Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2014 (AO)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Johnny View Post
    Ma ok ponekad da se tako ponasas, sto kaze Olja, padne ti mrak na oci, ali jbt ona svaki, ali svaki put nesto radi kad pocne da gubi. Mnogo ide na zivce.
    Nije jedina koja to radi

Comment

• Originally posted by shminka View Post
      Ne znam po čemu to Stivens treba da prodje Viku, al hajd
      Objektivni ljubitelju lika i dela Vike .. zato što Vika ne igra bog zna kako i zato što se provlači, pa je red da ispadne. A i opet je neko drugi izbacio Serenu, red je da izbace i nju.
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Razlika izmedju Serene i Mashe i Vike je taj sto je ona hladna ko led kad sve ide po planu...a poludi kad gubi...

A druge dvije su sve vrijeme u istom fazonu, sto je normalnije...jer nema promjene, naviknu se djevojke na to sigurno

Comment

• Osvetice se Sloan Azarenki !
          Dayman (a-a-ah...)
          Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
          Champion of the sun (a-a-ah...)
          You're a master of karate and friendship
          For everyone

Comment

• Sve tri su veoma sujetne i samim tim veoma osetljive kada im slabije rangirane protivnice objašnjavaju na terenu. Meni se Mašino ponašanje ne dopada kada gubi ili joj ne ide... urla kao nenormalna prema protivnici, ako osvoji poen i krešti sve jače i jače pri udaranju loptice... prosto se trudi da uplaši onu sa druge strane... mršti se prema onoj tamo... isto sve to radi i Vika. Još kada se sastanu u mešusobnom meču, a ne podnose se A kada vode, onda su sve slatke i fine.
            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Jedino ako nabavi ovakav rekvizit

Comment

• Nisam rekla da će mezimica da ti ispadne.. de, de... ali da ima šanse da ispadne.
                sigpic

Comment

• Ma to vristanje je do disanja.

Dzumhur do prije operacije je ispustao zvukove, sada kada je odradio operaciju nosa nema ih..
                  sigpic
                  "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                  AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Sad sam zvao Banjca, kaze covek da Sloan dobija
                    Ja mu verujem
                    Dayman (a-a-ah...)
                    For everyone

Comment

• sta kaze za Conga - Role?
                      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                      with experience.

Comment

• Role u 4 seta !

Dayman (a-a-ah...)
                        For everyone

Comment

• Originally posted by Johnny View Post
                          Role u 4 seta !

#pjeske
                          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                          with experience.

Comment

• Poznajuci Serenu nisam ocekivao onako dobru izjavu posle meca o Ani
                            Odlicno je Ana odigrala nema sta

Comment

• Tigrica je puna samopouzdanja (svi znamo zasto ) jos kako je odigrala protiv Suarez Navaro nabacila je realna ocekivanja do neba,zasto da ne! Svakako ima sanse protiv Mashe.
                              Samo da ne dozvoli da je Sharpa uspava i umrtvi (kako to ona zna) i da ono njeno vristanje bude glavna stvar u mecu. Tigrice samo udji napaljeno i odma je udaraj po tamburi.
                              >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• shminka,

Gledam mec znam rezultat, samo pricam sto bih osjecao da ga ne znam. Za divno cudo Ana jos bolja u drugom setu. Serena nadigrana. Ali Ana mora da pukne u trecem setu.

Comment

Working...
                                X