Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by voja92 View Post
    A mene zanima gde je Kevin Love???
    On ima MIP i dosta mu je!
    Wade je zasluzio bolje od ovoga.

Comment

• Sramota je to sto nema Derona!

Comment

• A dje ces njega?

Comment

• Originally posted by Ernesto View Post
          Sto se petorki tice, mislim da je Bynum i ako je propustio nekih 25-30 utakmica regularne sezone i svoj pun potencijal pokazao tek u playoff-u morao da bude u trecoj petorci umesto Horford-a, jednostavno taj momak je neverovatno talentovan i inteligentan jedan od retkih visokih igraca koji u stvari razmislja dok igra(ne radi sve mehanicki), ako ga zdravlje posluzi napravice veliku karijeru s obzirom da mu je tek nepune 24 godine. Kobe se u prvu petorku usunjao na ime i ako sam njegov veliki fan ipak je Wade vise zasluzio da bude tu. I na kraju naravno Monta Ellis umesto Manu-a, jednostavno zato sto ga obozavam
          Tajson Cendler mesto Horforda. Direktan krivac cvrstine odbrane Dalasa doneo im je taj inside presence koji im je bio potreban a njegov sjajan rad nogu omogucava da igraju 2-3 zonu.

Comment

• Zao mi je sto necu moci da ispratim nocasnju tekmu ali se nadam da ce Bikovi dobiti pa da se lepo nadjemo u finalu!
            Zato Go Bulls i ne gnjavite vise!

@LBJmvp
            I ja bih tacno umro bez neta, a Ljuba mora podhitno da resi novog provajdera/devojku inace nece biti dobro po njegovo zdravlje! Ja sam naucio zenu, kad god se probudi pred zoru, dok ja slavim pobedu ili psujem zbog poraza da mi se pridruzi.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
            sigpic
            RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
            - 4xMVP -

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
              Tajson Cendler mesto Horforda. Direktan krivac cvrstine odbrane Dalasa doneo im je taj inside presence koji im je bio potreban a njegov sjajan rad nogu omogucava da igraju 2-3 zonu.
              Za Chendler-a si delimicno upravu. Istina da je Dallas dobio mnogo njegovim dolaskom sto se tice defanzive, ali opet Bynum je briljantno odigrao seriju protiv Dallas izuzev poslednje tekme, bukvalno se poigravao sa Chendler-om, e sad druga je stvar sto je Gasol crvenkapica i sto je prespavao ceo playoff(po meni najveci krivac kraha Lakers-a uz Fisher-a s olovnim nogama)

P.S. Ovo su nagrade za regularni deo sezone a ne za playoff tako da Chandler nikako ne ulazi u tu kombinaciju
              Last edited by Ernesto; 12-05-11, 23:17.
              "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
              odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
              fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

Za Chendler-a si delimicno upravu. Istina da je Dallas dobio mnogo njegovim dolaskom sto se tice defanzive, ali opet Bynum je briljantno odigrao seriju protiv Dallas izuzev poslednje tekme, bukvalno se poigravao sa Chendler-om, e sad druga je stvar sto je Gasol crvenkapica i sto je prespavao ceo playoff(po meni najveci krivac kraha Lakers-a uz Fisher-a s olovnim nogama)

P.S. Ovo su nagrade za regularni deo sezone a ne za playoff tako da Chandler nikako ne ulazi u tu kombinaciju
                Cendler je igrao 74 utakmice a Bajnam 54... Cendler moze da udje u kombinaciju Bajnam ne moze nikako

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                  Cendler je igrao 74 utakmice a Bajnam 54... Cendler moze da udje u kombinaciju Bajnam ne moze nikako
                  Vec sam dole u postu napisao da je Bynum propustio 25-30 tekmi ali i pored toga zasluzuje da bude u 3.petorci, ali ti kazes Chandler a ja Bynum i to je to...da ne razvlacimo vise;)
                  "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                  odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                  fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

Vec sam dole u postu napisao da je Bynum propustio 25-30 tekmi ali i pored toga zasluzuje da bude u 3.petorci, ali ti kazes Chendle ar ja Bynum i to je to...da ne razvlacimo vise;)

Kakav si to covek neces da se raspravljas, da je Ljuba ovde da te odma' doda za prijatelja! ;)

Comment

• Ljuba... Jel to onaj lik Ljuba90?
                      Secam se Vule_89 sve vreme kuka kako mu Boston rusi tiket(zadnji mec u sezoni sa Majamijem) , ja reko ajde bre nemoj vise smarati nije ti niko kriv(krenuo covek da prica kako je nba neozbiljna liga, nisam mogao da dozvolim pljuvanje po svetinji ) i on odma ajde ajde smirimo strasi

Comment

• Originally posted by Branislav View Post
                        Zao mi je sto necu moci da ispratim nocasnju tekmu ali se nadam da ce Bikovi dobiti pa da se lepo nadjemo u finalu!
                        Zato Go Bulls i ne gnjavite vise!

@LBJmvp
                        I ja bih tacno umro bez neta, a Ljuba mora podhitno da resi novog provajdera/devojku inace nece biti dobro po njegovo zdravlje! Ja sam naucio zenu, kad god se probudi pred zoru, dok ja slavim pobedu ili psujem zbog poraza da mi se pridruzi.
                        pametno!

Comment

• Originally posted by delgado View Post
                          Ljuba... Jel to onaj lik Ljuba90?
                          Secam se Vule_89 sve vreme kuka kako mu Boston rusi tiket(zadnji mec u sezoni sa Majamijem) , ja reko ajde bre nemoj vise smarati nije ti niko kriv(krenuo covek da prica kako je nba neozbiljna liga, nisam mogao da dozvolim pljuvanje po svetinji ) i on odma ajde ajde smirimo strasi
                          Pa kad ste dosadni ko zene neke!

Comment

• poz drugari
                            Kako vam se mec od sinoc svideo?
                            E sad... Iako navijam za Boston, moram da priznam da je dzejms napokon ukompletirao sva oruzja u svoj arsenal. Nema vise onih situacija kad sutira 3 od 17 za 3(prosli plej of protiv Bostona) ili da dozvoli pirsu da mu da 35 poena... Ali celu sliku mi je pokvario onim cerekanjem pred zakucavanje za 8 razlike...
                            Do prosle sezone Boston je cistio dvojac vejd-dzejms i to veoma tesno... Sad su njih dvojca zajedno i penzioneri nema tu sta da traze... Ipak, bas ta dvojca trebaju da zahvale Bostonu jer su od njih napravili igrace. Pa videli ste i sami kako su bili srecni
                            Ove sezone verovatno osvajaju, tu nema sta. Voleo bih da vidim mec sa atlantom u finalu samo zbog odbrane. Atlantina odbana je veoma zanimljiva jer igraci sa pozicija 2, 3 i 4 mogu komotno da menjaju igraca a da time ne prave mis mec. Opet, Tibodo je mnogo stvari uradio ove godine, stoga finale istoka mia-chi moglo bi da predstavlja pravu poslasticu znajuci da majami nema coveka za rouza. Bonus cinjenica je i to sto rouz nema potrebe da se zamara u odbrani, tako da ce moci da se potpuno prepusti napadu...

Comment

• Ima li LP veceras za dz?

Comment

• Amfernee, dobrodosao na forum, uzivaj

Jbg, sinoc islo 30 evra na Boston, nisam mogao da se kontrolisem na kraju kad me Pierce bukvalno ubio sa svojim blago receno pocetnickim greskama...
                                sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Working...
                                X