Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2014 (AO)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tignor im posvetio i tekst i nada se da za njih ima nade još uvek

Their relationship is "non-existent" off court; for now, so is their rivalry on it....
    Australian Open: Azarenka d. Stephens
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
      Zapravo sve zavisi od Stana jer je on agresivniji igrac on Novaka. Imace vise vinera i vise neiznudjenih gresaka to je sigurno.
      Sto je Stanov maksimum? Sto je nejgovih 100% u mecu od 5. setova protiv Novak kojii ima strasnu defanzivu i gdje moras da ides blize linijama nego bi htio?

Prosle godine je imao vinere/ neiznudjene 59/67 omjer 0.88. Moze li imati omjer 1? Moguce. Moze li imati 1.1? Sigurno ne. Je li 1 dosta? Ko zna?

Ali ja ne vjerujum da ce imati ni 0.88. Mozda jedan set.
      Last edited by NI; 20-01-14, 20:57.

Comment

• Ma nema sanse da Stan ponovi partiju od prosle godine, to izgleda totalno nerealno a sto se tice rezultata necu biti iznenadjen ako bude 3-0 za Novaka ali ocekujem njegovu pobjedu od 3-1 u setovima

Comment

• Originally posted by NI View Post
          Sto je Stanov maksimum? Sto je nejgovih 100% u mecu od 5. setova, protiv defnzivca kao Novak gdje moras da ides blize liniji nego bi htio?
          Prosle godine je imao vinere/ neiznudjene 59/67 omjer 0.88. Moze li imati omjer 1? Moguce. Moze li imati 1.1? Sigurno ne. Je li 1 dosta? Ko zna?
          Ali ja ne vjerujum da ce imati ni 0.88. Mozda jedan set.
          Vavrinka ne moze pobediti Novaka u 5.seta. To mora biti u 4.seta. On ce igrati krajnje ofanzivno. Na svaku kratku loptu ce pokusati da napravi viner, gadjace linije, servirati redovno preko 200 km/h... Ako prodje, prodje. Na US Openu je takvom igrom rasturio Mareja.

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
            Vavrinka ne moze pobediti Novaka u 5.seta. To mora biti u 4.seta. On ce igrati krajnje ofanzivno. Na svaku kratku loptu ce pokusati da napravi viner, gadjace linije, servirati redovno preko 200 km/h... Ako prodje, prodje. Na US Openu je takvom igrom rasturio Mareja.
            A sto ako ne bude dovoljno kratkih lopti? Onda ce da forsira i da grijesi.

Comment

• Originally posted by NI View Post
              A sto ako ne bude dovoljno kratkih lopti? Onda ce da forsira i da grijesi.
              Naravno. To i statistika koju sam izneo i govori. Imace vise vinera i neiznudjenih gresaka od Novaka jer on u defanzivnoj igri nema sanse. On ce morati da zavrsava poen posle 5-6 udarca na ovaj ili onaj nacin ako hoce da ima kakve-takve sanse za pobedu.
              Last edited by skeptik; 20-01-14, 21:04.

Comment

• Da Wava dobije Novaka, Svajcarac mora da igra mec zivota i da je u nekom ludackom transu.Da mu telo trne a da krv samo pumpa u mozak i misice... blago receno kao kad se narkici puknu. Svaka druga varijanta u kojoj Wava dobija Novaka je nezamisliva.
                >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Plus da Novak odigra daleko ispod svojih mogućnosti.
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                    Plus da Novak odigra daleko ispod svojih mogućnosti.

Mislim da se to podrazumijeva ako pricamo o njegovom porazu

Comment

• previse what if situacija

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
                        Mislim da se to podrazumijeva ako pricamo o njegovom porazu
                        Misliš?
                        Ne bi se sa tobom mnogi složili, bar sudeći po nekim prethodnim raspravama/postovima (da budem preciznija).
                        Last edited by miloolja; 20-01-14, 21:42.
                        sigpic

Comment

• Eto, Delpo je sve pokvario a mogli smo imati po prvi put u Open eri na nekom Gren Slemu svih prvih 8 nosilaca u četvrtfinalu

Comment

• Jao veceras Na Li Vs. Flavija P. - strasan mec.
                            Moje sve simpatije na strani Na, takodje ako udje u mec kao sa Makarovom bice
                            >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Li igra ubedljivo najlepsi tenis medju zenama...Ako ne osvoji Ana , onda se nadam da ce ona
                              sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• Ako ne moze Ana onda bi i ja da LiNa osvoji AO.
                                Nadam se da me Tigrica ne cuje

Comment

Working...
                                X