treba da nas dobiju jos tri. Nece moci. Jednu dobijamo sigurno u Dallas-u i vracamo se na svoj parket. Nisu bolji od nas i nece uzeti Titulu. Nemojte odmah da padate u malodusnost.
                  Pucate od samopouzdanja, polako, sad ste na tudjem terenu.
                  sigpic

Comment

• Koliko bih tek ja trebao da kukam... Em sto mi je krivo sto su izgubili, em na 5 tiketa bacaju... A mogao sam da se stitim, ali da ispuste 15 poena...

Comment

Nisam ni rekao da ce nas dobiti 4 pitanje je da li ce uopste dobiti jos jednu ali ovo sto Spoelstra radio veceras je nesto najgluplje od nekog trenera moguce mada odluka Leonarda da forsira Veslija Snajdera na levom krilu na vaznim tekmama je isto u tom rangu.
                      Znam, znam. Svi znamo da imamo "genija" na klupi. Prsten cemo uzeti na suvi kvalitet jer smo bolji, a na "genija" vise ni ne obracam paznju. ;)

sigpic
                      - 4xMVP -

Comment

• Originally posted by M_G_S View Post
                        Koliko bih tek ja trebao da kukam... Em sto mi je krivo sto su izgubili, em na 5 tiketa bacaju... A mogao sam da se stitim, ali da ispuste 15 poena...
                        Ja sam singlirao i boli me kurac za pare, ovo je smesno sta su izgubili, sve ti jebem i trenera ne mogu jos da verujem da je toliki retard. Na kraju najveca genijalnost da Kris Bos cuva Dirka 1 na 1. E budalo, konju.

Comment

• A prave oni brejk sigurno tamo... I mocnije ekipe nisu uspijevale sve tri da dobiju, ALI... Mada nije ovo slucajno... Ovaj Dalas zna da se usunja u mec... Nikoga nece nadigrat, ali ce kao neke pijavice...

Comment

Ja sam singlirao i boli me kurac za pare, ovo je smesno sta su izgubili, sve ti jebem i trenera ne mogu jos da verujem da je toliki retard. Na kraju najveca genijalnost da Kris Bos cuva Dirka 1 na 1. E budalo, konju.
                            Zeznuo je "genije", dobice sada par samara od Riley-a, osvestice se i sve ce biti kul.

sigpic
                            - 4xMVP -

Comment

• A i Rajli je cak gore stvari radio u ovom mecu, ali dzaba...

Comment

• Kad se sad nisam slogiro...

Dal je jebeno moguce Mesto da idemo sa 2-0 i lagano uzmemo 1 brejk, dobijemo kuci, mi cemo da budemo zadovoljni i ako bude 2-3.. E jebem ti zivot i sve ti jebem

Comment

Working...
                                X