Originally posted by LBJmvpFORlife
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Playoffs 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Dallas lose poceo, prvih sest suteva za tri promasili nakon toga 4-7, u drugoj cetvrtini su iskontrolisali skok (u prvoj OKC cini mi se imao 9 skokova vise) i dobili je 35-21. Jaka odbrana i dobar skok i Dallas ovo dobija bez problema...
Edit: Westbrook za sada nevidljiv, bez njega kolika god da je dzukela i koliko god ga ja ne voleo se ne moze, sa druge strane Dirkenstein-a nema ko da cuva...Last edited by Ernesto; 18-05-11, 04:25."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Originally posted by Marion31 View PostUh, ja se malo uspavao... Ernesto, svaka cast za link! ;)"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
Comment
-
Originally posted by Nikola_89 View PostWestbrook aj sto se ne vidi, nego sto totalno odmaze trenutno na terenu. Ali kako se 2/4 blizila kraju to je Dallas sve bolje igrao, ako idu na Novickog da ga udvajaju, tu su suteri, a ako ga neko sam cuva, jbg, koja jebacina. xD"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
Comment
-
Westbrooku savrseno odgovara broj na dresu
edit: Marionu takodje
Comment
-
Originally posted by Ernesto View PostNaravno, oko Nowitzkog se sve vrti, covek ima 213 a sut i pokretnost kao bek i jos kad dodas onaj njegov sut sa jedne noge i fadeaway, jednostavno mu nema ravnog, verovatno najuticajniji igrac u NBA-u u ovom trenutku
JA bih izludeo, vidim da im trener prica da samo nastave da rade isto, jbt izmuci se Ibaka i odlicno odradi odbranu ali ne vredi, da poludis.
A Dallas od kako je krenuo da ima zonsku odranu, dosta im pomoglo, i dalje odradjuje posao.
EDIT: Marion je polu pozitivna nula, dok je ovaj trenutno negativna nula.Last edited by Seoski Terminator; 18-05-11, 04:48.
Comment
-
Marion indijanac, gubi loptu u kontri"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
Comment
-
dosadna treca cetvrtina, gomila faulova i izgubljenih lopti
Comment
-
Originally posted by Marion31 View PostLjudi, lakse malo s rafalnom paljbom po Merionu, covek odradjuje posao u odbrani..
Broj na ledjima kaze sve o njemu"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
Comment
Comment