Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by dusan1610 View Post
    Rosso ispao ti tim

Znam

Blizim se mjenjaju avatara na 1 mjesec

Comment

• Originally posted by Rossonero View Post
      Znam

Blizim se mjenjaju avatara na 1 mjesec
      I signature-a

Comment

• Originally posted by dusan1610 View Post
        I signature-a

Comment

• Originally posted by Branislav View Post
          LBJmvp, emile, Majk, D-Wade, delgado...ja vam cestitam!
          Cestitam i ja svim navijacima Heat-a, a Bledi je ispao dingospo, dobro su se drzale "starkelje".

Hvala Rossonero, i ostalima takodje hvala na cestitkama, GO HEAT !!!!!

Sada cekamo ko ce da nam dodje, iako se zna ko ide u finale.
          sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Docice nam Hawks-i

Comment

• Ako veceras prodje Cikago, kad pocinje konferencijsko finale?
              I jel se zna koliko ce SK da prenosi?

Comment

• Ako veceras prodjemo, onda se prva tekma igra u nedelju... ;)
                sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Wade naravno da je Bledi ispao dingospo, dobar lik skroz, ili covek, ne znam koliko je mator.

A veceras mora da se tovare havksi, lepo je rekao Rose posle zadnje utakmice, samo odbrana da radi kako treba, i bice sve ok.

Comment

• Sta se desilo sa jezerasima???ahahahahhahahahahhahahahah
                    Napunise ih Terryi Pedja....

Comment

• Kakav gospodin, momak u najbolje dane. Matori
                      Nadam se veceras pobedi Chicaga, ipak su oni smesniji tim od Hawksa. Nadam se da ce ih prosrati. ;)

A videcemo i letos poteze uprave Bostona, kakva ce rekonstrukcija tima biti, Garnett ima veliku platu, cini mi se oko 19milki, moglo bi to malo da se smanji, ako mu je ovo zadnja godina, nisam siguran, pa da se napravi malo mesta za dovodjenje nekih igraca. Kako bi nam dobro seo Howard, ali puste zelje, pusti snovi.

P.S. Cestitam i Ljubi, iako ga ovde nema, zaboravismo coveka, k'o da je trinaesto prase.
                      Last edited by Bledi; 12-05-11, 16:35.

Comment

• Pravda za LJUBU! I Ljuba sampion i Ljuba sampion i Ljuba, Ljuba, Ljuba sampion!

Ljuba90 in memoriam

Comment

• Pa nije oteg'o papke LBJ, menjanju mu internet valjda.

Comment

• Originally posted by Bledi View Post
                            Pa nije oteg'o papke LBJ, menjanju mu internet valjda.
                            Dok nema internet kao da je oteg'o. Ja kad ne bih imao net ja bih umro 100%

Comment

• Pozdrav svima.Ajde i ja da kažem koju.Pratim NBA poodavno,i na sugestiju Ljube,došao sam da vidim kakva diskusija se vodi ovde,Vrlo dobra.Smeta mi jedino što se koriste vulgarizmi u opisu tekuće utakmice,i to najviše od admin-a,kako primećujem.Inače nemam favorita playoff-a,ali bih voleo finale Majami-Dalas.Za sada toliko.

Comment

• Originally posted by Anfernee View Post
                                Pozdrav svima.Ajde i ja da kažem koju.Pratim NBA poodavno,i na sugestiju Ljube,došao sam da vidim kakva diskusija se vodi ovde,Vrlo dobra.Smeta mi jedino što se koriste vulgarizmi u opisu tekuće utakmice,i to najviše od admin-a,kako primećujem.Inače nemam favorita playoff-a,ali bih voleo finale Majami-Dalas.Za sada toliko.

Ne diraj ga ako on prestane zabranice i nama!

Comment

Working...
                                X