Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!
    MVP MVP MVP MVP MVP MVP MVP MVP...

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
    sigpic
    RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
    - 4xMVP -

Comment

• LeChoke? Winless? A? A? A? A? Najbolji igrac na svetu bre mamu vam jebem! Jebi Klivlenda mrtvoga jebi sva govna koja ga hejtuju jebi bre jebi jebi jebi!!!!! MVP!

Comment

• AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Comment

• Karaj breeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeee
          bravo lebrone!!!!! U pravo vreme si skupio muda!!!

Comment

• Volim te majstore!

Comment

• CEKAMO VAS BIKOVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!

JAMES JE BOG OTAC I KRALJ I NAJBOLJI IGRAC SVETA!

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
              sigpic
              RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
              - 4xMVP -

Comment

• Cestitam cheatovci bice odlicno finale sa Chicagom!!!
                http://i1180.photobucket.com/albums/...g?t=1298387143

Comment

• Kakva atmosfera...aaaa!!! Kakva izjava Lebrona.... Kakvo prijateljstvo...

Comment

• U jbt sta je ovo, sunce ti poljubim. Crkne mi jedan komp, i dok predjoh na drugi, ovi vode sest razlike. Jebem li ti kompjuter do kompjutera, koji sam baksuz!!!!
                    Vodis 46 minuta, i onda sve ukenjas, onakve greske, katastrofa, MIami 16-0 serija Svaka cast, ljudi su bolji bili i zasluzeno prosli. Cestitamo.

Comment

• +10 na kraju...ko bi reko

Comment

• Cestitam navijacima majamia.

Boston moze opusteno da krivi Pirsa, za proslu (bar sam kraj) i ovu, a ostale nisam gledao.

Comment

• Sta uradise penzosi, pobedise sami sebe.

Svaka cast LeBron!
                          "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                          odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                          fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Boston moze samo da okrivi Peta Rajlija sto je spojio ovu trojicu koji ce svima redom godinama da se najebu majke!

Comment

• 2 dobijene partije sjebase... Nisu ni zasluzili da prodju...

Comment

• Nisam nesto na ovoj temi na forumu, ali pratim i ja I Bostonov sam navijac, ali Majami uze titulu, nadao sam se 3-0 seriji, ali sad je vreme da vladaju 3 atlete, a 3 legende odsluzise svoje Odlican Majami, svaka cast
                                Jedini nacin da postanes mudriji je da nadmudris mudrijeg protivnika.

Comment

Working...