Zbog Šeka su mijenjali pravila u NBA, ne zbog Cobea. A Cobe je ima sto da kaze u onih par godina nakon odlaska Šeka, pa su se Lejkersi raspadali tad... LBJ je igrao finala istoka, sa ne bas boljom ekipom od tadasnjih Lejkersa. Ovi ni u PO, a on uspio u finale da udje... Vidjecemo sta buducnost donosi...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Playoffs 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by M_G_S View PostZbog Šeka su mijenjali pravila u NBA, ne zbog Cobea. A Cobe je ima sto da kaze u onih par godina nakon odlaska Šeka, pa su se Lejkersi raspadali tad... LBJ je igrao finala istoka, sa ne bas boljom ekipom od tadasnjih Lejkersa. Ovi ni u PO, a on uspio u finale da udje... Vidjecemo sta buducnost donosi...
Smush Parker
Mihm
Kwame Brown
Sasha Vujacic
Da,to su ti igraci od kojih moze imati podrsku.
Odom,jednu sezonu Butler...samo.sigpic
Comment
-
A da ces mi pistoljem prijetit, ne bih ti umio jednog iz Klivlenda rec. Ima onaj ruzni, sto je kresnuo neciju mamu (valjda nije svudje ruzan), ali njemu se sjecam face, a ne i imena...
ALI, dok je bio LBJ da gura tu ekipu, to je bilo "sampionski sastav, stvarno sramota sto ne igraju veliko finale... stvarno sramota koliko solira covjek..."...
ps. Meni ti je svejedno... LBJ mi cak i nije pretjerano drag, kao i mnogi iz "ovog NBA"...
Comment
-
Originally posted by M_G_S View PostA da ces mi pistoljem prijetit, ne bih ti umio jednog iz Klivlenda rec. Ima onaj ruzni, sto je kresnuo neciju mamu (valjda nije svudje ruzan), ali njemu se sjecam face, a ne i imena...
ALI, dok je bio LBJ da gura tu ekipu, to je bilo "sampionski sastav, stvarno sramota sto ne igraju veliko finale... stvarno sramota koliko solira covjek..."...
ps. Meni ti je svejedno... LBJ mi cak i nije pretjerano drag, kao i mnogi iz "ovog NBA"...sigpic
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostLuke Walton
Smush Parker
Mihm
Kwame Brown
Sasha Vujacic
Da,to su ti igraci od kojih moze imati podrsku.
Odom,jednu sezonu Butler...samo.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by Drazen 3 View PostKako bre sad,pa jel sm ti malopre izneo podata o njegovom sutu????
I kako najtalentovaniji sportista,kako bre,dal si razmislio dva puta pre nego sto si rekao to.Sta znaci biti najtalentovaniji?kao da sem njega
nisu gledali nijednog drugog sportistu .
Comment
-
Sve su to veliki igraci o kojima ce se pricati decenijama, svako ima svoj ukus sto se tice, Kobe-a, James-a, Wade-a, nekome je Durant najbolji. Jednostavno su razliciti ukusi.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by emil_portnoy View PostScottie Pippen progovorio ko je boljikad se Lebron nakiti prstenjem onda ce i Phil to da kaze a kad bude na izmaku karijere tad ce i MJ da prizna ;) pamtite ove rijeci.
U ovome je poenta.;)
Originally posted by Black Mamba 24 View PostOvo kopiram iz teme Kobe Bryant:
Was he blessed to have Durant wingspan?
Was he blessed to have Lebron lb frame + FT line/head over rim explosion?
Was he blessed to have T-Mac unbelievable lenght?
Was he blessed enough to have Jordans huge hands + incredible leaping ability?
Was he blessed enough to have Wade or Rose speed?
Nema nista od ovoga a najbolji je.sigpic
Comment
-
Pa dje sam ja to rekao da je poenta u titulama?ni Pippen to nije rekao. Priznace mu svi da je bolji ne zbog titula nego zbog njegove igre koja tek dolazi. Bio je inteligentan igrac od pocetka a kao i svi bice jos inteligentniji. Prosla ga je faza trenutnog Griffina koji ide samo na atrakciju. Lebron je bre all in one
Comment
-
Originally posted by emil_portnoy View PostPa dje sam ja to rekao da je poenta u titulama?ni Pippen to nije rekao. Priznace mu svi da je bolji ne zbog titula nego zbog njegove igre koja tek dolazi. Bio je inteligentan igrac od pocetka a kao i svi bice jos inteligentniji. Prosla ga je faza trenutnog Griffina koji ide samo na atrakciju. Lebron je bre all in one
sigpic
Comment
-
Originally posted by emil_portnoy View PostScottie Pippen progovorio ko je boljikad se Lebron nakiti prstenjem onda ce i Phil to da kaze a kad bude na izmaku karijere tad ce i MJ da prizna ;) pamtite ove rijeci.
sigpic
Comment
Comment