Ja sam pre za old school peticu nego za stretch četvorku u bilo kojim varijantama. Pošto takvih nama dostupnih igrača ima vrlo malo ili nema uopšte, a Lesor je već doveden (uz Milka starosedeoca) izgleda da otpada varijanta dolaska još jednog koji je više 5 nego 4. Zato bih u ovom momentu svakako birao nešto tipa Pere Antića, čisto zbog mesa u reketu, iako je Pero poznat kao neko ko ne voli da se koka ispod koša i briše svojim dresom znojava tela protivnika, ali bi morao i to ako dođe, a svakako može i da širi sa pozicije 4 ili čak 5. Imaćemo mi širinu u napadu, posebno posle dolaska Ročestija i Feldina, moraće da paze i na Kešelja u nekim small ball varijantama, pa i na Lazu i Dangubu koji ubacuju kada ostanu sami. Milko takođe širi, pa zaista ne vidim šta će nam još jedan takav igrač.
Nismo mi ni svesni koju smo snagu imali svih ovih sezona u Bobiju, Cirbesu i Kuzu i baš me zanima kako ćemo zatvoriti reket u odbrani, odnosno napraviti prevagu u napadu na toj poziciji ako ne dovedemo nekog ko može da popuni reket, a ne da isključivo pripaljuje za tri.
Da rezimiram, svakako sam pre za nekog 5/4 nego 4/5, tanki smo u reketu mnogo.
Nismo mi ni svesni koju smo snagu imali svih ovih sezona u Bobiju, Cirbesu i Kuzu i baš me zanima kako ćemo zatvoriti reket u odbrani, odnosno napraviti prevagu u napadu na toj poziciji ako ne dovedemo nekog ko može da popuni reket, a ne da isključivo pripaljuje za tri.
Da rezimiram, svakako sam pre za nekog 5/4 nego 4/5, tanki smo u reketu mnogo.
Comment