Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2014 (AO)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bravo Ana!!! Mislila sam da sanjam kad sam videla rezultat, bravo devojko!!!
    in another life
    I will love you again, RF.

Comment

• Neće joj protiv Slatkice biti lako, ali ako bude i ovde na visini zadatka u smislu hladnokrvnosti i fokusiranosti, a pokazala je da može, ima velike šanse da tzv. sladunjavici vrati milo za drago sa prošlog W.
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Gledam Anu, bolja je bila prvi set ali je sve sama upropastila. Sad je gotovo.

Comment

• Pa to je tako tipično za nju, mislim na taj prvi set. Ko zna možda uspe da te neke slabosti stavi posle ovoga iza sebe, bar za neko vreme.

Mada da se razumemo ni Serena nije bila u svom najboljem mudu, daleko od njega, ali Ana joj je ubijala svaku želju da ga popravi.
          Last edited by miloolja; 19-01-14, 13:53.
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Originally posted by NI View Post
            Gledam Anu, bolja je bila prvi set ali je sve sama upropastila. Sad je gotovo.
            Jel to gledas mec, a ne znas rezultat

Comment

• Da udje u zapisnik i da se pohvalim u dnevnoj zapovesti za poruku u 04:33 na zivoj temi

Danas, 04:33 #3073
              Ana dobija Serenu

Comment

• Sad sam odgledala snimak, Ana svaka cast

ali gledam kako je Serena pokvarena, da ne upotrebim neki gori izraz kad je dobila opomenu zbog odugovlacenja u predzadnjem gemu, kad je servirala za ostanak u mecu, u narednim poenima Ana nije stigla da predje sa jedne na drugu stranu, koliko je ova zurila mislim da je pre svakog poena Ana podizala ruku i trazila jos koji sekund, cisto da se pripremi za servis...
                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                with experience.

Comment

• Pa to je tako karakteristično za nju... kao i ono urlanje prema protivnici kada osvoji poen, da je uplaši. Ali to isto rade i Vika i Maša
                  Mada je Serena jako lepo pričala o Ani pre meča, a vidi se da joj je i na mreži na kraju upućivala neke čestitke, komplimente... ma ne biraju sredstva za vreme mečeva, valjda im padne mrak na oči...
                  sigpic

Comment

• Antipaticna do bola.
                    Dayman (a-a-ah...)
                    Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                    Champion of the sun (a-a-ah...)
                    You're a master of karate and friendship
                    For everyone

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                      Sad sam odgledala snimak, Ana svaka cast

ali gledam kako je Serena pokvarena, da ne upotrebim neki gori izraz kad je dobila opomenu zbog odugovlacenja u predzadnjem gemu, kad je servirala za ostanak u mecu, u narednim poenima Ana nije stigla da predje sa jedne na drugu stranu, koliko je ova zurila mislim da je pre svakog poena Ana podizala ruku i trazila jos koji sekund, cisto da se pripremi za servis...

Pa dobro mislim da se znalo da je Serena najpokvarenija igracica, definitivno. To se najvise vidi kada gubi. Uzivam da je gledam kako gubi i pati, ne zna sta da uradi. Ana je ubila u pojam, ona nije znala gdje udara
                      Last edited by DinoFC; 19-01-14, 14:11.

Comment

• Ma ok ponekad da se tako ponasas, sto kaze Olja, padne ti mrak na oci, ali jbt ona svaki, ali svaki put nesto radi kad pocne da gubi. Mnogo ide na zivce.
                        Dayman (a-a-ah...)
                        Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                        Champion of the sun (a-a-ah...)
                        You're a master of karate and friendship
                        For everyone

Comment

• Sada tek vidim da Maša igra sa Cibulkovom, a Vika sa Stivnens, dok Aga sa Muguruzom... opaaaa... sve tri su zrele za ispadanje i po prikazanom i po formama protivnica do sada, samo da to ove iskoriste.
                          Uuu noćas će biti baš interesantno.
                          sigpic

Comment

• Chris Evert objasnjava na tviteru

Chris Evert ‏@ChrissieEvert
                            “@MrTerrific1964: @ChrissieEvert you were finding every excuse as to why Serena lost. She lost because Ana kicked her butt!”she sure did!
                            Chris Evert ‏@ChrissieEvert
                            WOW, lots of comments about my analysis of Serena loss.. Injuries r part of the game.. Ana played Serena smart and beautifully...Full credit
                            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                            with experience.

Comment

• Ne znam po čemu to Stivens treba da prodje Viku, al hajd

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                                Sada tek vidim da Maša igra sa Cibulkovom, a Vika sa Stivnens, dok Aga sa Muguruzom... opaaaa... sve tri su zrele za ispadanje i po prikazanom i po formama protivnica do sada, samo da to ove iskoriste.
                                Uuu noćas će biti baš interesantno.
                                Dominika i Muguruza imaju najviše šansi, definitivno.

Comment

Working...
                                X