Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2014 (AO)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by gorstak View Post
    Tek sam saznao rezultat, jedino sto mogu je da cestitam vavrinki i svim njegovim "instant" navijacima sa ovog foruma.
    Ko tebi daje za pravo da nazivas nekoga instant navijacem?

Ljudi navijaju za koga hoce, koga briga za koga.

A ako je ovo odgovor na neke provokacije, tih provokacija nije bilo, te je ovaj tvoj post napisan samo u cilju da provociras ljude oko sebe..
    sigpic
    "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
    AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Nemojte opet da zapocinjete, molim vas !

--------------------------------------------------------

"Ona je igrala stvarno dobro, naročito u tom trećem setu. Meč je bio jako težak, a mislim da mi je falilo malo emocija. Nedostajalo mi je agresivnosti koju sam imala u prethodnim mečevima, ali ona je težak protivnik i igrala je zaista dobro. Teško je ovako izgubiti. Kada sam došla na turnir i videla žreb, znala sam da će biti vrlo teško. Morala sam da se borim u svojim mečevima, a u nekim pobedama sam se emotivno trošila, tako da sam stvarno bila malo hladnija", rekla je Ivanovićeva.
      Fali ti emocija u 1/4 finalu GSa ?!?

"Ovo je samo još jedno iskustvo iz koga mogu da učim. Naravno da sam vrlo razočarana što gubim na ovakav način. Iako stvarno nisam igrala najbolje što mogu, imala sam šanse da pobedim, ali ih nisam dobro koristila. Nisam bila dovoljno agresivna i previše sam grešila. Ali, naučiću nešto iz ovoga i nastaviću dalje", rekla je Ivanovićeva.
      Ja koliko znam, ona uci vec vise od 5 godina
      Last edited by Mr. Wolf; 21-01-14, 15:07.
      Dayman (a-a-ah...)
      Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
      Champion of the sun (a-a-ah...)
      You're a master of karate and friendship
      For everyone

Comment

• Ma pusti Anu zivi u nekom svom svetu. Morala je danas pobediti, a protiv Na Li da je izgubila niko joj nista ne bi zamerio

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
          Ko tebi daje za pravo da nazivas nekoga instant navijacem?

Ljudi navijaju za koga hoce, koga briga za koga.

A ako je ovo odgovor na neke provokacije, tih provokacija nije bilo, te je ovaj tvoj post napisan samo u cilju da provociras ljude oko sebe..
          Izvinjavam se ako sam Vas icim povrijedio, to je moje misljenje na osnovu onoga sto se ranije desavalo na forumu, a sada garantujem krvi da sutra ovaj forum moze slobodnoda se nazove Dimitrov forum

Comment

• Ne vezano za sve ovo

The Serbian team to face Switzerland in the #DavisCup World Group 1st round is @Dutzee, Filip Krajinovic, Ilija Bozoljac and @nenadzim
            * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
            * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
            NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Prskaj brate ne da si mi drag nego te gotivim malo je reci,ali ne da si me razocarao s ovim razmisljanjima nego ne mogu da ti opisem...iskreno mislio sam da si iznad toga

Evo da ti uzmem sebe za primjer,a ljudi koji me znaju mogu da ti potvrde(obrati se danijelu i soetu slobodno,cak i shminka zna da je ovako).Novaka pratim kad ga niko pratio nije u mom okruzenju(nisam citao forume i te stvari nikako) i dok nije postao opasna prijetnja Nadalu navijao sam svaki mec za njega,zelio mu sve najbolje nisam sa rajom izlazio kad me zovu neko pratio hoce li on jebeni sljakaski turnir da osvoji u mecevima sa protiv Coriom i slicnim.Kada je igrao 2008. na AO kladio sam se na njega da ce da osvoji sa kim sam stigao i vristao kad je uzeo Federera i Tsongu u kladionici pred ljudima,vjeruj ako hoces.Logicno kako je postao to sto je postao ne mogu da volim jer jbg prijetnja je nekome koga ja najvise volim

Pita me mandusic neko vece jesam li pratio Dzumhura kad je dobio Dodiga i ja cu da ti kazem nisam.Igrao sam terene do Dzumhura i gledao ga kako gine,druzi mi se sa rodjenim bratom i znam momka licno i sve mu najbolje zelim,ali srcu se ne komanduje.Kao sportista iz BiH ja mu zelim svu srecu i uspjeh,ali da igra protiv Nadala ja bi mu zelio poen da ne osvoji.Cireve,bolesti i sve sto ide vec sto godina uz Rafu,ja drugacije ne znam taman da je najgori covjek na svijetu...ja se iskreno nadam da si ovo pod afektom napisao i jer si razocaran
              Last edited by AK47; 21-01-14, 15:49.
              Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Jutros po nasem,domacem ali i po vremenu sa petog kontinenta tokom veceri
                Novak je podbacio kako dugo nije, jos od doba Roland G. i meca sa Kohlschreiberom.

Nikako ne mogu a da ne spomen svoju bezobraznost sto Wawi nisam davao ni promil sanse.

Novak Djokovic vise nije vladar Australije,izgubio je krunu od tenisera koji apsolutno svoju
                karijeru vec godinu dana gradi iskljucivo na mecevima sa Novakom.Kako to?
                Pa jednostavno,do meca sa Novakom i posle meca sa Novakom nema ga nigde.
                Vrzma se tu negde po turnirima,osvaja osmine i cetvrtine finala i to je to ali zato kada je u mecu
                sa Novakom,onda zeli da naplati sva klosharenja po turnirima i atp listi.To je legitimno pravo
                i stvar izbora svakog tenisera.Trudicu se samo kada je to najboljem bitno i tako cu u jednom mecu
                uperiti svetla pozornice na sebe kako ne bi ni sa dve,tri masters titule.Apsolutno dozvoljena,
                danas proverena i sprovedena taktika.
                Novak,danas cudan! Totalno van igre a moglo bi se reci,totalno izvan stadiona...
                Naravno fizicki je bio tu ali psihicki ko zna gde.
                Samo cu napraviti jedno poredjenje, bolje je igrao kada
                je nekolik sati pre mece u Monte Karlu primio poziv da je preminuo njegov voljeni deka nego danas.
                Kakav aspurd,a danas ga nista nije ometalo i danas je imao otvoren put ka jos jednoj velikoj prici
                i danas je imao priliku da otvori jos neka vrata tenis univerzuma.
                Od toga svega sta je mogao... dolazimo do situacije da se ispred njega vrata - zatvaraju!
                Nije osvoji niti jednu titulu na poslednja 4. GS, sto je najgore novu sezonu pocinje tako
                sto je njegova tvrdjava i ogroman izvor samopouzdanja u Australiji - pala.
                Pala je na cudan nacin,ne zbog naleta Spanske armade ili letecih Svajcarskih "nozeva" i banaka
                pa nije pala ni zbog Engleskog MI-6 ... nego od "pasticnih" Swatch satova i cokolade.

Cudna je isto situacija,Novak pocinje da gubi toliko vaznih meceva da prosto zabrinjava.
                Nije siguran u sebe i svoje udarce,to je toliko ocigledno i na zalost danas sam video jednu istinu
                koja me bas udarila po glavi a to je:
                -Novak nije menjao nista,nego je cekao da Wawa padne-
                Ovo me bas porazilo.Tu mi se sva prica sta je trebao ili morao u ovom mecu - zavrsava.

Bilo kako bilo necu nista ruzno pisati pa da ne budem shvacen kao Novakov navijac ali izdajnik.
                Ipak svaki postovalac sporta se mora diviti Novaku i tu nema nikakve zadrske.

Sto se tice OA meni ostaje Tigrica i Na Li.
                Juce sam rekao da navijam da Na Li uzme titulu.

A sto se tice muskaraca ...........,danas mi prodje ova misao:
                Roger.
                Zamisli te uzme AO i covek se penzionise,eventualno odradi W. i ode u mirovinu kao LEGENDA
                ali ne kao i ostali legendarni igraci nego iznad toga, kao BOG.
                To bi bilo prelepo, bar po meni.
                >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Ono sto ja hocu da kazem je mnogo tesko ovde napisati recima a da se ne razume pogresno. Ljudi, kao prvo navijajte za koga god hocete.
                  Kao drugo ne pije mi vodu prica da nema veze iz koje si drzave ili za koga ces navijati. Slazem se da ne treba sad navijati za svakoga ko je iz tvoje drzave,UVEK IMA IZUZETAKA, ako je neko gad , gad je bez obzira dal ti je brat najrodjeniji a ti Akane sto kazes da se srcu ne komanduje - ne slazem se, mnogo ce se lakse srcu komandovati ako je neko tvoj ili tebi blizak, to ja pokusavam da dokazem ovde a mislio sam da to zna svaka osoba na planeti.
                  Shminka ti si meni uvek bio ok, ja nisam jedan od onih koji kad padne poraz odma mi padne mrak na oci i postanem extra pristrasan. Nikada u zivotu mi nije pao mrak na oci ni oko cega.
                  Shminka i Bojana, obracam se vama, nemojte me farbati, znam kakvi ste ljudi i umem da citam izmedju redova, znam kako pisete kad ste srecni, a kako kad vas iznerviraju vladan ili notorious ili neko treci i onda u inat pisete. Meni je dosta zileta, gorstaka i ostalih pa da vidim i vas koje cenim da se tako ponasate. Cinjenica je da se gro Novakovih navijaca omalovazava i da se jedva ceka neka greska Novaka u zivotu neka psovka pa da se "dokaze" kakav je on covek.
                  Koliko sam ja primetio( vrlo moguce da gresim) Federer kad igra, vlada lepa atmosfera, objektivno se prati a to mogu reci i za Mareja. Jedino stvarno Nadal se pljuje kad god se stigne dal zasluzio to ili ne, zla krv je prisutna.
                  Jbte secam se na kraju prosle godine igra Roger protiv Novaka i Roger odradi dva ok udarca koji su se ranije smatrali za njega normalnim, i krece bukvalno 20 komentara evo ga tata, fjuuu kakav udarac, moze drzati vecno casove, kakvo ponizavanje. A lik se bukvalno raspada ( kao i Novak u tim mecevima)
                  Aj sad vi meni recite zasto bi mi to smetalo kad to sve pisu ljudi koje ja gotivim ( Sardone, Bojana, Sminka) a pritom moj teniser pobedjuje i lagano popravlja skor?
                  It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Kakve veze to ima jbt, pa to što kažem da lik objasnjava kako se igra tenis, a znam i sam da ne moze do pobjede ni u ludilu ti valjda najbolje govori na kom je on nivou. Lagano odlazi i spali smo na to da se poenima moramo zadovoljavati...ne kontam fkt

iz zajebancije sam i postavio grupu tamo...dodji Role da se igramo

Comment

• Biološkom satu niko pobjegao nije, nece ni Novak...a kad se to desi onda ces razumjeti

Comment

• Kad se veceras buditi ?
                        Dayman (a-a-ah...)
                        For everyone

Comment

• Ne prije pola 6 za one koje zanima tenis

Comment

• Za WTA

Comment

• Originally posted by AIRBORNE View Post
                              A sto se tice muskaraca ...........,danas mi prodje ova misao:
                              Roger.
                              Zamisli te uzme AO i covek se penzionise,eventualno odradi W. i ode u mirovinu kao LEGENDA
                              ali ne kao i ostali legendarni igraci nego iznad toga, kao BOG.
                              To bi bilo prelepo, bar po meni.
                              Cak i da se ovo prvo desi, od ovog drugog nema nista.

Dayman (a-a-ah...)
                              For everyone

Comment

• Samo mi frka da moja mala cerkica od tri godine, ne oseti kako sam sav sjeban i nadrndan ceo dan.... Nije ono dete duzno da trpi moje (debilne) frutracije oko neceg to bi trebalo (ne bi trebalo) da mi bude bitno u zivotu ....
                                Jbt taman malo se malo zaboravim i pocnem da razmisljam o necem trecem.... 5 sekundi maksimalno i opet se presaltam na ovaj glupavi poraz....
                                Kad te neko na 3 uzastopna slema na hardu gura u 5 setova, znaci da ti taj neko ne lezi nikako, i da su mecevi sa njim prava opasnost, ali Novace kako si mogao da dozvolis sebi da ti se dese iste stvari kao i prethodna dva puta, sto napisa sminka danas dva Stanova brejka u petom setu = osam Novakovih UE ....
                                To mi nikako ne ide, jer je dva puta u ovom mecu imao momentum ozbiljno na svojoj strani i oba puta je dozvolio da mu isklizne. I to protiv (uz duzno postovanje na sve ogromne teniske uspehe koje je napravio u zivotu ) Stanislasa ....
                                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

Working...
                                X