Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Nikola_89 View Post
    Sumnjam da ce se iko raspravljati sa njim, meni na ignoru, tako da tesko. Kucka se sa vama vise.

LBJ ne bih bas rekao da Dallas nema nikakve sanse protiv Miami-a.

P.S. Ernesto, znas pitanje, ima li veceras LP?
    Nema brate, stisli se Nemci, nece da daju za dz poslednjih par dana ;)
    "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
    odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
    fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Od tebe stvarno covek da se prekrsti.Omalovazavas Chicago od kada si se pojavio pre dva dana, a nisi navijac Heata.
      Igrace Bulls-i dovoljno dobro da budu u egal, al sve ce zavisiti od Noah da li ce on da ostvari korisniji ucinak na terenu nego sto je bio to slucaj sa prethodne dve utakmice.I bolji Derrick Rose doprinece da bude neizvesne zavrsnice.I ocekujem da vec jednom Kyle Korver proradi.Za odbranu se ne brinem, veci problem je napad.U prosloj utakmici se pogotovo u cetvrtoj partiji videlo koliko je Rose lose odigrao i bas tada je napravio puno izgubljenih lopti sto je Majami znao da iskoristi i zbog toga se odlepio na +10 sto je prelomilo utakmicu.A i Chicago je najbolja defanzivna ekipa.Jedino ce izgubiti 20 ako podbace skroz u napadu.
      Veceras ako Heat pobedi,99 % smo dobili i drugog finalistu.

Comment

• Nikola imas na SK prenos. Ja cu da gledam ipak na SK, ne mogu da se mucim sa streamovima, pa cu doci na poluvrijeme ovde.

Comment

• Dzoni smotani stvore,imas na sk

Comment

• M_G_S, molim te nemoj da provciras navijace Chicaga, smeta ljudima ocigledno. Mozes izneti svoje misljenje i bez omalovazavanja njihovih igraca i tima celokupno. ;)
            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
              Dzoni smotani stvore,imas na sk
              HAHAHAHAHAHAHHAHAHA, koji sam ja smotani konj, nikako prvo da pogledam da li ima na SK, ali ti si tu da me zezas i obavestis.

Comment

• @MVP

Ne verujem da je Heat toliko nadmocan u odnosu na Dallas . I Fakersi su bili favorizovani od strane svakakvih analiticara, pa su na kraju prsten zamenili metlom . Tacno da su James i Wade najbolji defanzivci na perimiteru i tako mogu veoma lako da neutralizuju sutere Mavericksa, ali ko zna kakav ishod moze biti ako Dirk ode u Hitler mode .

Mada sta kenjamo kada ni jedna ni druga serija nije zavrsena .

A jedini nacin na koji Bullsi veceras mogu dobiti je kreativan napad i vise opcija, a ne samo jedna .
                ... i sut spolja naravno . Videli smo kako ih je taj aspekt opekao u prvoj utakmici .

Comment

• Originally posted by M_G_S View Post
                  Nema potrebe da se prica tako o RW-u, kad je momak odigrao odlicno sinoc. Vise je Harden pokazivao neko nepostovanje hierarhije, nego RW. Koliko puta je Durant bio sam, dizao ruku, a ovaj ga ignorisao... RW je nekoliko puta nebeskim skokovima, medju centrima Dalasa, oteo loptu. Nekoliko kontri su njegova zasluga... Momak igra, gine za tim... Pretpostavljam od koga dolaze sve uvrede. RW je PG i to good one. Malo je onda neprijatno obozavateljima jednog igraca, kojeg ne bih zelio da imentujem, jer postoje PG u ligi koji nista losije od njega ne igraju. tako se i Rondo napada svakom prilikom, a kod se god iole bavio kosarkom, a ne mislim na forumske i NBA live kosarkase, zna koliko je Rondo koristan za jednu ekipu... Sinoc je Durant pokleknuo. Iako se pokusava prikazati to kao odlicna odbrana Mariona, ipak je momak trazio naivne kontakte, koje nije dobio...
                  Ma taman posla da se radilo o odlicnoj odbrani Meriona, samog je sebe Durant jurio po terenu sve vreme i izblokirao si sut za pobedu?

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                    Wade ce da pojede Stevenson-a a LBJ Marion-a.
                    Cekaj vi da prodjete Cikago prvo (kolko mi se cini, trebaju vam jos "samo"
                    dve pobede?)
                    http://i1180.photobucket.com/albums/...g?t=1298387143

Comment

• Originally posted by Popaj77 View Post
                      Cekaj vi da prodjete Cikago prvo (kolko mi se cini, trebaju vam jos "samo"
                      dve pobede?)
                      Kroz 2 dana ce to biti reseno

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                        M_G_S, molim te nemoj da provciras navijace Chicaga, smeta ljudima ocigledno. Mozes izneti svoje misljenje i bez omalovazavanja njihovih igraca i tima celokupno. ;)
                        Ne provociram nikog, vec iznosim svoje misljenje i uvazavam tudja. primijetices da ne psujem, ne koristim ruzne rijeci, ..., sto je u cak i normalno u sportu, jer ne komentarisemo umjetnost tipa balet. A ja opet se ne koristim tom retorikom... Evo se izvinjavam svima kojima sam na neki nacin povrijedio osjecanja i obecavam da vise necu iznositi svoje misljenje, vec tudja, ukoliko budem imao vrijemena.

ps. igrao sam da dobije Miami 10,5> , kvota 2,90. Meni dosta kad dodje.

Comment

• Postavio sam novu temu: Russell Westbrook... Molim vas, ostavite koji komentar!
                          Verujem da je igrac vredan diskusije!

Comment

• Ko ce veceras biti aktivan na forumu? Da znam dal da silazim u dnevnu da gledam na SK . Branislava nema

Comment

• ma ko da se drnda na forumu kad se na sk bolje vidi

Comment

• Bice nas na poluvremenu, LBJMVP, Ljuba, Nidzo, Maric verovatno, a meni je svejedno, u istoj sobi su mi tv i komp, tako da cu ako treba sam sa sobom da komentarisem.
                                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Working...
                                X