Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Ljuba90 View Post
    Sta po vama Bullsi moraju da urade veceras da bi izjednacili na 2-2?
    Nema tu neke velike mudrosti. Veceras ce sve zavisiti od D-Rose-a i njegove igre, on je taj pokretac i onaj oko koga se sve vrti u napadu Bulls-a. Ako on bude na nivou povucice za sobom i Booz-a, Lu-a, Noah-u... ako ne... proci ce kao i u prethodne dve utakmice. ;)
    "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
    odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
    fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
      I jos da se Wade i James ne pojave na tekmi, je li tako ?
      Pa kad se jedan od njih 2, ne bi pojavio, mozete da pakujete stvari odmah.

Ali mogu i njih dvojica da se zatvore, nabrojao sam skoro ceo tim, jer nam treba, nemamo mi 2+1 superstara koji ce da guraju 30 koseva uvek, tako da Rose mora da se probudi, a ako se to desi, ne sumnjam da ce povuci i ostatak ekipe sa sobom, jer kad on ne igra kako zna i moze, ja bar primecujem da je pad organizacije tima u napadu.

Comment

• Originally posted by amare@stodermaire View Post
        Kad ce Vestbruk da shvati da on nije najveca zvezda Oklahome i da je Kevin Durent mnogo ispred njega...
        Mislim da Westbrook to nece nikada shvatiti, jer taj covjek nema mozga. IQ mu je negdje 54.
        A Noah je neprepoznatljiv. Kako su pocele kruziti neke glasine da bi Bullsi mogli tradeati Noaha i jos kojeg igraca za D.Howarda, ovaj je nestao. Nadam se da te spekulacije nisu uzele danak u njegovoj igri.
        I Korver ne moze igrati! Jer kad je Korver u igri onda je promaha ziva u odbrani. Po mom misljenju, Korver na parketu moze biti jedino kada je u Miamiju na parketu Mike Miller.

Comment

• Realno, Dalas jedini može da dobije Majami ..

Comment

• Mislim da Dalas ima velike sanse da osvoji prsten,posto ce biti odmorniji,sto se tice utakmice na istoku,Cikago danas izjednacuje...

Comment

• Originally posted by Vule_89 View Post
              Mislim da Dalas ima velike sanse da osvoji prsten,posto ce biti odmorniji,sto se tice utakmice na istoku,Cikago danas izjednacuje...
              Ne mozes da garantujes da ce biti odmorniji...nit' je Dalas vec prosao OKC,nit' je Cikago vec izjednacio...ima jos dosta da se igra...Nba je ovo ;)

Comment

• Nema tu sta biti odmorniji, a uostalom, Dallas je odigrao isti broj tekmi kao Miami.

Tacnije, bice isti broj nakon vecerasnje utakmice Miami-a.

A, Dallas-u ce biti najteze protiv Miami-a, ako do tog duela dođe, Wade i James itekako mogu da zatvore njihove sutere. ;)
                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Ne verujem da ce Dalas ispustiti ovu prednos...i

Comment

Ne verujem da ce Dalas ispustiti ovu prednos...i
                    Ni ja,ali nikad se ne zna ;)

Comment

• Navijaci Majamija,nemojte da se ljutite,ali njih ce Dirk silovati,mozda i Pedja poludi u finalu..

Comment

• Sinoc sam bukvalno plakao kako su me bolele oci od nespavanja svaka cast Dallasu, mada steta zbog Duranta...bas mi ga je bilo zao kad je cucnuo i drzao se za glavu
                        A Bullsi mogu da dobiju Majami veceras ako, kako kaze Ser Charles - Rose postane Supermen

Comment

Navijaci Majamija,nemojte da se ljutite,ali njih ce Dirk silovati,mozda i Pedja poludi u finalu..
                          Moze da Dirk da siluje koliko hoce, ali on ne moze protiv Wade-a i James-a.

Wade ce da pojede Stevenson-a a LBJ Marion-a.
                          sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

• Ja se vise plasim Vejda nego Dzejmsa,ovaj prvi ima muda,a ovaj drugi ne,tice se zavrsnica...

Comment

Ja se vise plasim Vejda nego Dzejmsa,ovaj prvi ima muda,a ovaj drugi ne,tice se zavrsnica...
                              Nemoj tako, prelomio je sve meceve u tesnim zavrsnicama u ovom PO-u. Wade je protiv Philly-a, a James protiv Boston-a i Chicaga.

Igra LBJ maestralno ovaj PO.
                              sigpic

Comment

• Videcemo,ja bih voleo da Dalas osvoji prsten,zbog Dirka i Pedje,kada su igrali jedan protiv drugog,nisu mogli,valjda ce sada uspeti..

Comment

Working...
                                X