Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2014 (AO)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by stefan12 View Post
    Gdje si naso konferenciju jel na sajtu AO?
    http://www.ausopen.com/en_AU/news/in...309603491.html

Video na Nesicevom linku: http://www.ausopen.com/en_AU/video/i...ame=interviews

Iskreno, GDE vi vidite da Novak izgleda sretno tokom ovog 4-minutnog snimka? Izbegava pogled, stalno gleda u stranu, oci i cela faca su mu umorni kao posle plakanja. Definitivno mu nije svejedno. A te izjave da je dao najbolje, on zna veoma dobro da je to obicna zvaka, ali zasto vec 1-2 godine stalno vrti tu zvaku? To mu njegovi najverniji navijaci sigurno ne oprastaju.
    Last edited by Maja; 21-01-14, 17:44.

Comment

• Najgore je sto on konstantno pravi glupe greske. Iz slema u slem, iz godine u godinu. Samo da mu ne treba 5 godina da shvati gde je pogresio
      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Novaka demolirao jedan solidni Vavrinka.Novakova bruka,Novakova sramota zbog onakvog pristupa,onakve igre.Novakov slom protiv prosjecnog Vavrinke je ravan katastrofi.Trreba istaci,da je Vavrinka danas imao malo tezi trening!Vavrinka,svaka cast,buraz!Nemam snage da shvatim ovakvu igru Novaka,period ravan onom negdje iz 2009 ili 2010.Zasto?!Bez agresije bez volje u najvecem dijelu ovog sramotnog meca za Novaka.Navijacemo mi i dalje za Novaka,kritikovati ga i uvjek treba biti realan..ali u ovom apsurdnom slucaju,treba naglasiti koliko je Novak igrao nemocno i sluzio protivniku.Imam utisak da bi ovo Nadal danas dobio sa najvise 3:1 ! Kakvih 5 setova sa Vavrinkom ej,plus pruziti onako jezivo lose izdanje.Ipak vjerujem da iz ovoga moze da izadje jaci i sa inatom da tekucu sezonu zavrsi IPAK sa 3 GS,jer i dalje mislim da je najjaci!Ali poslednji voz koji se ne smije ispustiti je RG,daj Boze da iz Pariza stvari odu ljepsim tokom,u suprotnom...to bi bilo to.

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
        sigpic

Comment

• Nego, sad polako ponovo gledam snimak meca.

Pogledajte samo kako je dobio 1 set. Istim volejom koga je poslao u aut u poslednjem gemu i tako poklonio mec loptu Vavrinki.

Po meni to pokazuje 2 stvari: nekad imas srece, nekad ne + definitivni nedostatak koncentracije i hrabrosti na kraju meca.

Comment

• Nisam znao da je ova Bušar moje godiste Tako mlada a vec SF GS ,steta sto gotivi Bibera

Svaka joj cast ,mislio sam da joj je fizicki izgleda najjaci adut

Comment

• Stvarno steta onakva cura, a gotivi Bibera velika greska.
              "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Originally posted by Maja View Post
                Nego, sad polako ponovo gledam snimak meca.

Pogledajte samo kako je dobio 1 set. Istim volejom koga je poslao u aut u poslednjem gemu i tako poklonio mec loptu Vavrinki.

Po meni to pokazuje 2 stvari: nekad imas srece, nekad ne + definitivni nedostatak koncentracije i hrabrosti na kraju meca.
                Onaj volej nema nikakve veze sa srecom, na to zaboravi. U vaznijim poenima ruka postane teza, skrati se/stegne, a razlog je nedostatak samopouzdanja. Zbog toga onaj volej ode siroko u dubl polje, a imao je skoro prazan teren
                Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Ono je rutinski trebao da zavrsi, ali stegla se ruka.
                  "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

Comment

• I tako Endi Mari osvoji svoj treci GS ovoga puta bez Novakove pomoci
                    sigpic

Comment

• Ja ne znam kako Novak nakon onakvog mece stoji sa Stanom i prica na mrezi.Vecina bi samo se rukovala i rekla rijec dvije i pozurio da se skloni u svlacionicu, sto je i razumljivo.Ali on je drugaciji izgleda.To mi je stvarno fascinantno.

Comment

• Cudo je kada ti necija igra zadaje probleme a to je situacija sa Vavrinkom kada je u pitanju Novak....Vidim da su ovde dosta ljuti na Novaka njegovi navijaci ili se varam Nemate nikakvo pravo biti ljuti, razocarani porazom kao navijaci smete i morate svakako....Novak sme izgubiti pre finala zato sto je uvek tako u sportu , ne postoji neporazen sportista!!!!!Pa pobogu on nije toliko dugo izgubio pre finala na nekom Slemu.
                        Vavrinki kapa dole sto nije pao posle 1.seta a ni posle brejka u 5. setu...Zasluzio je momak pobedu i jos je veca posle svih poraza od Novaka prosle godine. Skroz je gotivan lik i nadam se da ce proci u finale.....
                        sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• Originally posted by stefan12 View Post
                          Ja ne znam kako Novak nakon onakvog mece stoji sa Stanom i prica na mrezi.Vecina bi samo se rukovala i rekla rijec dvije i pozurio da se skloni u svlacionicu, sto je i razumljivo.Ali on je drugaciji izgleda.To mi je stvarno fascinantno.
                          Hmm nisi bas u pravu. Posle onakvih meceva, dugih, neizvjesnih (pod uslovom da je fer, da nisu u pitanju arch rivali sto je i danas bio slucaj) igraci se uvijek ispricaju i fino pozdrave. Imas bas mnogo primjera.
                          Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
                            I tako Endi Mari osvoji svoj treci GS ovoga puta bez Novakove pomoci
                            Jel to racunas Andijevu pobjedu na travi protiv Novaka kao neku pomoc koju je dobio, interesting

Ostavljam mogucnost da Andy osvoji, nije on za igru

Comment

• Skroz mi je zanimljiv podatak ...kada gledas poslednje dve godine ...Rafa je uzeo 3 slema, Novak i Andi po 2 , a Role 1.
                              sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• Originally posted by Zile90 View Post
                                Boze gospode sta je on izjavio.Kaze ''danas nisam imao sanse'' Stan zna kako se igraju veliki mecevi.On je definitivno pogubljen
                                Zile gdje je Novak izjavio: "Danas nisam imao sanse"?

Comment

Working...
                                X