A ja se evo kondezovah od tehnike oko sebe...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Playoffs 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by emil_portnoy View PostKo ce veceras biti aktivan na forumu? Da znam dal da silazim u dnevnu da gledam na SK . Branislava nema
Da i ja kazem neku pametnu o nocasnjoj tekmi. Bulls-i ne mogu ponoviti tri puta uzastopno lose partije, a ni Boshko onakvo izdanje kao u prethodnoj tekmi. Zato je veceras red da nas kep'ten dodje do punog izrazaja i da zapecati ovu seriju. James ce biti na svom nivou i ako Haslem i Chalmers malo pripomognu bice "pa, pa" Bikovi.Last edited by Branislav; 25-05-11, 00:29.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by emil_portnoy View PostNocas moramo da stegnemo mu** . Bane sta bi sa Heatovkama? Zena nadgleda sta radis na kompjuter?
I da, nocas moramo da stegnemo m***, mislim, da pokazemo da ih imamo!Last edited by Branislav; 25-05-11, 00:40.
sigpic
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Nikola_89 View PostBicu ja tu, i onako mi je tv iznad kompa. Jos da me iznenadi Mac i da svrati na forum, i najebali ste.
LET'S GO HEAT!!!
sigpic
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Nikola_89 View PostNe brini Bane, Thibs je sigurno radio sa momcima na tome sta treba da rade i kako. Nema predavanja!
sigpic
- 4xMVP -
Comment
-
Ma mogu oni biti u kojem hoce mode-u, Wade i James ce ih satrati.
Nidzo, ako budes plakao, tu je Bledi da te utesi, on je preboleo poraz svoje ekipe, pomoci ce i tebi.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostMa mogu oni biti u kojem hoce mode-u, Wade i James ce ih satrati.
Nidzo, ako budes plakao, tu je Bledi da te utesi, on je preboleo poraz svoje ekipe, pomoci ce i tebi.
Cccc, kakve provokacije Ne izuvajte se pre vode, tek kad prodje Miami onda mozete pricati. :P
Ko kaze da sam ga preboleo. Stavio sam malo avatar da vas nerviram posto doticnog svi volite.
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostMa mogu oni biti u kojem hoce mode-u, Wade i James ce ih satrati.
Nidzo, ako budes plakao, tu je Bledi da te utesi, on je preboleo poraz svoje ekipe, pomoci ce i tebi.
LET'S GO HEAT!
Brat Bledi zvani Utesitelj ucveljenih!
sigpic
- 4xMVP -
Comment
Comment