Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2014 (AO)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Definitivno od penzije prije Rija nema ni govora, poslije sve je moguce ali gdje bijase OI 2020, nije ni to iskljuceno

Comment

• Ispratiće on i Rafu i Novaka u penziju 2020 je naredna, taman će se tu oprostiti

Comment

• Ako je mogao Santoro haman do 40, sto Fed ne bi mogao

Comment

• Vi stvarno mislite da nece igrati OI 2024 ?!?

Dayman (a-a-ah...)
          Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
          Champion of the sun (a-a-ah...)
          You're a master of karate and friendship
          For everyone

Comment

• "Svi na Rod Lejver Areni jasno su videli kraj i novi hudinijevski preokret četvorostrukog šampiona u Melburnu.

Međutim, u narednom gemu Novak četiri loptice šalje u mrežu i poklanja gem Vavrinki. Zatim u poenu dugom 31 udarac propušta brejk loptu, a na izjednačenju promašuje volej. Nekih četrdesetak minuta kasnije sličan volej, samo još lakši, poslaće daleko u aut i omogućiti Stanislasu Vavrinki najveću pobedu u dosadašnjoj karijeri – 2:6, 6:4, 6:2, 3:6, 9:7.

Čekaju nas brojne analize u kojima će se do najsitnijih detalja studirati koji su uzroci Novakovog poraza. Treba biti pošten i na početku istaći glavni – fantastični Stanislas Vavrinka. "
            Ovo je iz jednih elektronskih medija, upravo procitah, i mogu da kazem da je pisac ovog teksta u pravu. Bio je Stanislav fantastican, odigrao je citav mec na vrlo visokom nivou, ali opet mu nista od toga ne bi bilo dovolno da Novak nije "zasrao" kada god je bilo najpotrebnije u ovom mecu... To mislim da sve govori, odoh da procitam tekst do kraja...
            sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
            Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Nije Wawrinka baio danas bas tako fantastican koliko se sad hajpuje naokolo. Prosle godine je igrao mnogo bolje i mnogo je vise zasluzio pobedu tada nego sada. Ali dobro, naplata ne bira.

Comment

• I to je tacno, ali opet ove je mnogo bolje igrao bitnije poene, pa on je osvojio desetak poena manje nego Novak (ukupno gledano) a opet je dobio mec...
                Takodje je i Novak ocajno igrao bitne poene, prevashodno na Stanislasov servis, a i na svoj u onim mracnim servis gemovima gde je pretrpeo brejk ...
                Evo sad vidim imao je skromnih 58% ubacenih prvih servisa, sto pobedu protiv Djokovica cini bukvalno skoro pa neverovatnom, ali opet svi ti prvi servisi su dolazili kada je bilo najpotrebnije.... Pa koliko je samo puta imao 0-30 na svoj servis i cupao se fnatasticnim servisima. Sampionski je odigrao Stanislas, sve sto je bilo do njega uradio je skoro pa savrseno. I naravno onda mu nas pulen pokloni jos po nesto i gotovo ...
                Last edited by Sandugp; 21-01-14, 17:10.
                sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                  Samo mi frka da moja mala cerkica od tri godine, ne oseti kako sam sav sjeban i nadrndan ceo dan.... Nije ono dete duzno da trpi moje (debilne) frutracije oko neceg to bi trebalo (ne bi trebalo) da mi bude bitno u zivotu ....
                  Jbt taman malo se malo zaboravim i pocnem da razmisljam o necem trecem.... 5 sekundi maksimalno i opet se presaltam na ovaj glupavi poraz....
                  Kad te neko na 3 uzastopna slema na hardu gura u 5 setova, znaci da ti taj neko ne lezi nikako, i da su mecevi sa njim prava opasnost, ali Novace kako si mogao da dozvolis sebi da ti se dese iste stvari kao i prethodna dva puta, sto napisa sminka danas dva Stanova brejka u petom setu = osam Novakovih UE ....
                  To mi nikako ne ide, jer je dva puta u ovom mecu imao momentum ozbiljno na svojoj strani i oba puta je dozvolio da mu isklizne. I to protiv (uz duzno postovanje na sve ogromne teniske uspehe koje je napravio u zivotu ) Stanislasa ....
                  Potpuno te razumem jer i ja imam kcerkicu od 4 .godine ali proci ce te. Poraz jeste tezak ali gledaj to malo sa pozitivnije strane. Vavrinka je po meni trenutno 3. igrac na svetu odmah iza Nadala i Novaka. Mozda Federera ne bi pobedio ali Mareja bi opet ladno tukao. Nadala ne moze i da hoce jer je on jedinstven i neponovljiv.

Comment

• Pa kombinacija Stanove dobre igre i nesigurnog Novaka. Ne moze se reci da ga Wawri "unistio" i da je izdominirao jer nije, dosta mu je Novak pomogao. Ali opet veliki posao je i Stan odradio, rijesio je da ga dobije, bio motivisan i to je uspio da odrizi do kraja.
                    Kako god velika je ovo pobjeda za njega.

btw proslogodisnji mec je bio za klasu bolji.
                    Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Originally posted by zdravkelja View Post
                      Nije Wawrinka baio danas bas tako fantastican koliko se sad hajpuje naokolo. Prosle godine je igrao mnogo bolje i mnogo je vise zasluzio pobedu tada nego sada. Ali dobro, naplata ne bira.
                      Prošle godine je morao tako igrati da bi imao neku sansu, a ove nije. Igracki napredak je vise nego ocigledan i to se danas najbolje vidjelo

Kljucni poen na 2-2 break lopta...on ne napada, nego se odluci igrati razmjenu od 31 udarca i dobije je na kraju

To je znak vjere u svoje mogucnosti
                      Last edited by shminka; 21-01-14, 17:11.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                        Prošle godine je morao tako igrati da bi imao neku sansu, a ove nije. Igracki napredak je vise nego ocigledan i to se danas najbolje vidjelo
                        Ma najvise je na mentalnom planu napravio napredak, igracki mozda malo jae udara nego prosle godine sto se nije odrazilo na preciznost, ali nije to bila nemoguca mislija za Novaka, oni prvi servisi su ga cupali dovoljno dugo da moze u kasnijem stadijumu meca da naplati sve to, a to je po meni najvise glava...
                        A i ta brejk lopta na 2-2 mislil li ti sminka da on ne bi napao da je mogao ? Tako je odigrao jer je bo prinudjen (barem ja tako mislim), ali da je i suvise dugackih razmena dobio to stoji ...
                        Last edited by Sandugp; 21-01-14, 17:14.
                        sigpic

Comment

• Pa sam je Wawrinka na kraju rekao da je Novak bolji i tu nema puno price...Stan danas mozda nije ni igrao dovoljno dobro da pobjedi, jer je na kraju Novak sam sebe dobio

Ali je definitivno igrao dovoljno dobro da ostane u mecu do tih 7-7 u 5. setu

4-5 puta je izvlacio 00-30 dobrim servisima...dobio par bitnih izmjena...napadao kad je trebalo, kopao kad drugacije nije mogao...

Servis je bio kljuci udarac danas, kad god mu je trebalo skinuo je liniju

udara jace nego prosle godine, par km/h sigurno u prosjeku

Comment

• Ono sto me najvise fasciniralo kako ostaje konkurentan u razmijeni sa slajsovima sa obje strane, a ne samo sto ostaje u reliju nego razbija ritam Novaka sa istim

Comment

• Novak se jeste zeznuo jer nije napao u kljucnim izmjenama, ali je to bilo iz iskustva...inace bi to bilo dovoljno da Stan popusti...ali nije ovoga puta
                              Last edited by shminka; 21-01-14, 17:19.

Comment

• Inace Novak bas ima problema sa stezanjem ruke u vaznim poenima u prethodnih godinu dana. Posebno se pogubi kada su protivnikove mec lopte u pitanju. Danas onaj stegnuti volej koji se ni u snu ne smije promasiti, ranije neki udarci u dno mreze... bas je psihicki nazadovao ako se tako mogu izraziti, ima neki problem u glavi.
                                Everything you want is on the other side of fear.

Comment

Working...
                                X