Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ja sam pre za old school peticu nego za stretch četvorku u bilo kojim varijantama. Pošto takvih nama dostupnih igrača ima vrlo malo ili nema uopšte, a Lesor je već doveden (uz Milka starosedeoca) izgleda da otpada varijanta dolaska još jednog koji je više 5 nego 4. Zato bih u ovom momentu svakako birao nešto tipa Pere Antića, čisto zbog mesa u reketu, iako je Pero poznat kao neko ko ne voli da se koka ispod koša i briše svojim dresom znojava tela protivnika, ali bi morao i to ako dođe, a svakako može i da širi sa pozicije 4 ili čak 5. Imaćemo mi širinu u napadu, posebno posle dolaska Ročestija i Feldina, moraće da paze i na Kešelja u nekim small ball varijantama, pa i na Lazu i Dangubu koji ubacuju kada ostanu sami. Milko takođe širi, pa zaista ne vidim šta će nam još jedan takav igrač.
    Nismo mi ni svesni koju smo snagu imali svih ovih sezona u Bobiju, Cirbesu i Kuzu i baš me zanima kako ćemo zatvoriti reket u odbrani, odnosno napraviti prevagu u napadu na toj poziciji ako ne dovedemo nekog ko može da popuni reket, a ne da isključivo pripaljuje za tri.
    Da rezimiram, svakako sam pre za nekog 5/4 nego 4/5, tanki smo u reketu mnogo.

Comment

• ne znam je li pisao iko ovdje za Jonesa, ali menadzer, agent, sta vec, je rekao da Jones zeli da se vrati u Ameriku, cak i D ligu da igra, dosadio mu zivot u Evropi, oce kuci

Comment

• Bolje reci zivot u Rusiji nego u Evropi.
        A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Originally posted by SaKe24 View Post
          ne znam je li pisao iko ovdje za Jonesa, ali menadzer, agent, sta vec, je rekao da Jones zeli da se vrati u Ameriku, cak i D ligu da igra, dosadio mu zivot u Evropi, oce kuci
          To je on izjavio za jedan ruski sajt, raskinuo je ugovor da bi se vratio u Ameriku ...
          Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
          biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Квинси је дошао 20. октобра, добро памтим, то ми беше најбољи рођендански поклон годинама уназад. Кад би дошла нека четворка таквог скилсета, заиграли бисмо баш опасну кошарку, нема дилеме.

Comment

• Ako pucamo na visoko perry jones, robinson, williams... ako ne, otpasce tu jos neko od ovih sa two-way do oktobra.

Mada se meni cini da ce nam problematicnija biti pozicija centra. Na cetri cemo se nekako pokrpiti. Lessort, jovanovic, bjelica to je bas bas tanko
              Last edited by NateHuffman; 09-09-17, 18:19.

Comment

• Počeo je Afrobasket 2017, biće tu zanimljivih igrača, igra i Maurice Ndour za Senegal ...
                Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Originally posted by Боги View Post
                  Pa jasno.. To je i rečeno od ljudi koji su gledali. Poseduje potencijal i telo, ali daleko je to od neke ozbiljnije uloge
                  jbg, cisto sumnjam da je plan bio da se dovede igrac koji ne moze da se izbori da bude ispred jednog apica i rotaciji

ocigledno je da su shvatili zajeb u proceni i ovo sad je prestrojavanje u hodu
                  zato se sve glasnije pominje 5/4 igrac

Comment

• Prerano se otpisuje Jovanovic i hrani govnima, pogotovu sto ga niko nije video kako igra i samo se pustaju buve. Taj decko ima dobar potencijal, to sto mozda odmah ne moze da odgovori nekim potrebama je normalno i za mnogo iskusnije igrace od njega. Dici sidro nakon meseca dana priprema od njega i nula takmicarskih utakmica je glupost. Postoji i gomila igraca koja na utakmicama pokaze drugacije lice od treninga. Njega naravno jashe problem sto za razliku od Jankovica (koji iako igra 4 je pre svega igrac koji igra face up prema kosu i igra sa loptom u rukama) on ce biti limitiran na reket, i eventualno da lurkuje oko linije za 3 u nekim situacijama. U odnosu na USA u D-Ligi i NCAA, u Evropi drugaciji je pristup igri u reketu i zadaci koji se traze od visokih igraca. Morace da poradi na pozicioniranju, na kontakti igri i udvajanjima kao i kampovanju u reketu koje je prisutno ovde. Kad se navikne na te neke stvari i njemu ce da se otvori prostor.

Otpisati nekog nakon mesec dana priprema je u najmanju ruku idiotski...

Comment

• Originally posted by MannyCalavera View Post
                      Prerano se otpisuje Jovanovic i hrani govnima, pogotovu sto ga niko nije video kako igra i samo se pustaju buve. Taj decko ima dobar potencijal, to sto mozda odmah ne moze da odgovori nekim potrebama je normalno i za mnogo iskusnije igrace od njega. Dici sidro nakon meseca dana priprema od njega i nula takmicarskih utakmica je glupost. Postoji i gomila igraca koja na utakmicama pokaze drugacije lice od treninga. Njega naravno jashe problem sto za razliku od Jankovica (koji iako igra 4 je pre svega igrac koji igra face up prema kosu i igra sa loptom u rukama) on ce biti limitiran na reket, i eventualno da lurkuje oko linije za 3 u nekim situacijama. U odnosu na USA u D-Ligi i NCAA, u Evropi drugaciji je pristup igri u reketu i zadaci koji se traze od visokih igraca. Morace da poradi na pozicioniranju, na kontakti igri i udvajanjima kao i kampovanju u reketu koje je prisutno ovde. Kad se navikne na te neke stvari i njemu ce da se otvori prostor.

Otpisati nekog nakon mesec dana priprema je u najmanju ruku idiotski...
                      Evo Jovanovic veceras dao 11p

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
                        Bas me interesuje misljenje forumasa.
                        Dal nam treba cetvorka koja moze na 5 ili cetvorka koja razvlaci odbranu sutem spolja.
                        Primera radi dal tip igraca Kevin Dzons,Pero Antic ili igrac tipa Miler, itd???
                        Po meni treba nam igrac koji igra u reketu nesto ne tip Milera isl,atletike smo dobili u Lesortu ali smo mnogo izugubili sa post igrom,tako da bi vise voleo da dodje igrac pod kosem koji ume da igra i ledjima.Mi sad imamo samo Bjelicu koji ume da igra ledjima,Lesort ,Jankovic pa cak i Jovanovic nisu bas taj tip da znaju da ziadju dole.A sutera tipa Miler sada imamo dovoljno,veci deo tima moze da siri i pogodi trojke,tako da sam ipak za nekog ko zna nesto malo i u reketu .
                        Last edited by Maverick88; 09-09-17, 19:03.

Comment

• Originally posted by kankkunen View Post
                          Počeo je Afrobasket 2017, biće tu zanimljivih igrača, igra i Maurice Ndour za Senegal ...
                          Ima zanimljivih ali nadam se ne za nas. Nisam neki fan africkih igraca. Ima talentovanih, ali vecina je prekasno pocela da igra. Nisam gledao sastave. Meni je interesntan defanzivac nigerijac moses kingsley, ali ne za nas
                          Last edited by NateHuffman; 09-09-17, 19:05.

Comment

• Fleš iz Pionira večeras glasi da je Pero Antić trač, ali se 4ka traži i biće kvalitetan igrač

Comment

• Ja sam stvarno mislio da ćemo mi imati šanse kod Theisa i da ćemo probati, ni u ludilu nisam pomislio da će neko iz NBA već sada rizikovati s njim i voditi ga u Ameriku. Obožavao bih tog igrača.

Comment

• Originally posted by Боги View Post
                                Fleš iz Pionira večeras glasi da je Pero Antić trač, ali se 4ka traži i biće kvalitetan igrač
                                Gazda Cho ne prepusta nista slucaju...necemo prosecnost
                                "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

Working...
                                X